Diodak, przestań się tłumaczyć. Gdybyś miał sam wystrugać te identyfikatorki, to możnaby mieć jakieś wątpliwości o opóźnienia. Ale skoro sytuacja jest od Ciebie niezależna, to pozostaje tylko czekać.
X
-
-
Spoko Diodak moja najważniejsza impreza na której mogłbym sie polansować mija w ten weekend.Dni mojego miasta. Teraz to mogę czekac. I w cale nie jestem zły.Canon 7D, Canon EOS 40D; BG-E2N; Canon EF-S 17-55 mm f/2.8 IS USM, Tokina 12-24 F4 AT-X PRO DX, CANON EF 50/1.4; Canon EF 70-200 f/4L IS USM; Falcon 8mm f/3.5 Fisheye, Speedlite 580exII,Komentarz
-
-
No ale takie pytanko: jeżeli będą smycze wcześniej - jak readingowałem (czytałem) na forum, to czy Dodiak będzie czekał na ID i to przesle razem "wybrańcom", czy tez pójdzie to osobno do każdego z zamawiających? Trochę szkoda, bo chciałem to wypróbowac w swoim mieście bo akórat sie trochę dzieje, no ale nic. czekamy
Trochę mnie znowu nie było, ale już jestem na jakiś dłuższy czas. tam gdzie jeżdżę - jak mnie niema - to by się plastik przydał (ID-plastik, lub inny trotyl) 
Żeby tylko nie było wzmianek na Nikonowacach, typu: "uwaga na Canonowców czy Canoniarzy" Pozdrowionka dla EkIpY!!!Komentarz
-
A gdzie porzadnaZamieszczone przez stratusBez paniki, Diodak to porządna firma
Na zlot nie pojechal... Eeee
...Komentarz
-
Ale odlotowo to wyglądaZamieszczone przez virpowerakórat
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
-
-
Choć niektórzy twierdzili że był z nami (patrz: para towarzysząca)Zamieszczone przez KuchateKA gdzie porzadna
Na zlot nie pojechal... Eeee 
ale napewno był z nami duchem :-D
Ale wracając do tematu to smycze i ID będą realne
i w odpowiednim czasie.
Ostatnio edytowany przez stratus; 4451.Komentarz
-
Identyfikatory dzisiaj doszły (jupiii) ale coś im kolor lekko uciekł w zielony (buuu). Zadzwonię jutro i ich opier.... niczę. Nie wiem co zrobić, bo chyba wypada odesłać i żeby poprawili kolory bo w końcu za to się płaci. Coś mnie zaraz trafi
no ale smyczy nie ma jeszcze a powinny być też w tym tygodniu także może warto odesłać. Dzwonie jutro z rana zobaczymy co powiedzą. Gdyby nie te kolory to już bym pakował tych którzy nie zamawiali smyczy a tak to ani jednego ani drugiego...
Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Az tak bardzo? Pierwsza seria tez nie byla idealna i nieco ucieklo im w zolty, czy jakos tak.Zamieszczone przez Diodakale coś im kolor lekko uciekł w zielony (buuu)....Komentarz
-
A skoro nie przeszkadzał żółty to chyba zielony tym bardziej, nie? ;-)Komentarz
-
kolor nadziei...Komentarz
-
Czyżbym coś przegapił?
Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum czy można się jesze zapidać na identyfikator + smycz, czy jest już za puźno??
??:
Komentarz
-
a może tak fotke zrobic, tu umieścić i zobaczymy jak to wyszło? ...no chyba że niema aparatu hih. No ale jak smyczy jeszcze niema, to faktycznie można powalczyć jeszcze. co czerwony, to czerwony... Pozdrowionka!
Oczywiście że można, ale trzeba poczekać na nastepna turę produkcji smyczy i ID. Wszystko załatwisz tutaj, komentuj, poznawaj, itd, itd,....Zamieszczone przez SausageDogWitam wszystkich. Jestem nowy na tym forum czy można się jesze zapidać na identyfikator + smycz, czy jest już za puźno??
??:
Napisz do kolegi Dodiaka
Pozdrowionka!Komentarz
Komentarz