X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Diodak
    Uzależniony
    • 2005
    • 696

Zamieszczone przez virpower
    a może tak fotke zrobic, tu umieścić i zobaczymy jak to wyszło? ...no chyba że niema aparatu hih.
    No jak "fotograf" bez aparatu zaraz zrobię fotkę i sami zobaczycie. Żeby całkiem zielone to nie są, przy świetle żarowym wręcz idealne ale na słonku to tak sobie .

Edit:
    Zerknąłem jeszcze raz krytycznie na te ideki... nie są złe . Powiedziałbym że druk jest nawet dokładniejszy niż w pierwszych dwóch seriach a tego zielonego w stosunku do poprzedniej serii jest tyle co żółtego w pierwszej. Wieczorem wrzucę fotkę jeśli ktoś będzie chciał popatrzeć bo w tej chwili mam tylko LCD na podorędziu.
    Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• RemikP
      Coś już napisał
      • 2005
      • 51

no można zobaczyć, ale jak byś ich zjechał :P i zrobiliby w trybie natychmiastowym to czemu nie - a te niech nam zostawią
      20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel

Komentarz

• KuchateK
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 4895

Zamieszczone przez SausageDog
        Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum czy można się jesze zapidać na identyfikator + smycz, czy jest już za puźno?? ??:
        Zapraszam do pierwszego posta w tym watku. Choc troche bedziesz musial poczekac, zanim uzbiera sie odpowiednia liczba osob.
        ...

Komentarz

• Diodak
          Uzależniony
          • 2005
          • 696

Od lewej pierwsza, druga, trzecia seria i za każdym razem inny odcień ale chyba nie jest aż tak źle . Zresztą z tym kolorem to zawsze mogą powiedzieć, że jak się nie podoba to następnym razem zamawiać kromalin za 80zł sprawdzić czy dobrze wyszło i potem poprawić + dodatkowy kromalin to może bedzie dobry kolor . Nie jest to plakietka światowego formatu żeby sobie głowę zawracać więc pakuję w koperty i wysyłam bo pewnie kilku niecierpliwych planuje na mnie zamach 8) .

EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• virpower
            Coś już napisał
            • 2005
            • 64

Oj chyba niejest aż tak źle... no myślałem że faktycznie zielenizna wyszła, a fakt - spotkałem się nawet z wydrukiem zielenizny z moich zdjeć no ale to już było nie do przyjęcia, także wracając do sprawy ID`s to myślę że jest ok
            Co myślą inni?

Komentarz

• GaGacek
              Bywalec
              • 2005
              • 235

jest gitara
              Are you brave enough?

Komentarz

• januszP.
                Uzależniony
                • 2006
                • 634

Jak dla mnie wszysko OK. czekam cierpliwie

Komentarz

• kosa14
                  Dopiero zaczyna
                  • 2005
                  • 41

Mnie pasuje.
                  Canon 7D, Canon EOS 40D; BG-E2N; Canon EF-S 17-55 mm f/2.8 IS USM, Tokina 12-24 F4 AT-X PRO DX, CANON EF 50/1.4; Canon EF 70-200 f/4L IS USM; Falcon 8mm f/3.5 Fisheye, Speedlite 580exII,

Komentarz

• mattnick
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 1735

no to czekam na listonosza
                    30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
                    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• szycho
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 350

sweet
                      EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
                      www.tomaszszyszko.pl

Komentarz

• virpower
                        Coś już napisał
                        • 2005
                        • 64

no jak widac jest miodzio. Co innego jak ktoś zamawiał dwie sztuki ID, to będzie różnicę widział. Ja zamówiłem jedną, także aż takich różnic nie zaóważę ...choć fotograf patrzy na kolory inaczej - wiadomo. Ewentualnie możemy sobie włożyć to ID jeszcze w folie która to np. przyciemni lub może użyć filtru polaryzacynego zamiast folii? heh

Komentarz

• borkomar
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1083

Spoko chyba nie bedziemy tego pod lupa ogladac - przy specjalnych halogenach Jak dla mnie tez cool hmmm tylko ja kurcze smycze zamawialem bo wczesniej wzialem 2 x ID
                          5D +

Komentarz

• RemikP
                            Coś już napisał
                            • 2005
                            • 51

ja jakoś nie widze tej zieleni Trzeba było nie mówić to by pewnie nikt nie zauważył tak więc jak będą smycze to ślij je szybciutko do nas
                            20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel

Komentarz

• Giraff
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 100

Zamieszczone przez Diodak
                              Od lewej pierwsza, druga, trzecia seria i za każdym razem inny odcień ...
                              jak dla mnie jest ok. nie widzę zieleni, a nikomu innemu dotknąć go nie dam, więc kłopot odpada.

a może w IV serii poproszę o możliwość personalizacji zamówienia: ID z 20D
                              Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Komentarz

• pyciu
                                Bywalec
                                • 2005
                                • 119

Faktycznie, środkowa seria najbardziej czerwona... Nie mniej, ta zieleń jakoś bardzo nie razi - jestem za tym by nie odsyłać do poprawki.
                                Ewentualnie zgłosić zażalenie by lepiej balans dobierali następnym razem.

pzdr.
                                Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
                                album-foto.pl | plfoto

Komentarz

Pracuję...