Ważne, że jest ktoś co robi coś. Brawo Diodak
X
-
-
-
Eeee... siedzi i zawija to w te sreberkaZamieszczone przez KuchateKEeee... Siedzi i sie obija wiekszosc czasu
Can-on, can-off...Komentarz
-
-
tak btw
musiałem podejść w częstochowskim tesco do punktu obsługi (nie lubie tego słowa-kojarzy mi sie...
) klienta bo coś tam z rachunkiem sie nie zgadzało
patrze a baaaardzo sympatyczna i ładna (na mój gust) dziewczyna pomyka z forumową smyczą; już sięga po moj rachunek żeby zobaczyć co jest nie tak a ja tu nagle: ' a skąd pani ma taką fajną smycz?? '
szkoda że nie widzieliście jakiego raka spiekła - i wydukała odpowiedź że jej brat/chłopak (niedosłyszałem
) do klubu należy .... szybko sprawdziła rachunek i mi podziękowała
rozbawiło mnie to - już zaplanowałem że jak tylko dostane smycz to tam podjadę sie pochwalić ;-) moją smyczą
Komentarz
-
-
smyczą ... hmmm ...Zamieszczone przez pstto tam podjadę sie pochwalić ;-) moją smyczą
Komentarz
-
Kuchatek oszukuje
Godzinę temu dopiero skończyłem pakowanie smyczy dlatego dzisiaj przesyłki nie poszły. Jeszcze zostało mi wydrukować dowody nadania dla listów poleconych, ale z tym będzie prosciej
.
Po zawieszeniu 20 smyczy na szyi stwierdziłem że zaraz się uduszę
Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
hehe pelen wypas...byłeś tak na mieście ??Komentarz
-
Pewnie! Pani mnie do sklepu nie chciała wpuścićZamieszczone przez mattnickhehe pelen wypas...byłeś tak na mieście ??
.
A wracając do gratisów to do każdej smyczy dołączona jest złączka odpinana na komórkę. To tak na osłodę tego dłuższego czekania
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
-
-
A teraz do każdej smyczki dopinamy po identyfikatorze ...Zamieszczone przez Diodak
Po zawieszeniu 20 smyczy na szyi stwierdziłem że zaraz się uduszę
Komentarz
-
no nie mów, że na miejscówkę nie wyszedłeś tak?? chłopie, byś miał "rispekt" i wysoki "poziom elo" u ziomów okolicznych, i innych "50-kopiejek"Po zawieszeniu 20 smyczy na szyi stwierdziłem że zaraz się uduszę
nie zmarnuj okazji!
Komentarz
-
słuchaj a nie spociłeś za bardzo tych smyczy?
:wink:
albo siostrę - no dalej, nie trzeba sie wstydzić naprawdę ładna jestKuchateK
Przyznac sie, ktory to ma tam dziewczyne?
jak dostane smycz to zrobie sobie z nią zdjęcie
Komentarz

Komentarz