Zamieszczone przez mattnick
X
-
Aż tak źle to nie
. Zapisanych mam 18 IDków czyli zostało tylko 82
oraz 24 smycze czyli do końca zostało zaledwie 176
. Pewnie po wakacjach wszystko zacznie się finalizować, a że nowych chętnych jest mało bo już prawie pół tysiąca (kto by pomyślał
) forumowiczów ma plakietki i smycze to tak to powoli idzie.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm -
Komentarz
-
Jednak pani z drukarni nie kłamała
doszły smycze (jupiii). Taką informacje otrzymałem od mojego zwiadowcy domowego czyli mamy
. Do jutra wieczorem powinienem zdążyć z zapakowaniem wszystkiego i zawiezieniem na pocztę - trzymajcie kciuki żebym nie padł, kawę zaraz szykuję
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
noo. jupiiiiii są smycze, no to czekam - przynajmniej ja.. jak i inni... fajowo... Pozdrowionka dla EkIpY!
Komentarz
-
Nie spiesz się, jak masz paść i w ogóle nie wysłać, to poczekamy dwa dni dłużejZamieszczone przez DiodakJednak pani z drukarni nie kłamała
doszły smycze (jupiii). Taką informacje otrzymałem od mojego zwiadowcy domowego czyli mamy
. Do jutra wieczorem powinienem zdążyć z zapakowaniem wszystkiego i zawiezieniem na pocztę - trzymajcie kciuki żebym nie padł, kawę zaraz szykuję 
Dzięki, że w ogóle Ci się chciało.JarekKomentarz
-
-
50 1.4 ??
ja bym to wszystko na siebie nałożył i zrobił sobie zdjęcie
Komentarz
-
A kto by chciał 50 1.4, nawet nie ma jak na smyczy zawiesić
a fotka to ciekawa koncepcja
.
-
-
zdążysz zanim położę się spać ??Komentarz
-
idz spać spokojnie, jak coś to rano na szybkie przebudzenie
.
-
hehe o 4:40 ?? bo o tej wstajęKomentarz
-
-
ja bym się nie śmiał... kolega współpracuje z róznymi firmami rozsyłając "darmowe" prezenty pocztą (np. kubeczki od jakiejś kawy czy plakietki od jakiś soczków) wysyłając tygodniowo po kilka tysięcy paczek. no i "straty pocztowe" sięgają jakichś 20-30%...Zamieszczone przez mungoDiodak zatka pocztę polską-wszystkie systemy im się pozawieszają przy takiej ilości paczek i listów jaką diodak musi wysłać
pozdro.,
m.
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.plKomentarz

Komentarz