Zamieszczone przez arekko
X
-
-
-
Diodak - zrób jakąś listę imienną kto złożył zamówienie i ewentualnie kto zapłacił. Byłoby to jakies potwierdzenie dla zainteresowanych że wszystko z ich zamówieniem w porządku bo to czasem różnie bywa na łączach internetowych i złożenie zamówienia mogło zostac nieodnotowane.Komentarz
-
lista by sie przydala (zamowienie, wplata), bym mial spokojne sumienie ze wszystko zrobilem porzadnie
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.plKomentarz
-
Faktycznie, lista by się przydała, ale bym proponował nie imienną lecz po nicku.
Na dzień ten i ten sprawy stoją tak: : )
Nick1 wpłacono całość
Nick2 Nie wpłacono
...itd.Komentarz
-
ŚWIĘTA RACJA - troche mnie chyba poniosło z tą imienną listą
naturalnie miałem na myśli po nicku
Komentarz
-
Oczywiście zrobię listę kto co zamówił i czy zapłacone ale dopiero w sobotę, bo nie mam wszystkich wyciągów z konta w tej chwili. Jakbym kogoś pominął to proszę szybko o PW.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
-
Wlasnie, wlasnie... i kazdy chcialby sprawdzic czy jego wplata wplynela i czy jest na liscie...Zamieszczone przez KaiserSobota powolutku zbliża się ku końcowi.
Czekamy z niecierpliwością
Pozdrawiam
ZdrooffkaAparat jakiś mam... cyfrowy nawet też... i taki na klisze też mam... i jakieś szybki, słoiki, torebki i kolorowe szkiełka do tego, i stojak.... taki na trzech nogach... i namiot z białego jak śnieg płótna, i lampy z Castoramy i....tylko zdjęć robic nie umiem, ale się uczę....Komentarz
-
-
Wypadła nieplanowana sprawa i cały dzień byłem nie uchwytny. KuchateK zaraz mi udostępni listę zamówień i zabieram się za sprawdzanie wpłat do jutra rano się wyrobię
.
Edit:
Niestety KuchateK sie nie wyrobił
ale może jakoś sobie poradzę samemu... lista niedługo.
Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Świetnie napisaneZamieszczone przez Diodak... do jutra rano się wyrobię
...
codziennie aktualne
Komentarz
-
Dajcie Chlopakowi spokoj - napewno zrobi - wszystko w swoim czasieZamieszczone przez mattnickŚwietnie napisane
codziennie aktualne 
5D +Komentarz
-
-
Moje poszło, ale dopiero w sobotę, więc pewnie na poniedziałek dotrzeZamieszczone przez DiodakPisałem, że problem był z listą
No to lecim...
------------------------------
Nie zapłacili do tej pory:
fragile
Tak to wygląda na dzien dzisiejszy, niektóre przelewy mogą dotrzeć dopiero jutro.
wybaczcie
Komentarz
Komentarz