X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mxw
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2315

Zamieszczone przez Kaiser
    Zostałoi już tylko 19 smyczy
    Zamówiłem i nawet zapłaciłem

Zostało już tylko 6 smyczy :grin:
    pozdro.,
    m.

Komentarz

• €ïƒ

Po pierwsze witam :]

hmmm cos ta strona nie dziala a chcialem sie zalapac na jedną z ostanich smyczek :/ no nic pewnie poczekam do kolejnej tury... o ile takowa bedzie

Komentarz

• Jac
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4813

Zamieszczone przez €ďƒ
        Po pierwsze witam :]

hmmm cos ta strona nie dziala a chcialem sie zalapac na jedną z ostanich smyczek :/ no nic pewnie poczekam do kolejnej tury... o ile takowa bedzie
        hmmm... wlasnie sprawdzilem i dziala... bez problemow, no i witamy

EDIT: nie da sie inaczej zacytowac tego nicka €ďƒ
        Ostatnio edytowany przez Jac; 857.
        Instagram

Komentarz

• €ïƒ

Dzieki Jac
          sprawdzilem jeszcze raz i ani pod operą ani po IE nie dziala nawet ta strona http://threedots.ath.cx ... ping tez nie wraca. Jakies sugestie?

Oj widze ze będą problemy z moim nickiem na forum... mam nadzieje ze tylko przy cytowaniu :]

Komentarz

• Jac
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 4813

Zamieszczone przez €ďƒ
            Dzieki Jac
            sprawdzilem jeszcze raz i ani pod operą ani po IE nie dziala nawet ta strona http://threedots.ath.cx ... ping tez nie wraca. Jakies sugestie?

Oj widze ze będą problemy z moim nickiem na forum... mam nadzieje ze tylko przy cytowaniu :]
            dziwne.. w takim razie napisz PM z tym co chcesz do diodaka lub do Kuchatka i cie oni juz sami dodadza..

a co do nicka to nie da sie go zacytowac poprawnie... mimo wklejenia odpowiednich znakow
            Instagram

Komentarz

• enter
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1201

Zamieszczone przez €ïƒ
              Dzieki Jac

link do form. na FF działa poprawnie sprawdz porty tu masz 8080

na IE u mnie działa poprawnie i na FF działa poprawnie

Komentarz

• €ïƒ

Zamieszczone przez enter
                link do form. na FF działa poprawnie sprawdz porty tu masz 8080

na IE u mnie działa poprawnie i na FF działa poprawnie
                A u mnie wlasnie nie dziala... wyslalem juz PM do Diodaka z zamówieniem
                Sprawdzalem ten link z portem i bez tak samo pingowałem ale skoro ping nie dziala to nie wiem co moze byc nie tak :neutral:
                mozliwe ze to ma związek z udostępnianiem przezemnie połączenia wlasnie na porcie 8080 ale też wątpie.

Dzieki za pomoc

Komentarz

• Kaiser
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 32

Na operze też pięknie chodzi.

Spróbuj z jakiegoś linuksa - może knoppix, albo inny bootowalny?

Komentarz

• KuchateK
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 4895

Ping nie dziala bo tak jest ustawiony firewall u mnie... nie ma prawa

Strona nie dziala jesli znajdujesz sie za jakims cienkim routerem/firewall'em, ktory filtruje (napewno niepotrzebnie) port 8080. Mozesz spokojnie ochrzanic administratora (8080 to "http alternative", potrzebne ) a potem sprwadz od kolegi na innym laczu.

Jesli natomiast nie masz kolegow () wyslij swoje dane na PW do mnie i moge Cie dopisac (potrzebuje imie, nazwisko, e-mail, oczywiscie nick na forum, adres i ile smyczy, ile lancuszkow i ile ID).
                    ...

Komentarz

• KuchateK
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 4895

Niniejszym oglaszam:

HURAAA!!! MAMY WYMAGANĄ ILOŚĆ!

Co mniej wiecej znaczy ze zamowienia na smycze zostana zrealizowane

Po konsultacjach z Diodakiem wiecej informacji... Niezdecydowanym tylko powiem, ze niedlugo zamykamy ta ture zamowien i wiecej jakis czas nie bedzie. Trzeba sie szybko decydowac
                      ...

Komentarz

• mungo
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 535

Do wakacji wyrobicie się ze zrobieniem i wysłaniem smyczek i identyfikatorów?

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

• bundy
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 760

Zamieszczone przez mungo
                          Do wakacji wyrobicie się ze zrobieniem i wysłaniem smyczek i identyfikatorów?
                          Spokojnie, dadzą radę - w wakacje będzie już można podrywać panienki na plaży w Łebie na swoje nowe "pro" ID ;-) ;-)
                          1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• mungo
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 535

No więc oto chodzi Po wakacjach moje skromne folio uzupełni się pewnie o kilka ładnych portretów

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

• Diodak
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 696

Za miesiąc od najbliższego weekendu (bo wtedy zweryfikuję wpłaty) wszyscy zainteresowani powinni mieć smycze i plakietki w domach. Smycze robią 2 tygodnie, ale ostatnio im się przeciągnęło do miesiąca, identyfikatorki robią 3 tygodnie ale też czasem może się przeciagnąć do miesiąca.

Zamówienia przyjmuję ostatecznie do niedzieli 21.05.06 włącznie jeśli odrazu zostanie zrobiony przelew, tak żeby w poniedziałek ostatnie wpłaty był zaksięgowane u mnie na koncie i wtedy zamykamy sprawę.

Kto się nie załapie będzie się mógł dopisywać na następną partię, ale potrwa to juz na peeeewno dłużej 8) .
                              EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• arekko
                                Dopiero zaczyna
                                • 2006
                                • 30

he, czyli miałem farta
                                udało mi sie załapać prawie w ostatniej chwili

Komentarz

Pracuję...