X
-
-
skąd? - Z głowy, czyli z niczego
A na poważnie, to początek imienia - Aleksander
Pozdrawiam--------------------Komentarz
-
Mój jest kwestią szybkiej i nieprzemyślanej decyzji, chciałam się zarejestrować, żeby zadać tylko jedno pytanie i nie miałam zamiaru się tu zadomowić. I teraz głupio, bo niektórzy zwracają się do mnie na przykład: "ewo_olsztyn, dlaczego nie podoba ci się moje zdjęcie", a ja czuję że dźwigam na plecach swoje miasto...
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Właśnie takie było moje pierwsze skojarzenie , jak zobaczyłam ten nick :-D
To tak, a propos (nie)czytania książek...
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Chylę czoła
A "Lesia" mogę cytować na wyrywki obudzony o 2giej w nocy 
No tak.. Ale fakt że to zdaje się lektura szkolna była, pomaga wielu w zamanifestowaniu 'oczytania' :rolleyes:"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
-
Przyznam się, że pochodzenie Twojego nicka było dla mnie jasne od momentu, gdy pierwszy raz go zauważyłem.
Pozdrówka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Miło mi mylić się i spotkać kogoś, kto czyta książki.Hmmm... ale czego oczekiwałeś? Niektórzy czytali Moby Dicka .... myślałeś, że będziemy pytać czy wyglądasz jak wieloryb czy co?? że od razu taki wniosek jak powyżej?
jakbyś się Ahab nazwał czy Ismael to może bikt by się nie kapnął ale "moby" to raczej "oczywista oczywistość"
Rzadkie to ostatnio u nas.
Pozdrówka
Zdaje się, że się odgryzłeś.
Albo nawet odciąłeś.
Ho, ho !!!
Pozdrówka
Sprowokowałem ludzi czytających do reakcji.
Wiedziałem na podstawie statystyk, że w takim dużym gronie znajdzie się chociaż kilka osób czytających książki (co aktualnie jest w naszym kraju raczej rzadkością).
Nb. gratuluję zdolności do dźwigania na delikatnych, smukłych barkach całego miasta wojewódzkiego.
Pozdrówkam_o_b_y
--------------------------------------------------------
Komentarz
-
ja zawsze byłem najmłodszy...więc inni nie męczyli się w wymyśleniem ksywki :P
i tak już pozostało
a "88" to tylko w necie...bo bez cyferek przeważnie zajęte
Komentarz
-
rbit to imię kota bojowego rasy gadba (towarzysza Basergor Kragodb'a - Króla Gór) z Grombelardzkiej Legendy Feliksa W. Kresa. pełne nazwisko tegoż kota brzmi L.S.I. Rbit (trzy litery oznaczają nazwisko wysoko urodzonego i nie chodzi o grombelardzkie szczyty). ten nick wykorzystałem jak zakładałem pierwsze konto mailowe. natomiast -9n to dodatek bezdusznego robota rejestrującego nowych użytkowników antycznego programu Netscape 4.1. obecnie łatwo mnie wytropić w sieci, bo wszędzie używam tego nicku. dla ułatwienia dodaję, że można do mnie się zwracać normalnie fleksując imię rbit, pomijając sufiks -9n.
w życiu posługuję się zupełnie innym przezwiskiem.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz