Kumple przechrzcili mnie tak jeszcze w ogólniaku
X
-
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl -
Yogi Bear... Jak ktoś wyżej napisał Michały to Miśki i chyba nie trzeba dużo tłumaczyć
Jeszcze w podstawowce ktoś mnie nazwał "Yog"
Aktualnie kilka osób mówi na mnie "Yogi" na zywo ale bardzo tego nie lubie. Zdecydowanie bardziej preferuje nick zastępczy od nazwiska - Burza
Komentarz
-
Według niektórych mam czasami szalone pomysły........Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-DKomentarz
-
Hehe coraz lepsze lematy powstaja az czekam na temat "twoj pierwszy raz
"
Moja ksywa to połaczenie towers - moje pseudo z ivy-pseudo zony.
Moje pseudo pochodzi z pierwszego roku na uczelni, po ostrej bibie przyszło mi do głowy aby zaczac chodzic na szczudłach kumpla z teatralki nie bede pisał jak to sie skoczyło ale ksywa powstała i jest do dzisiaj stosowana przez rodzine i znajomych :smile:Komentarz
-
a ja dawno dawno temu jak sobie zakladalem mojego pierwszego w zyciu maila
to najwyklejszych emilow bylo jak psow ... wiec pomyslalem zeby bylo prosto i na temat to doloze jedna literke ... no i sprawdzanie .. a,b,c,d,e,f przy f juz mi sie znudzilo i postanowilem kontynuowac od konca alfabetu ... i tak oto trafilem na "z" ... hmm podrapalem sie po glowie wcisnelem enter i tak juz zostalo, nicka stosuje wszedzie, na forach,majlach,gadulcach dobrze ze w banku tego nie akceptuja ;D
a swoja droga po pewnym czasie stwierdzilem ze w sumie to jestem podobny do tej mrowki "Zed"
Komentarz
-
-
-
-
No cóż... CZasami używam przemocy, do której mam wyłączne prawa autorskie, tyle, że "c" w kółeczku by na forum nie przeszło, stąd w nawiasach... :-D Zgadnijcie, jak mam na imię?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact, it's all dark.Komentarz
-
Ja podobnie jak Tomasz G. nie przyznam się jak wpadłem na ten nick
350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
Ja natomiast uwielbiam Antona Bruckner'a (taki romantyczny kompozytor), poza tym jestem muzykiem i jakoś mi zapasowało :PKomentarz
-
PLUGowy generator mi nadal : Lukasz Badura ==> ukasbadu, Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + LinuxKomentarz
-
A ja po prostu uwielbiam te zwierzęta.
Mam takie niespełnione marzenie, że kiedyś (jak już zarobie swój pierwszy 1E6 $) to wezmę 5D + 600mm/f4 IS pojadę do afryki i powstanie: "konrad wśród nosorożców".
rgds, N.350D + 24-70/f2.8L + EF 50mm/f1.8 + EF 85mm/f1.8 + 580EXII
---
"Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE." - Ernst HaasKomentarz
-
Kiedyś... Boże kiedy to było... na studiach założyłem żółtą koszulkę z napisem ZANUSSI. Nie była to by najmniej reklama naszego wspaniałego reżysera Krzysztofa a raczej logo producenta pralek... nazwano mnie ZANUSSI.... i już tak zostało... ale tylko na forach. W realu jestem Marcin..... i jest nasz sześciu
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
Komentarz