X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sir Zbyniu

Sir - z uwagi na to, że studiowałem na Wyspach, pytano mnie czy przybiłem 5 z Królową itd.

Komentarz

• Piotrek GRUBY
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 25

Na mnie wolaja GRUBY od poczatku podstawowki, ludzie ktorych teraz znam od dwudziestuparu lat. Oczywiscie ze wzlgedu na budowe ciala ;-) Piotrek mam na imie. a Piotrek GRUBY powstal 3 lata temu na potrzeby szybkiego zarejestrowania sie na raczkujacym wtedy, 10-osobowym forum milosnikow Volvo V40 (www.v40.pl) i juz tak zostalo na kilku forach ;-)
      5DII, 85mm 1.8, 16-35 2.8L, 50 1.4, 30D, Sigma 30mm f/1.4, 430EX.
      Wciaz zielony jak trawa na wiosne, ale uwaga- szybko sie ucze

Komentarz

• Riccardo
        Uzależniony
        • 2005
        • 691

od imienia Ale czemu przez dwa c to nie pamietam
        Pozdrawiam
        Riccardo
        --
        Fuji & Ricoh

Komentarz

• qwerdt
          • 2007
          • 9

A z moim to było tak:
          kiedyś rejestrowałem się w jakimś serwisie gdzie trzeba było podać swój nick, akurat nic nie przyszło mi do głowy więc zacząłem naciskać klawisze i wyszło qwerty.
          Ale po chwili mnie naszło że tak trochę za prosto wiec dodałem D i skasowałem Y i wyszło qwerdt. Tak już zostało po dziś dzień.
          40D 17-50 50 1,8 55-200, Cullmann 34 AF-C Digital, Lampki i parasolki, S1IS , A60

Komentarz

• atz1983
            Dopiero zaczyna
            • 2007
            • 44

Ja mam niestety mło ambitny nick złożony z moich inicjałów i roku urodzenia. (Aleksander Tytus Z. )
            Dużo wcześniej (i raczej z tego jeszcze kożystam jako 'macieżystego' nicka) wynalazłem sobie ksywkę 'nekrolog'. Grałem w Diablo II jako nekromanta i chciałem mu jakiś pasujący nick znaleźć...
            Mój promotor zwrócił mi uwagę, że w moim wieku nie wypada mieć maila na 'nekrolog', bo się źle kojarzy. Więc mam jak mam

Komentarz

• Nevermind
              Bywalec
              • 2007
              • 135

Ktoś: "Jak się nazywasz ?"
              Ja: "Nevermind..."

I się ostało
              Power of lenses

Komentarz

• dazz

DariusZ AdamkiewicZ

PS: jeden całkiem famous rapper podebrał mi nick ;-)

Komentarz

• BelYaal
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 387

po dawnych czasach, gdy czlowieka ciekawil okultyzm, demonologia i tworczosc Mastertona (ksiazka: Czarny aniol)

Komentarz

• HuleLam
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 1641

Mój jest "z powodu lubienia" Juno Reactora i nie musiałem go do tej pory modyfikować
                    Fotograf platoniczny

Komentarz

• gotrek

Mój nick to po prostu bohater serii książek ze świata "młotka". Z resztą ulubiona postać z tegoż uniwersum

Komentarz

• kashpir_pl
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 136

Ksywa ostała się z czasów liceum (tylko pisowania zmodyfikowana :-) )
                        _pl dodaję tak ze względów praktycznych (aby gdzieś na innym forum odróżnić się od zwykłych kashpir-ów o ile takowi gdzieś by się pojawili) i przy okazji patriotycznych można rzec ;-)
                        Siem de i kilka obiektyvoof

Komentarz

• Musical box
                          Dopiero zaczyna
                          • 2007
                          • 40

Komentarz

• terminator
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 325

Ja w dniu, w którym zakładałem konto na Canon-Board oglądałem "Terminatora". Z racji, że nie chciałem byc arkiem(którymś tam), oraz dlatego, że wszczepili mi trochę żelastwa w czasie operacji po wypadku, pomyślałem, że terminator będzie git.
                            __________________________________________________ ____
                            " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
                            chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

• rolaj
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 584

Tak, pieszczotliwie, mówiono na analoga 6x6 jakim dawniej fotografowałem

Komentarz

• romko
                                Coś już napisał
                                • 2007
                                • 75

Początek imienia i koniec nazwiska. W końcu po raz pierwszy w życiu przydało się pierwsze imię z którego nie korzystam nigdzie więcej, -ko to końcówka nazwiska. I tak już w necie wszędzie ten sam nick, a tak wogóle to tylko i dla wszystkich Paweł. A może lepiej by brzmiało "pawko" sam nie wiem. Pozdrawiam wszystkich:-D
                                5 gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8 MK II, Canon 70-200/2.8, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
                                to tylko 1 %...

Komentarz

Pracuję...