Zamieszczone przez aptur
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tez na to stawiam
Obserwujcie sektory dla fotografow
-
A mi się dzisiaj śniło, że wygra Ekwador 3:2 :-?
pzdrThere is no dark side of the moon really. Matter of fact, it's all dark.Komentarz
-
Na drugi raz otwórz okno zanim zaśniesz ;-)Zamieszczone przez Przemo(c)A mi się dzisiaj śniło, że wygra Ekwador 3:2 :-?the silence is deafeningKomentarz
-
Najlepiej "białe rury" widać, gdy zawodnik ustawia piłkę, przy wykonywaniu rzutu rożnego.:-DZamieszczone przez muflonTez na to stawiam
Obserwujcie sektory dla fotografow 
Komentarz
-
-
Dobrze, że oni tam maja 1D-ynki , bo śledzący AF w słabszych modelach mógłby nie nadążyć za pędzacym jak wiatr Krzynówkiem, czy Żurawskim
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
O Rasiaku nie wspominając.Zamieszczone przez kami74Dobrze, że oni tam maja 1D-ynki , bo śledzący AF w słabszych modelach mógłby nie nadążyć za pędzacym jak wiatr Krzynówkiem, czy Żurawskim
the silence is deafeningKomentarz
-
-
Za Rasiakiem to AF z A75 nadążyZamieszczone przez gietrzyO Rasiaku nie wspominając.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Do Rasiaka nie jest potrzebny AF, manual w zupełności wystarczy.:-DZamieszczone przez kami74Za Rasiakiem to AF z A75 nadąży

Komentarz
-
Hej wrozbici
Widze, ze macie wprawe w przewidywaniu przyszlosci to moze mi ktos numery lotto wytypuje?
Komentarz
-
proszęZamieszczone przez [DoMiNiQuE]Hej wrozbici
Widze, ze macie wprawe w przewidywaniu przyszlosci to moze mi ktos numery lotto wytypuje? 
14,20,21,36,39,44
Komentarz
-
Komentarz
-
2:0 dla Ekwadoru
Jedną strzelimy sobie sami a drugą Ekwadorski bramkarz
Komentarz
-
I dobry statyw (oczywiscie drewnianyZamieszczone przez NemeoDo Rasiaka nie jest potrzebny AF, manual w zupełności wystarczy.:-D
), zeby ostro siegnac 600mm do lawy po drugiej stronie boiska
Komentarz
Komentarz