dobra, ktos obiecal sprzet
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Watek jest na temat, ktory wlasnie wszyscyZamieszczone przez muflonPomyliły Ci się wątki.
koledzy naokolo mi powtarzaja: "Poland sucks"...
:-(Komentarz
-
ja myślałem że to mundial a to paraolimpiada z ciotami w białoczerwonych strojach w roli głównej.
a janas to niewiem jak chce do kraju bezpiecznie wrócić...| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
-
Gratuluje wytypowania wyniku.Zamieszczone przez MorisNie sądziłem że przyjdzie mi siebie cytować

Bez komentarza

Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
W!
No to jak mialo byc, tak tez i sie stalo. Naiwny nie jestem i wiedzialem ze z tak dobra druzyna to nasi przegraja (Ekwador dwa razy w eliminacjach wygral z Brazylia). Z Niemcami obstawiam 5:0 ;>
ZdrowkoKomentarz
-
Zamieszczone przez NemeoGratuluje wytypowania wyniku.
Bardzo dziękuję ... aczkolwiek dumny z tego nie jestem.
... a może to znak że powinienem zacząć obstawiać za kasę
Komentarz
-
-
A "JA-NAS" po prostu od początku widziałem za burtą mundialu i niestety chyba się nie myliłemZamieszczone przez NemeoA "JA-NAS" nie widzę w II fazie rozgrywek.

Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności
Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.plKomentarz
-
no. to PZPN oszczędzi milion baksów.
a.cood [czyt. kud]
http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641Komentarz
-
Nie no Niemcy graja inna pilke - mniej biegaja mniej finezji - wiec moze cosik sie uda - jakis remis.Poza tym nie edziemy startowac w roli faworyta jak tu bo przeciez w barcelonie wygralismy 3:0.Ale coz druzyna wygrywajaca z Brazylia i Argentyna nie moze przegrac z PolskaZamieszczone przez lukepW!
No to jak mialo byc, tak tez i sie stalo. Naiwny nie jestem i wiedzialem ze z tak dobra druzyna to nasi przegraja (Ekwador dwa razy w eliminacjach wygral z Brazylia). Z Niemcami obstawiam 5:0 ;>
Zdrowko
5D +Komentarz
-
Jelonka tak pozno puscil - ziomala z Płocka noi same słupki jak to w przysłowiu "kazdy .... strzela w slupek"Zamieszczone przez apartna co Janas tak długo czekał ze zmianami?? chyba na cud...
5D +Komentarz
Komentarz