a beda rozkladowki? z eLkami
lub tez Elkami
X
-
Zamieszczone przez Venioja troche opozniony na forum jestem wiec podajcie prosze wątek o tym magazynie
bo chciałbym troche wiedziec o czym mowa 
miłego czytania
Komentarz
-
-
He już widzę tych chętnych jak rozkladaja na czynniki pierwsze swoje 100-400 czy 16-35
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
A w kąciku "Fotografia i nauka" pojawi się artykuł "Statystyczne badanie z użyciem sztucznych sieci neuronowych, skuteczności gruszki do lewatywy przy usuwaniu drobin organicznych z przetwornika obrazowego CMOS" ;-)1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
Kanonierka to tytuł roboczy...
a może tak w ogóle bez tytułu?
Komentarz
-
-
niach niach
dobre Zielony
można coś takiego z jajem zrobić<lol2>... backgroundy na desktop dla onanistów. co miesiąc inne szkło/body
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Body najlepsze w przekroju... żeby trzewia było widać...
Komentarz
-
Ta ankieta to chyba dowcip? Może lepiej pomijać w tytule wszelkie kombinacje canonowe.
ja sobie ubzduralem DIGITAL & CLASSICS (chyba że o "classic" nie będziecie się produkować
Komentarz
-
A czemu po angielsku?Zamieszczone przez Triszerja sobie ubzduralem DIGITAL & CLASSICS (chyba że o "classic" nie będziecie się produkować
Ja się ostatecznie wyleczyłem z ciągot do nazywania wszystkiego po angielsku od czasu, gdy dowiedziałem się, że biurowiec we Wrocku ma się nazywać Grunwaldzki Center.650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
"Canon-Board - faceci w rajtuzach" ?Zamieszczone przez Il fuocoJaki tytuł periodyku?

Albo: "Onan-Board.info"
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
Może bez takiej kpiny?Zamieszczone przez Silent Planet"Canon-Board - faceci w rajtuzach" ?

Albo: "Onan-Board.info"
"Biuletyn CB"Komentarz
-
Żadne z powyższych
Może coś bardziej w stylu: foto matryca , Migawka , Pixel , foto poradnik itp byle by bez canona w nazwie.Komentarz
Komentarz