albo "Gniot"
X
-
-
-
Podoba mi się. Może być Wesoła Migawka, albo Szumiąca Matryca, a najlepiej Martwy PikselZamieszczone przez maro25Żadne z powyższych
Może coś bardziej w stylu: foto matryca , Migawka , Pixel , foto poradnik itp byle by bez canona w nazwie.
. Nie, noo, coś z Canona musi być, przecież wokół tego się wszystko kręci - np. Bogini Canon :-D .
Komentarz
-
a czy nazwa canon nie jest zastrzezona? mozna sobie wydawac gazetke z canon w nazwie?
a.cood [czyt. kud]
http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641Komentarz
-
Ja proponuje "Pełna dziura"
W razie czego zmieni sie profil forum
i tytuł bedzie jak znalazł.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Taa.... "Kochanie, wybacz, ale nie pojedziemy dziś do Twoich rodziców bo muszę oddać do jutra mój artykuł do 'Pełnej dziury'."Zamieszczone przez kami74Ja proponuje "Pełna dziura"
W razie czego zmieni sie profil forum
i tytuł bedzie jak znalazł.
Albo podejdę do babki na ulicy i "Przepraszam, wie Pani my wydajemy takie pisemko fotograficzne i szukam modelek ... pismo nazywa sie 'Pełna dziura' ...
prosze Pani... gdzie Pani biegnie?"
efekt murowany
Ostatnio edytowany przez Michal-Czuba; 3448.Komentarz
-
Pomyśl: co mają zrobić miliony angoli i hamerykaninów, którzy mają ochotę w swoim ojczystym języku powiedzieć: "działo" ?Zamieszczone przez cooda czy nazwa canon nie jest zastrzezona? mozna sobie wydawac gazetke z canon w nazwie?
e.g.
In the museum:
- Daddy, what is it?
- This is, my son, an old German cannon. But you should know that sound of word "cannon" is a registered and copyrighted trademark of Canon Inc., Japan.
- Daddy, I'm bored. I want a hot-dog.
- Shut the fuck up.
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
masz racje kanonierka brzmi znacznie lepiej i bardziej po polskiemZamieszczone przez piast9A czemu po angielsku?
Ja się ostatecznie wyleczyłem z ciągot do nazywania wszystkiego po angielsku od czasu, gdy dowiedziałem się, że biurowiec we Wrocku ma się nazywać Grunwaldzki Center.
to może F-22, ale to pewnie z samolotami Ci się będzie kojarzylo (bo lata gdzieś f 16)Komentarz
-
E tam... f/2.8 maxZamieszczone przez Triszermasz racje kanonierka brzmi znacznie lepiej i bardziej po polskiem
to może F-22, ale to pewnie z samolotami Ci się będzie kojarzylo (bo lata gdzieś f 16)
...Komentarz
-
jeszcze lepiej, a może "LORBAS MRUCZY" albo "HOLAJZA"Zamieszczone przez KuchateKE tam... f/2.8 max
Komentarz
-
To ja proponuje "Mydlo"Zamieszczone przez Triszerjeszcze lepiej, a może "LORBAS MRUCZY" albo "HOLAJZA"
...Komentarz
-
-
Komentarz