A nie może być coś nie związanego akurat z nazwą forum ? Może to poszerzy spektrum możliwości ?
X
-
-
Jako, że Il fuoco zajął się tematem, to może niech otworzy konto mail'owe, na które można przesłać proponowany tytuł.
Wybierze najbardziej powtarzające sie propozycje i wtedy zrobić głosowanie.
To samo można zrobić odnośnie działów i tematów w działach.
Następnie do każdego działu uruchomić zgłoszenia, kto się nim zajmie.
Tematy udostępnić chętnym do pisania, może się zgłoszą.
Takie tam moje rozważania.Komentarz
-
Dziekuje, Robert za pomysły - "machina już ruszyła"
zerknij sobie: http://www.dyras.digito.com.pl/kwartalnik.htm
co do kwestii tytułu to dobry pomysł tyle, że widzisz jak to jest - wątek stworzony i może zaledwie kilka propozycji jest poważnych.
w drugim wątku zdecydowaliśmy że niebędziemy robić nad każdą rzeczą głosowania.jeżeli pojawi się jakaś ciekawa propozycja to jej użyjemy - i już.
jak nie to taką propozycję sami wymyślimy.
pisanie już jest w trakcie ale raczej wolę dobierać ludzi do pisania takich o których wiem że odwalą kawał dobrej roboty - i to do nich piszę niż przyjmować oferty od ludzi których niezbyt dobrze znam z forum - faktycznie - możliwe że mają bardzo dużą wiedzę i chęć pomocy - ale narazie mamy praktycznie cały zespół.
brakuje nam osoby do prowadzenia działu z poradnikiem zaawansowanej obróbki grafiki i osoby do prowadzenia działu newsy.Ostatnio edytowany przez Il fuoco; 2978.| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
-
[QUOTE=Il fuoco]Dziekuje, Robert za pomysły - "machina już ruszyła"
zerknij sobie: http://dyras.home.pl/kwartalnik.htm
Od kiedy ma działać??? Link 404 Not Found
Czy u mnie coś nie tak?Komentarz
-
-
wrzuciłem na 2gi serwer:
sorka - serwer na home mi padł:/
ale jest serwer u ripka
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
w razie potrzeby mogę użyczyć jakiś zdjęć z mojej galerii poniżej. choć do tego typu współpracy pewnie chętnych nie będzie brakowaćKomentarz
-
jeżeli tylko zajdzie taka potrzeba to zgłoszę się do Ciebie.| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Mam takie pytanie odnośnie tytułu:...co do kwestii tytułu to dobry pomysł tyle, że widzisz jak to jest - wątek stworzony i może zaledwie kilka propozycji jest poważnych.
w drugim wątku zdecydowaliśmy że niebędziemy robić nad każdą rzeczą głosowania.jeżeli pojawi się jakaś ciekawa propozycja to jej użyjemy...
Czy przy google ma mieć dużo wyników, czy nam na tym nie zależy?Komentarz
-
Pstrykadlo mi sie podoba.Zamieszczone przez maro25Coś normalnego:
Periodyk fotograficzny (PF)
Foto Info
Foto Zin
Zin fotograficzny
Casopismo fotograficzne
Foto poradnik
Pstrykadło
itd
albo:
Ostre pstrykanie
Cos od siebie (moze juz byly ale nie bylo mnie jakis czas i nie mam sily wszystkiego czytac:P):
FotoCanon, EF(eternal focus?? :P), pstrykanko na sianku
, nie wiem nie mam weny dzisiaj. padniety jestem...
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + SandiskKomentarz
-
A może za: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=205
...nazwiemy ten wytwór: "Piknik" ?Zamieszczone przez Il fuococanon 13385 8.3 %
piknik 3151 1.9 %
board 2639 1.6 %
zmieniamy nazwę na canon-piknik-board
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
Komentarz