X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mor_feusz
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1370

Zamieszczone przez power76
    "Sorry, but the serial number you entered is not eligible for the Photoshop CS3 Beta download. Please try your Photoshop CS2 serial number again, or, if you do not own a license for Photoshop CS2, you can purchase one on Adobe.com and use the serial number to download the Photoshop CS3 Beta."
    Ja zassalem bez niczego. Zainstalowalem - dziala. Roznicy predkosci jak na 1wszy rzut okiem nie widacz. Nie pracuje wolniej. Interface lekko zmieniony. Nie wymagal zadnego NR seryjnego. Poprosy zassany i zainstalowany specjalnie dla CB (adobe poprawil cos s dostepem doe sieci bo tylko 4 min sie zasysal). Srodowisko to XP. tak wiec dziala. Niech experci wypowiedza sie w funkcjonowaniu. Nie mam rawa bo bym wywolal z ustawieniami default

Komentarz

• DoMiNiQuE
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3548

Zamieszczone przez mor_feusz
      JNie mam rawa bo bym wywolal z ustawieniami default
      Z tego co zauwazylem to ACR jest ten sam co w Lightroom beta4.
      Interfejs jakos mnie nie powala (sprawdzalem wersje win). Zobaczymy jak to bedzie wygladac na Mac.

Komentarz

• mor_feusz
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1370

Masz racje. Trzeba bedzie sie przyzwyczaic. Ja tam tradycjonalista aczkolwiek ten szary interface mi nie przeszkadza.

Komentarz

• tumidajski
          Dopiero zaczyna
          • 2005
          • 41

Cos jest nie tak, bo napisali, ze bedzie mozna uzyskac klucz z wszystkich wersji legalnego Photoshopa CS2. U mnie tez nie dziala (PL). Czy ktos z was wie moze, czy w innych panstwach poza USa maja ten sam problem.

Komentarz

• mor_feusz
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1370

Ja powiem tak. Nie wiem. Nie mialem zadnego PSa u mnie na kompie. Kliknalem na powyzszy link. Podalem username i password (te same co do lightroom). Zassalem. Zainstalowalem. Zapytal czy podac serial czy testowac przez 30 dni - ze seriala nie chce podawac (nie interesi mnie posiadanie PS3 na kompie w robocie a w chacie mam licencje na Elements [cpo mi starcza]) I dziala. Odpalilem i wszystko dziala OK.

Komentarz

• katonczyk
              Dopiero zaczyna
              • 2006
              • 35

Z tego co tam czytalem to jest dla posiadaczy CS2 w wersji US, ale moge sie mylic.
              Mózg 10 bilionów neuronów | Oczy - AllNatural -1,5 dioptrii | Ręce - sztuk dwa, pięciopalczaste

Komentarz

• tumidajski
                Dopiero zaczyna
                • 2005
                • 41

Although the beta is available only in English, all language versions of Photoshop and the products mentioned above qualify to participate.

Komentarz

• DoMiNiQuE
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 3548

Krotka prezentacja CS3 http://www.photoshopuser.com/cs3/videos.html

Komentarz

• eMILz
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 210

a czy ktoś zauważył wykorzystanie akceleratorów graficznych ??
                    gdzieś taka informacja obiła mi się o oczy ... to byłoby genialne wykorzystanie nieużywanych mocy obliczeniowych ...

Komentarz

• djtermoz
                      Uzależniony
                      • 2004
                      • 988

Zamieszczone przez eMILz
                      a czy ktoś zauważył wykorzystanie akceleratorów graficznych ??
                      gdzieś taka informacja obiła mi się o oczy ... to byłoby genialne wykorzystanie nieużywanych mocy obliczeniowych ...
                      Gdy wleziesz w Preferences i potem w zakladke ustawiania wykorzystywanej pamieci to tam jest tez okienko w ktorym pokazuje typ rozpoznanej karty graficznej. U mnie pokazuje zgodnie z prawda ATI Radeon 9000 cos tam, cos tam Open GL. Nie mam pojecia jednak do czego tak naprawde ta informacje sie przydaje.
                      djtermoz@pbase

Komentarz

• snowboarder
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1358

Zamieszczone przez mor_feusz
                        Odpalilem i wszystko dziala OK.
                        Przez dwa dni. Przynajmniej tak wynika z tego:

Important: A licensed copy of Photoshop CS2, Creative Suite 2, Production Studio, Adobe Web Bundle, or Adobe Video Bundle is required to use this technology beyond a two-day trial period.

Ja wpisalem moj numer CS2 i dostalem numer na bete bez problemu...

Komentarz

• mor_feusz
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1370

OK sprawdze ale za 2 tyg. Wpisze nr od firmowego ....... poniewaz od jutra zaczynam 2tygodniowy urlop swiateczny. Czyli Bycze sie. Tak OT zaraz spadamy do pubu tak wiec pozdrowieniaa dla wszystkich. Zobacze co sie stajnie po 2 tyg.
                          Dzieki Snowboarder

Komentarz

• tumidajski
                            Dopiero zaczyna
                            • 2005
                            • 41

snowboarder - a jaka wersje masz CS2 PL czy ENG. Wpisywales z pauzami, w ciagu?

Komentarz

• Diodak
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 696

Prawdopodobnie w CS3 jest akceleracja OpenGL podobnie jak to jest w Aperture a czego do tej pory nie było w Lightroom'ie. Aperture korzysta z wtyczek bazujących na OpenGL w OSX, więc pewnie Adobe w taki sam sposób chce przyspieszyć Photoshopa.

IMO PS CS3 pod OS X działa szybko. Uruchomienie do pełnego załadowania się palet to 4 sekundy.
                              EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• skrzat
                                Początki nałogu
                                • 2004
                                • 440

Tu sąporównania czasow wykonywania kilku operacji dla CS3 beta i CS2:
                                Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...

Komentarz

Pracuję...