X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Diodak
    Uzależniony
    • 2005
    • 696

Jak widać conajmniej 2x szybciej... ładnie . Ale wypadałoby zrobić porównanie między CS2 a CS3 na Maku pod Windowsem i dodatkowo CS3 z Windowsa z CS3 z OSX na tym samym Maku to miało jakiś sens.
    Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Sciagnalem. Serial z CS2 update wersja angielskojezyczna, kupowana w Polsce - dziala bez problemu, dostalem serial do CS3 beta.
      Nie skorzystam bo nie mam XP/Visty .
      Skorzystal ktos inny 8)

Komentarz

• tumidajski
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 41

Wlasnie przeczytalem na forum labs.adobe ze sa problemy z niektorymi serialami CS2 i nad tym pracuja informatycy Adobe. Szkoda tylko, ze to dotyczy mojego seriala.

Komentarz

• Tomasz1972
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3042

U mnie poszło bez seriala Trial 30 dni

Komentarz

• tumidajski
            Dopiero zaczyna
            • 2005
            • 41

Ale podobno ma dzialac ty;lko 2 dni. Ciekawe jak to z tym bedzie.

Komentarz

• tumidajski
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 41

Mam RC1 z kluczem (mozna bylo miec do 3 kluczy). Jakby co, prosze na priva.

Komentarz

• Diodak
                Uzależniony
                • 2005
                • 696

Zainstalowałem PS CS3 również pod Windowsem . I co mnie zdziwiło (czego najpierw szukałem hehe) to to, że akceleracja w Photoshopie pod Windowsem XP nie jest niedostępna (nie wiem jak z Vistą).

Stronę wcześniej wrzuciłem zrzut ekranu z OS X i wychodzi na to że akceleracja będzie a przynamniej narazie jest tylko pod Mac/OS X . Wersja Windowsowa specjalnie mnie nie zaskoczyła a za imprementację akceleracji w OpenGL pod OS X trzeba Adobe pochwalić. Brak akceleracji nie musi nic oznaczać - mam ochotę zrobić test. Tak na początek zmierzyłem czasy uruchamiania się.

Photoshop CS3 Beta
                -----------------------
                Windows XP SP2 = 3,3 s
                Mac OS X 10.4.8 = 4,3 s

Photoshop CS
                -----------------------
                Windows XP SP2 = 4,9 s

Ale tutaj może być błąd metodologiczny, XP jest swieżo postawiony, a OS X już trochę nazbierał "śmieci".

Komentarz

• KuchateK
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 4895

Ja mysle, ze na windzie okazalo sie tak szybko, ze nie chcieli dodatkowo aplowcow dobijac i dali sobie spokoj z akceleracja Zostawili sobie extra przyrosty do CS4.
                  ...

Komentarz

• speed555
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 200

buja szybciej. widac u mnie jak np. otwieram 20 zdjec na raz to duzo sybciej to robi niz cs2
                    Pkt 8 regulaminu forum

Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...

Komentarz

• tumidajski
                      Dopiero zaczyna
                      • 2005
                      • 41

Jakby ktos mial dzialajacy serial i mogl sie podzielic to prosilbym o konakt na emaila. Ja jestem niestety w grupie osob, ktorych seriali nie przyjmuje system (mam nadzieje ze cos naprawia).

Komentarz

• kiszkurniak

Problem z CS3

Beta CS3 nie przyjmuje numeru wygenerowanego na stronie Adobe i wyświetla komunikat " The serial number you entered is not valid " (posiadam legalny zarejestrowany CS2 ). Proszę o pomoc.

Komentarz

• Diodak
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 696

kiszkurniak a czy masz wersję angielską CS2? bo tylko z takiej numer podejdzie i oczywiście jeśli masz serial do wersji z Maca to nie podejdzie do CS3 z Windowsa i odwrotnie.

Komentarz

• popmart
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1721

Zamieszczone przez Diodak

Ale tutaj może być błąd metodologiczny, XP jest swieżo postawiony, a OS X już trochę nazbierał "śmieci".
                            o to macosx zbiera śmieci to straszne

BTW są w inecie na torrentach wersje do sciągnięcia bez konieczności aktywacji i z prostym trikiem usuwającym trial ...... (proszę mie nie krytykować za "piracenie" triala beta bo wydają mi się nieco zabawne takie krytyki)

Next Edit : Fajne jest Adobe device central mi na przykład się przyda hehe
                            Ostatnio edytowany przez popmart; 3267.

Komentarz

• SebaWolf
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 324

niewiem czy mozna tu o tym pisac ale jest taki sposób na obejscie problemu: mianowicie zmienic nazwe pliku application.sif na application.sif_ w folderze adobe photoshop cs3/amt

Komentarz

• maku
                                Uzależniony
                                • 2004
                                • 563

To ja mam pytanie. Czy zadziałało to komuś na polskiej wersji PS CS2?
                                Jestem obecnie w trakcie realizacji zakupu tak więc może mógłbym jeszcze zmienić decyzje i wziąć wersje angielską.

Komentarz

Pracuję...