Jak widać conajmniej 2x szybciej... ładnie
. Ale wypadałoby zrobić porównanie między CS2 a CS3 na Maku pod Windowsem i dodatkowo CS3 z Windowsa z CS3 z OSX na tym samym Maku to miało jakiś sens.
X
-
-
Sciagnalem. Serial z CS2 update wersja angielskojezyczna, kupowana w Polsce - dziala bez problemu, dostalem serial do CS3 beta.
Nie skorzystam bo nie mam XP/Visty
.
Skorzystal ktos inny 8)Komentarz
-
Wlasnie przeczytalem na forum labs.adobe ze sa problemy z niektorymi serialami CS2 i nad tym pracuja informatycy Adobe. Szkoda tylko, ze to dotyczy mojego seriala.Komentarz
-
-
-
-
Zainstalowałem PS CS3 również pod Windowsem
. I co mnie zdziwiło (czego najpierw szukałem hehe) to to, że akceleracja w Photoshopie pod Windowsem XP nie jest niedostępna
(nie wiem jak z Vistą).
Stronę wcześniej wrzuciłem zrzut ekranu z OS X i wychodzi na to że akceleracja będzie a przynamniej narazie jest tylko pod Mac/OS X
. Wersja Windowsowa specjalnie mnie nie zaskoczyła
a za imprementację akceleracji w OpenGL pod OS X trzeba Adobe pochwalić. Brak akceleracji nie musi nic oznaczać - mam ochotę zrobić test. Tak na początek zmierzyłem czasy uruchamiania się.
Photoshop CS3 Beta
-----------------------
Windows XP SP2 = 3,3 s
Mac OS X 10.4.8 = 4,3 s
Photoshop CS
-----------------------
Windows XP SP2 = 4,9 s
Ale tutaj może być błąd metodologiczny, XP jest swieżo postawiony, a OS X już trochę nazbierał "śmieci".Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Ja mysle, ze na windzie okazalo sie tak szybko, ze nie chcieli dodatkowo aplowcow dobijac i dali sobie spokoj z akceleracja
Zostawili sobie extra przyrosty do CS4.
...Komentarz
-
buja szybciej. widac u mnie jak np. otwieram 20 zdjec na raz to duzo sybciej to robi niz cs2Pkt 8 regulaminu forum
Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...Komentarz
-
Jakby ktos mial dzialajacy serial i mogl sie podzielic to prosilbym o konakt na emaila. Ja jestem niestety w grupie osob, ktorych seriali nie przyjmuje system (mam nadzieje ze cos naprawia).Komentarz
-
Problem z CS3
Beta CS3 nie przyjmuje numeru wygenerowanego na stronie Adobe i wyświetla komunikat " The serial number you entered is not valid " (posiadam legalny zarejestrowany CS2 ). Proszę o pomoc.Komentarz
-
-
o to macosx zbiera śmieci to straszne 
BTW są w inecie na torrentach wersje do sciągnięcia bez konieczności aktywacji i z prostym trikiem usuwającym trial ...... (proszę mie nie krytykować za "piracenie" triala beta
bo wydają mi się nieco zabawne takie krytyki)
Next Edit : Fajne jest Adobe device central
mi na przykład się przyda hehe
Ostatnio edytowany przez popmart; 3267.Komentarz
-
niewiem czy mozna tu o tym pisac ale jest taki sposób na obejscie problemu: mianowicie zmienic nazwe pliku application.sif na application.sif_ w folderze adobe photoshop cs3/amtKomentarz
-
To ja mam pytanie. Czy zadziałało to komuś na polskiej wersji PS CS2?
Jestem obecnie w trakcie realizacji zakupu tak więc może mógłbym jeszcze zmienić decyzje i wziąć wersje angielską.Komentarz

Komentarz