X
-
Grzechu
http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3 -
Komentarz
-
Komentarz
-
Na viscie 64 z 8 GB ramu, w preferencjach CS3 maksymalną rozmiar użytkowanej pamięci mogę ustawić na 3255 mb, co do faktycznego wykorzystania to wydaje mi się , że przy wielu otwartych zdjęciach przekracza tą granicę.Piotr Talarczyk
1ds III 1dKomentarz
-
Widzę, ze wspominają w nowościach o ACR 5
Czyżby znowu się miało okazać, że nowe aparaty w stylu 50D, 5D, A900 itp miały wymagać kolejnej aktualizacji całego PSa?
Zbieżność publikacji i dostępności nowych puszek wydaje się mało przypadkowa (?)Komentarz
-
Niestety - jest boski. Aż mi karty kredytowe jęknęły w portfelu z rozpaczy:
Komentarz
-
No proste, Photokina
Zrobili sporo tricków a ACR powoli staje się pełnowartościowym edytorem z kontrolą lokalną - zobacz movie... ups... film instruktażowy
Learn Photoshop online with KelbyOne courses for photographers. Improve retouching, layers, masking, selections, compositing, and photo editing.
Powoli umiejętność fotografii staje się zbędna
w szopce wszystko można a teraz z nowym maskowaniem to jeszcze szybciej.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
-
Hm a nie wiecie jak będzie z ceną nowego Photoshopa? Obecnie polską (niestety) wersję można kupić już za 2200zl, cena angielskiej utrzymuje się na poziomie powyżej 2700. Powoli zbierałem się do zakupu polskiej (jednak 500zł piechotą nie chodzi) kiedy ukazała się informacja o premierze CS4. Miesiąc mogę poczekać z zakupem, jednak obawiam się że cena będzie dużo wyższa niż obecnie CS3 (na stronie Adobe wersja angielska wisi za coś ponad 800 ojro, wersje w innych językach, co dziwne, są droższe - około 1000 ojro).
Ponadto może ktoś ma informację czy będzie wreszcie w naszym pięknym kraju dostępna wersja upgrade z Photoshopa Elements?3 EOSy 2 cyfry 1 analog
| Komentarz
-
Wybadaj sprawę odnośnie darmowego upgrade z CS3 do CS4.
Gdy kupowałem pakiet CS3, a działo się to tuż po premierze i w Wimalu dostępny był jeszcze tylko CS2, dostaliśmy CS-dwójkę z informacją o możliwości darmowego upgrade do najnowszej wersji. W skrócie - trzeba kupić nową wersję jak jeszcze nie będzie jej w sklepach, po czym dystrybutor (gdy ją fizycznie otrzyma) daje Ci nową wersję.
Szczegółów już nie pamiętam, ale wydaje mi się, że teraz powinno być podobnie.
Pozdr.Komentarz
-
Wybadaj sprawę odnośnie darmowego upgrade z CS3 do CS4.
Gdy kupowałem pakiet CS3, a działo się to tuż po premierze i w Wimalu dostępny był jeszcze tylko CS2, dostaliśmy CS-dwójkę z informacją o możliwości darmowego upgrade do najnowszej wersji. W skrócie - trzeba kupić nową wersję jak jeszcze nie będzie jej w sklepach, po czym dystrybutor (gdy ją fizycznie otrzyma) daje Ci nową wersję.
Szczegółów już nie pamiętam, ale wydaje mi się, że teraz powinno być podobnie.
Pozdr.
Jest podobnie. Na stronach Adobe się reklamują, że kupując teraz CS3 upgrade do CS4 jest darmowy. Don't wait, buy now.
Zresztą to logiczne po ogłoszeniu nowej wersji mało kto kupi starocie 
Zadzwoń do Wimalu.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
-
-
Komentarz