X
-
-
camera obscura :rolleyes: i Zeiss Ikon Taxona :cool:Komentarz
-
dokładnie cos takiego (openGL) jest wspominane po angielsku jak próbuję wciskać przycisk. dokładnie tak: "Could not complete your request because it only works with openGL enabled documeny windows" Nieznam angielskiego ani też nie jestem super informatykiem więc prosze o wytłumaczenie mi tego.Komentarz
-
ogólnie pisze że nie może uaktywnic tej funkcji bo działa ona tylko z oknami otwartymi w trybie opengl. czyli najprawdopodobniej Twoja karta graficzna jest za słaba.dokładnie cos takiego (openGL) jest wspominane po angielsku jak próbuję wciskać przycisk. dokładnie tak: "Could not complete your request because it only works with openGL enabled documeny windows" Nieznam angielskiego ani też nie jestem super informatykiem więc prosze o wytłumaczenie mi tego.camera obscura :rolleyes: i Zeiss Ikon Taxona :cool:Komentarz
-
Komentarz
-
zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony nvidii, ale mozliwe że karta ma za mało pamięci.camera obscura :rolleyes: i Zeiss Ikon Taxona :cool:Komentarz
-
Komentarz
-
Niestety, te udogodnienia dopiero od serii 8 w górę. (chyba)"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"Komentarz
-
Komentarz
-
To by było na tyle jesli chodzi o obracanie i nowe-super-extra-funkcje CS4 na moim obecnym laptopie - też mi wywala ten błąd OpenGL'a
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600RKomentarz
-
Aby uaktywnić obsługę OpenGL należy zaznaczyć tą opcję w opcjach. Edit > Preferences > Performance > Enable OpenGL Drawing. Oczywiście opcja ta jest dostępna tylko jeżeli wasz karta graficzna wspiera OpenGL 2.0 i Shader Model 3.0.Komentarz
-
moze ktos z Was sie orientuje kiedy bedzie dostepna Polska wersja testowa CS4 ?Canon 450D + 18-55 IS + 55-250 IS, Sandisk SDHC EXTREME III 4GBKomentarz
-
Komentarz
-
no i niestety z moja karta graficzna zbyt dobrze to nie dziala :-?
system vista 64bity i cytat z http://kb.adobe.com/selfservice/view...404898#vista64
Display card: ATI Radeon HD 2600 XT
Issue: Images display in chunks and with lines.
Solution: Turn off Enable OpenGL Drawing.Komentarz
-
O ile zmiany w acr są interesujące (aczkolwiek nie niezbędne), osobiście coś nie przekonują mnie zmiany wprowadzone w cs4 w zakresie ergonomii operacji na plikach...Pomimo zgrubnej personalizacji interfejsu jakoś to wszystko nieporęcznie poustawiane i ciężko zmienić przyzwyczajenia.
Póki co chyba pozostanę wteczniakiem na trójce, z czasem może odkryję coś w cs4 co mnie zachęci do przesiadki.C-F-K - foreverKomentarz
Komentarz