To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • artex
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 49

prezentacja zdjęć

Przeszukałem już całe forum ale nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi na pytanie więc zakładam nowy wątek

Poszukuję DARMOWEGO programu do prostej prezentacji zdjęć z możliwością podkładu muzycznego. Coś mi się wydaje że polskich wersji takich programów nie ma ale byłbym wdzięczny jeśli ktoś podeśle mi link do jakiegoś bezpłatnego programu.

Zassałem z sieci do tej pory 2 programy (PSgold, MemoriesOnTV) ale niestety są to tylko wersje demonstracyjne i na dodatek podczas prezentacji pojawiają się niechciane napisy

Komentarz

• marekb
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2273

tez o to nie tak dawno pytałem lecz nic nikt nie poradził

Komentarz

• artex
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 49

trochę szkoda ale może jeszcze coś poszukam

Komentarz

• heniek
          Uzależniony
          • 2004
          • 614

Fotooffice PL

dwójka darmowa już kilka razy pojawiala się na płytach w gazetach,
          bardzo dobry,używam pełnej wersji "3" i pokaz na dvd jest o niebo lepszy jeśli chodzi o jakośc zdjec od chwalonego Proshowgold..
          Heniek

Komentarz

• HassaN
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 23

Nero 7, proshow gold, proshow producer i pewnie programy do obrobki video maja taka opcje
            EOS 5D III + 24-70L, 135L, 50 1.4 ,28 1.8, 430ex, falcon 8mm

Komentarz

• CYNIG
              Uzależniony
              • 2005
              • 694

Dwa wiodace:
              - Pro ShowGold
              - PictureToExe (jest w polskiej wersji jezykowej)
              Nie sa darmowe ale kosztuja niewiele (okolo 30$)
              https://500px.com/tkasiak/galleries

Komentarz

• marekb
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 2273

Zamieszczone przez CYNIG
                Dwa wiodace:
                - Pro ShowGold
                - PictureToExe (jest w polskiej wersji jezykowej)
                Nie sa darmowe ale kosztuja niewiele (okolo 30$)
                proshow gold na ich stronie kosztuje 69$ a box 79$ tylko nie wiem jak to kupic za dewizy bo w kraju nie znalazłem firmy która by nim handlowała> może ktoś wie??

Komentarz

• artex
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 49

ściągnę sobie jutro nero 7. Jeśli będę miał problem to pewnie trzeba będzie coś kupić. Ale co tam strasznie podobają mi się prezentacje

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez marekb
                    proshow gold na ich stronie kosztuje 69$ a box 79$ tylko nie wiem jak to kupic za dewizy bo w kraju nie znalazłem firmy która by nim handlowała> może ktoś wie??
                    Mozesz normalnie zamowic u nich na stronie www. Nie musisz szukac sklepu polskiego.

Komentarz

• januszP.
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 634

Poszukaj w googlach Wings Platinum. Jest to program profesjonalny ale darmowa uproszczona wersja (spełniająca wymogi zawodowców) jest do sciągnięcia. Jest ona na (chyba )ok. 20 otwarć!
                      Ja robie prezentacje w programie (niestety nie darmowym) Ulead Video System. Jest to program do obróbki wideo ale prezentacje zdjęć tez wychodzą świetnie!

Komentarz

• marekb
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 2273

Zamieszczone przez Vitez
                        Mozesz normalnie zamowic u nich na stronie www. Nie musisz szukac sklepu polskiego.
                        CIEMNOGRÓD pyta : a jak płacić by bezpiecznie było i nie dopłacać za przesyłki??

Komentarz

• icik
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 159

Do zastosowań domowych (prosty ale darmowy) polecam PHOTO STORY 3 FOR WINDOWS. Sprawdź może akurat.
                          Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Komentarz

• icik
                            Bywalec
                            • 2006
                            • 159

Natomiast program PINNACLE Studio Version 9 to już pierwsza liga w obróbce i prezentacji filmów i zdjęć.
                            Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Komentarz

• kwv
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 118

Zamieszczone przez Zakk Wylde

Potrzebuje program do tworzenia prezentacji zdjęcz możiwością zrobienia strony tytułowej oraz podłożenia muzyki pod tło. Potem chce to wypalic na dvd by mieli młodzi na stacjonarny odwarzacz
                              Witam
                              Jedyn szybki i sensowny program to MemoriesOnTv, gdzie mozna zrobiś od strony tytułowej, dodania fajnych efektów, podkładu muzycznego. Wszystko jest na miejscu a zarazem idzie bardzo sprawnie komponowanie takowej przentacji.
                              Kiedyś bawiłem sie w Adobe Premiere Pro lecz żeby opanować ten kombajn /czytaj- szybko i treściwie zrobić taką prezentację/ pochłania on mnóstwo czasu przy porównywalnych efektach.

tu jakiś przykład mojej "sklejanki" w MemoriesOnTv: www.tomaszkobiela.kwv.pl/fotografia_slubna

Pozdrawiam
                              Ostatnio edytowany przez kwv; 5529.

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Zamieszczone przez marekb
                                CIEMNOGRÓD pyta : a jak płacić by bezpiecznie było i nie dopłacać za przesyłki??
                                Zeby bylo bez kosztow przesylki to kup wersje 'download' a nie boxed. A zeby bylo bezpiecznei to wystarczy sie przemoc odnosnie zakupow karta kredytowa w internecie - zaufac sprzedajacemu i miec pewnosc ze ma sie czysty komputer i polaczenie (ja np w kafejce internetowej jakos bym sie obawial robic zakupy karta...).

Komentarz

Pracuję...