To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kołaj
    Bywalec
    • 2005
    • 123

Witam!
    Może ja? Vitez mnie z... . Ale to pikuś!
    ProShow Gold nie importuje plików avi. Dlaczego? Właśnie nie wiem!
    Kodeki mam! Po prostu widać w PSG czarny slajd bez obrazu. Jestem zły, bo mi na tym zależy, niby są fachowcy, ale nadal kicha!
    Pozdrawiam!
    K.M.Ż

Komentarz

• mina
      Dopiero zaczyna
      • 2006
      • 19

Zamieszczone przez kołaj
      ProShow Gold nie importuje plików avi.
      Od wczoraj testuję trial ProShow Gold (v.3.0.1992) i w jednej prezentacji umieściłam kilka plików z rozszerzeniem .avi pochodzących z Canona S1IS.
      U mnie wszystko działa bez problemu .

pozdrawiam
      Kamila
      www.talamascakennel.pl

Komentarz

• kołaj
        Bywalec
        • 2005
        • 123

Też mam triala v.3.0.1992, nadal avi nie wchodzą, pojawia się czarny slajd. Ten sam plik avi otwierany w jakimś playerze normalnie idzie!
        Co jest?
        K.M.Ż

Komentarz

• kołaj
          Bywalec
          • 2005
          • 123

W końcu! Za dużo kodeków, chyba sie coś po prostu gryzło!
          Pozdrawiam!
          K.M.Ż

Komentarz

• jatzzek
            Początki nałogu
            • 2006
            • 355

Zamieszczone przez heniek
            no to nie wiem co macie nie tak, u mnie efekt (zerwanej płyty) nie występuje.
            Zrob gotowa prezentacje w postaci pliku EXE. W trakcie przegladania uzyj przycisku PAGE-UP lub PAGE-DOWN. Czy masz efekt delikatnego wejscia muzyki po WYMUSZONEJ zmianie slajdu, czy raczej muzyka od razu wchodzi na pelnej glosnosci? Mi wchodzi na pelnej glosnosci, a chcialbym zeby to bylo delikatne wejscie. Wlasnie o tym mowimy.

EDIT:
            Byc moze efekt, o ktorym mowimy, zalezy od wersji Proshow. Na http://www.photodex.com/support/revisions/proshowgold/ znalazlem, ze dla wersji 3.1.2015 mamy (cytuje):

"Fixed problem where the show soundtrack could fade improperly during a slide sound "

Ja mam 3.0.1942 i moze w tej wersji nie da sie zrobic tego efektu?
            Ostatnio edytowany przez jatzzek; 5021.
            why waste your time looking for proof?
            what if the answer is never the truth?

Komentarz

• 2marekm
              Początki nałogu
              • 2007
              • 419

Z tym płynnym przejściem, to bardzo intrygująca sprawa. Robiłem wszystko, a efektu brak.
              U Cichego w jego pokazie, który był udostępniony na forum coś takiego występuje. Pisałem do niego na PW. Mówił to samo co heniek. Robiłem w/g ich wskazówek....i niestety d..a blada .
              Podejrzewam, że chodzi tutaj o starszą wersję programu. Ale to jest dziwne, ponieważ w wyższych wersjach ten kapitalny efekt, tym bardziej powinien być.

Komentarz

• c42
                Początki nałogu
                • 2005
                • 266

Zamieszczone przez Marcin21
                proshow gold sciagniesz za free programem limewire-mam go za free-pozdro
                a to Ci numer programy sciagniete torrentem sa legalne proshow jest komercyjnym programem i jak ktos chce go do takich rzeczy uzywac to niech juz sie nie wyglupia i wylozy te $70 co przy obecnym kursie dolara wynosi okolo 175 zl :>

Komentarz

• jatzzek
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 355

Zamieszczone przez 2marekm
                  Z tym płynnym przejściem (muzyki), to bardzo intrygująca sprawa.
                  Wszystko wskazuje na to, ze chodzi o wersje. Heniek, Cichy macie Proshow Gold, czy Proshow Producer?
                  why waste your time looking for proof?
                  what if the answer is never the truth?

Komentarz

• kusy
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 124

witajcie
                    urzywalem pinakla 9 i sie wieszal i ogolnie dawal w kosc, mam teraz ulead studio oem dostalem z kamerka i wczoraj go rozgryzlem - bardzo fajny...ale pisze ze wzgledu na podklad muzyczny do prezentacji - dlugo szukalem- legalnego zrodla - znalazlem firme ktora SPRZEDAJE dzwieki dostane na to licencje i moge stosowac jako podklad- ceny od kilkunastu pln do...
                    kupilem utworek 24 sekundy za 24 pln (w promocji byl...)zapetlam i juz spokojne sumienie mam
                    na priva moge poslac namiary
                    Ostatnio edytowany przez kusy; 7223.
                    CANON...

Komentarz

• c42
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 266

Zamieszczone przez kusy
                      dlugo szukalem- legalnego zrodla - znalazlem firme ktora SPRZEDAJE dzwieki dostane na to licencje i moge stosowac jako podklad- ceny od kilkunastu pln do...kupilem utworek 24 sekundy za 24 pln (w promocji byl...)zapetlam i juz spokojne sumienie mam na priva moge poslac namiary
                      podaj linka moze komus sie przyda a ja z ciekowosci tez zagladne :-)

znajomy podal mi taki namiar na muzyke z sieci http://www.freeplaymusic.com/

moze ktos cos jeszcze zaproponowiac? szukam muzyki do www a jakos nie widzi mi sie "pozyczyc" kawalek bez wiedzy autora :>

Komentarz

• kusy
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 124

nie wiem czy mogę na publicznym forum reklamwać - najwyżej prosze wyciąć
                        link:http://www.soundimage.pl/ poprostu sklep z dźwiękami, fajna obsługa no i pl.....po zakupie dostajesz licencję masz spokój z zaiksami itp....
                        co do postu wyżej to znalazłeś cennik? lub inne warunki współpracy dla mnie ich jezyk jest nie do końca zrozumiały, zwłaszcza jeżeli chodzi o "aspekty prawne"
                        pozdrawiam
                        a ja też szukałem podkładu na stronę ...którą od WCZORAJ po dłuuugich przygotowaniach zaczęła sie robić....
                        Ostatnio edytowany przez kusy; 7223.
                        CANON...

Komentarz

• kusy
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 124

jescze parę uzupełnień ...moze Wam się przydać program ulead videostudio8 PL!!!! można kupić za około 40 złotych polskich brutto z fakturą w polskim sklepie w necie (wyszukiwarka wam powie w którym) ja mam oem anglika ale dzisiaj znalazłem instrukcję w pdf http://www.promise.pl/pliki/programy...ownika_www.pdf jeżeli komuś się przyda to proszę
                          CANON...

Komentarz

• root
                            Bywalec
                            • 2006
                            • 146

mam problem z proshow gold. chodzi oczywiscie o jakosc zdjec w tym programie. wrzucam prosto z puszki (350D) i jakość zdjęć jest "zpixelowana", czyli powiększona o 25%.

nie wiem, moze cos zle ustawiam itp. może mi ktoś mniej więcej powiedzieć na co zwrócić szczególną uwagę przy zapisie mpg i exe ?
                            :}

Komentarz

• TomS
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 880

Doczepię się do wątku. Trochę poszukałem tu i tam i dalej nie za bardzo wiem. Zależy mi żeby program był w miarę prosty w obsłudze miłe widziany język polski i kilka podkładów muzycznych. Zależy mi także żeby po zrobieniu prezentacji nie było problemu z odtworzeniem jej na innych urządzeniach bo jak się ostatnio bawiłem dwoma prostymi programami to niestety nie wszędzie działało.
                              Znalazłem gdzieś że dobry jest program Magix Zdjęcia na CD & DVD 6 PL ale nie wiem.

Komentarz

• kusy
                                Bywalec
                                • 2006
                                • 124

Zamieszczone przez TomS
                                Doczepię się do wątku. Trochę poszukałem tu i tam i dalej nie za bardzo wiem. Zależy mi żeby program był w miarę prosty w obsłudze miłe widziany język polski i kilka podkładów muzycznych. Zależy mi także żeby po zrobieniu prezentacji nie było problemu z odtworzeniem jej na innych urządzeniach bo jak się ostatnio bawiłem dwoma prostymi programami to niestety nie wszędzie działało.
                                Znalazłem gdzieś że dobry jest program Magix Zdjęcia na CD & DVD 6 PL ale nie wiem.
                                podtrzymuję to co napisałem wyżej - nadal robię w ulead - 40 zł to raczej nie jest duża kasa, obsługa programu ok, PL...działa na różnych urządzeniach, na próbę ściągnij sobie wersję próbną z kądkolwiek:smile:
                                CANON...

Komentarz

Pracuję...