Zamieszczone przez arturs
X
-
foto kulinarne inaczej nazywa się literówka
-
Bonk powinien sie wypowiedziec. Pokazywal kiedys fenomenalne zdjecia jadła... niestety jak mowil wszystko fake, sos oczywiscie nie taki jak sie zjada, mieso w srodku surowe, bo przeciez ma kusic oko lekko zrumiemiona skorka a nie byc brazowe jak kora drzewa, poza tym dressing, odbicie lamp od talerzy, nad tym wszystkim trzeba miec kontrole...
Komentarz
-
To daj jakieś linki - oblookamy czym cię żona karmiZamieszczone przez muflonfoto kulinarne inaczej nazywa się literówka
Pozdr
Artur5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
-
to może i ja się pochwalę moimi zdjęciami jedzonka. Nie są może idealne ale na moje potrzeby wystarczą
Komentarz
-
-
Możesz sobie kojarzyć bo po pierwsze to nie miałem wcześniej doświadczeń z fotografowaniem żywności a po drugie te zdjęcia miały być prezentowane w menu kawiarni i cukierni którą prowadzę. Te zdjęcia mają wisieć w dużym formacie (50x70) w cukierni.Jeśli porównałeś je do kociaka to zasadzie o to mi w nich chodziło. Jeśli mielibyście jakieś sugestie to wezmę je pod uwagę.Komentarz
-
Rozumiem ze to nie był komplement .
, ale sądzę że w fotografi żywności trzeba brać pod uwagę jeszcze to do czego konkretnie dane zdjęcie będzie przeznaczone albo wyeksponowane ( menu ,plafon reklamowy ,tzw.potykacz ulotka itp.) i jaki jest to lokal gastronomiczny .
Komentarz
-
Francuz - bez urazy, ale to jest fotografia z PRL
Nie gniewaj sie, po prostu swiatlo masz plaskie jak gofer od spodu. Nawet jesli to jest gdzies do lokalu to moze warto powalczyc troche. Ale to moje zdanie...
Komentarz
-
wcale nie twierdzę że zdjęcia są dobre , po prostu robiłem je prawie "na kolanie"
przy użyciu 2 lamp halogenowych kupionych w markecie .
Komentarz
-
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Do tego to jedynie kamery z pochyłami i pokłonami się nadają, wszystko inne
to jedynie zabawa.. Co zresztą widać na wskazanych zdjęciach..20D, 350D, 17-55/2.8 IS, 85/1.8, 50/1.8, 580EX, 420EX.. No chyba że znowu skoczę
Komentarz
Komentarz