X
-
-
mz ta obróbka jest doskonałym przykładem częstego popełnianego błędu, w cieniach jest jaśniej niż w świetle, interpretacja qNick'a daje IMHO dużo bardziej naturalny efekt ... jedyne zastrzeżenie to że niebo miedzy filarami mostu jest znacznie jaśniejsze, niż reszta w kadrze ...
pozdrawiamKomentarz
-
Nie uszło to mojej uwadze Van po prostu nie chciało mi się już z tym bawić
Po poprawce:
Ostatnio edytowany przez qNick; 8363.Komentarz
-
Komentarz
-
Zgadzam sie. Człowiek urzy się całe życie, a i pod jego koniec dochodzi do wniosku że jest gamońmz ta obróbka jest doskonałym przykładem częstego popełnianego błędu, w cieniach jest jaśniej niż w świetle, interpretacja qNick'a daje IMHO dużo bardziej naturalny efekt ... jedyne zastrzeżenie to że niebo miedzy filarami mostu jest znacznie jaśniejsze, niż reszta w kadrze ...
pozdrawiam
Ale to rozjaśnienie dodaje temu zdjęciu (przynajmniej moim zdaniem) takiej słodkości...
pozdraiwam___
CanonKomentarz
-
-
-
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Komentarz
-
-
no to panowie może mały teścik?
już temat się postarzał tak więc odsieżam
pyt. które z zamieszczonych zdjęć w linku zostały wykonane w technice HDR
miłego odgadywania
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
-
Obstawiam tak samo. Chociaż w 4 mi coś śmierdzi HDRem też ze względu na dośc równomierny rozkład świateł a prawa powinna byc jaśniejsza względem lewej na moje :-P5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + SandiskKomentarz
-
-
no jeszcze kilka domysłów i zdradzę tajemnicę
p.s przepał za oknem robie w większości przypadków ponieważ pokazywanie nie ciekawego widoku dodatkowo, trzeba by naświetlać specjalnie na to samo okno, a nie ma takiej potrzebydobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
wszystkie??
Fotografia sportowa: http://www.marcinko.pl/sport, http://www.marcinko.pl/reportageKomentarz

Komentarz