X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • armageddon
    Bywalec
    • 2008
    • 128

dziekuje wreszcie pozytywne słowo
    Canon EOS 450D, 18-55 IS, 50mm 1.8, Speedlite 430 kiedyś: 70-200mm f/4, Lowepro Rezo 170AW

Komentarz

• lajf_entusiast
      Coś już napisał
      • 2009
      • 73

To i ja dołożę swoje - bez "ulepszaczy" ale się udało, bo efekt jest także czekamy na następne zdjęcia pozdrawiam

Komentarz

• CrazyEyesDogg
        Bywalec
        • 2008
        • 201

Po za ładną dziewczyną nie widzę tu nic super fajnego... Popracuj trochę nad tym światłem...

http://www.strobist.com - polecam stronkę
        .

Komentarz

• bebesky
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1231

Zamieszczone przez CrazyEyesDogg
          Po za ładną dziewczyną nie widzę tu nic super fajnego...
          A czy przypadkiem na tym zdjęciu nie chodziło o ukazanie właśnie modelki??
          Moim zdaniem całkiem fajne zdjęcie.

Komentarz

• armageddon
            Bywalec
            • 2008
            • 128

na życzenie, jeszcze jedno zdjecie z tej sesji. Chcialbym juz zrobic cos nowego ale niestety politechnika wzywa i nie ma czasu na wyjscie w plener ...a taka piękna pogoda w trójmiescie. Lubie to zdjecie bo równiez pokazuje urode i zalety modelki (a glownie o to chodzilo), z akcentem na strone techniczna dyskretnego blysniecia lampa. nie moge jednak darować sobie kosmyka włosow ktory przecina oko... wszystko w rawach wiec moze niebawem naucze sie na tyle dobrze operowac fotosklepem i jakoś to wyretuszuje. niemniej prosze

Canon EOS 450D, 18-55 IS, 50mm 1.8, Speedlite 430 kiedyś: 70-200mm f/4, Lowepro Rezo 170AW

Komentarz

• talarczyk
              Początki nałogu
              • 2008
              • 399

Zamieszczone przez armageddon
              na życzenie, jeszcze jedno zdjecie z tej sesji.
              Nie wiem czy to kwestia (a) mojego monitora (ostatnia kalibracja była.... oj, dawno ) czy (b) błyśnięcia lampą ale wydaje mi się, że twarz mogłaby być nieco cieplejsza.

Komentarz

• armageddon
                Bywalec
                • 2008
                • 128

teraz spojrzalem na plecy i maja lekki niebieski zafarb, sprobuje wywołać troche cieplej na poczatek +250K. moj monitor stary bo stary (crt sony E230) to chociaz ma problemy ze szczegolami w cieniach kolorki oddaje poprawnie (na oko )

Komentarz

• lajf_entusiast
                  Coś już napisał
                  • 2009
                  • 73

Noi to zdjęcie jest jeszcze lepsze niż poprzednie. Bliki nikną. Powiem Ci, że umiesz podkreślić walory obiektu fotograficznego .... tzn.. kobiety, bo nie wiem jak innych, ale z kobietą ci się udaje)

Komentarz

Pracuję...