X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jellyeater
    Pełne uzależnienie
    • 2010
    • 1631

To zdjęcie panny młodej. Nie wiem czy jest sens korygować do białości. Ściany były jak widać w lustrze brzoskwiniowe więc stąd zafarb. IMHO lepiej oddaje to klimat pomieszczenia.

http://jellyeater.net84.net/

Komentarz

• ptrk
      Bywalec
      • 2005
      • 116

Dla mnie to bardzo nienaturalna interpretacja.
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      Do #461. Mocno nienaturalna wizja.
      Ostatnio edytowany przez ptrk; 3459. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Bogdan56_Ch
        Początki nałogu
        • 2007
        • 377

Te wymuskane i padrasowane zdjęcia, przypominają mi te specjalnie przetwarzane na potrzeby tzw gwiazd. Nie jestem fanem czegoś takiego, dla mnie większą wartość mają zdjęcia które są odwzorowaniem naturalnego wyglądu i kolorystyki.

Komentarz

• marcin_foto
          Dopiero zaczyna
          • 2012
          • 37

prosze was dajcie juz spokoj tej pani..
          Pozdrawiam
          Marcin Langner
          8 pkt Regulaminu forum

Komentarz

• jacek_73
            Pełne uzależnienie
            • 2010
            • 2587

Zamieszczone przez marcin_foto
            prosze was dajcie juz spokoj tej pani..
            Myślisz, że to ją boli? Może nadamy tej operacji jakiś kryptonim? Np. "kameleon"
            Jestę fotografę
            miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• qwert
              Coś już napisał
              • 2010
              • 51

Coś w tym klimacie, nie znam kościoła ale wydaje mi się*że tak wygląda :P Ten żyrandol bym jeszcze poprawił

Komentarz

• CEZAREUSZ
                Dopiero zaczyna
                • 2009
                • 22

Zamieszczone przez zugajpawel
                Witam wszystkich, to mój pierwszy wpis. Moim zdaniem autor tego poniższego zdjęcia jest naprawdę świetny fachowcem osiągając taką kolorystykę. Ja nad tym zdjęcie poświeciłem około 45 minut. Domyślam się, że nad mi pracował zaledwie parę minut a co za tym idzie jest w stanie zarobić na swoje L dużo mniejszym nakładem swojego czasu i pracy. Podziwiam

nie ważne że to 45 minut, ja także nie tak dawno bo 2 latka temu siedziałem godzinami i kminiłem jak ugryźć kolorystykę jak poprawić tonalność, jak... i jak... poprawić wszystko by wyglądało schludnie,

pokazałeś jako jedyny obróbkę tego zdjęcia którą śmiało można już przekazać klientowi na papierze, gratki

inne wersje tutaj z zaprezentowanych nie leżą mi są bym powiedział przypadkowe kilka suwaków w tą kilka następnych w tamtą i coś tak wyjdzie, a to nie o to chodzi...

PS prześlij mi na priva link do swojego rawa chętnie powalczę (jak by co nef'ów nie umiem obrabiać)
                Ostatnio edytowany przez CEZAREUSZ; 23321.
                Regulamin pkt 8.

Komentarz

Pracuję...