A tak poza fleszami robieniem fotek na tle jasnego okna z lampa prosto w face ze zlym pomiarem to ta panienka na z1. jakos tak strasznie koslawo i pokracznie wyglada jak by ja ktos na sile tak ustawil i nie pozwolil sie nawet w d... podrapac
X
-
-
cosik kręcisz...Zamieszczone przez Il fuocodzięki za podpowiedzi z blendami i światłami ale nie było jak tam tego zastosować...
wygląda że dużo miejsca było wokoło
druga sprawa o taka, że albo mnie straszy, albo za dużo radia maryja, albo ja widzę odbicie kogoś co trzyma blendę lub steropian na zdjęciu nr. 1 (na tym metalowym obiciu recepcji)Komentarz
-
kurde, albo faktycznie za dużo piwa na dziśZamieszczone przez marcingreendruga sprawa o taka, że albo mnie straszy, albo za dużo radia maryja, albo ja widzę odbicie kogoś co trzyma blendę lub steropian na zdjęciu nr. 1 (na tym metalowym obiciu recepcji)
(jak już sam siebie cytuję)
być może to odbicie tej laluni, więc sorka
Komentarz
-
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
-
-
-
No masz rację. nie znasz sięZamieszczone przez kami74Ja sie nie znam na szopce zupełnie ale zrobiłem cośik takiego.
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
Swiatlo jak patelnia na tych zdjeciach...brr.
Dziewczyna tez jakas troche malo reprezentacyjna, stoi/siedzi z jakas dziwna "maniera kregoslupa".
Szopowanie drugiego...no chyba juz bardziej oryginal mi sie podoba.
Przesledzilem watek, no i jakos tak mi sie zachcialo napisac.
Tez nie lubie podejscia "mam jutro sesje - jak ja zrobic?!" , ale to w koncu
firma, swiadomie lub nie wybrala fotografa. Moze "polecieli" na asfaltowego
300D z gripem, moze na portfolio. No nic, powodzenia zycze w nastepnych
podejsciach - wiecej swiatla i wez blendy (jakto nie bylo miejsca?).
"...jak ja się za coś biorę to nigdy tego nie pitolę..." no to chlopie flaszka wodki do reki i idz sie poszwedac po miescie - pierwsza porazka. Sorry
Komentarz
-
Ale sie jeszcze poznam
Szopke posiadam drugi dzień. Pozdrawiam i prosze jeszcze raz o wybaczenie autora zdjęć.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
A fuj! Drugie (szopowane przez kami74) straszne
Il Fuoco, mam nadzieję, że Tobie pójdzie dużo lepiej...
No właśnie.. Kurcze, żeby chociaż przekręcić ten fotel, albo jakieś zasłony na okno, no cokolwiek... ludzie, nawet ja to wiem ;-)Zamieszczone przez Qbexus(..) robieniem fotek na tle jasnego okna z lampa prosto w face ze zlym pomiaremKomentarz
-
Napewno mu pójdzie 100 razy lepiej. Mi to zajeło jakies 3 minuty i pierwszy raz w zyciu użyłem narzedzia pt: światła/cienie. Byłem bardzo zdziwiony, że udało sie z tych okien wydobyć jakieś szczegóły i tak przejety tym faktem chyba zbyt pochopnie zamieściłem to zdjęcie. Nie skasuje niech to bedzie tzw. negatywny przyklad jak nie nalezy obrabiać zdjęć. Ale mam prośbę do kogoś kto umie to robić niech ulepszy oryginały i umieści. pozdr.5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
-
Jeśli już, to o to powinien prosić tylko autor zdjęćZamieszczone przez kami74Ale mam prośbę do kogoś kto umie to robić niech ulepszy oryginały i umieści. pozdr.
Komentarz
-

Komentarz