To ja. Exif... Dla ułatwienia dodam, że to zdjęcie to nie jest krop, ani nie jest zmniejszane :>
X
-
-
No, ramka też pewnie tam była, zero szopa? Może gimp? :-DZamieszczone przez bonkKomentarz
-
ta wiem... ale jakby zmienił sobie kolor włosów na tej fotce to by jeszcze mnie zbluzgali za to ze to nie jest zdjęcie tylko grafika :PZamieszczone przez PikczerA mnie sie wydaje, ze lepiej by Ci bylo w ciemnych wlosach :PKomentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomasz GolinskiTo ja. Exif... Dla ułatwienia dodam, że to zdjęcie to nie jest krop, ani nie jest zmniejszane :>
znaczy sie duzy matryca 6x6
Komentarz
-
nie nazywaj mnie vienio bo to nie od tego powstał ten moj nickZamieszczone przez bonkvienio ja cie przepraszam
ta fotka jest nie moja
sorry ze nie dalem
bo widze nie skumales dowcipu
(długa historia ktora nikogo nie zainteresuje
)
A co do 'dowcipu' to nie miałem nawet kiedy skumac bo nie przeglądam non stop forum... ale tak czy tak nie skumałem

Komentarz
-
Zamieszczone przez Venionie nazywaj mnie vienio bo to nie od tego powstał ten moj nick
(długa historia ktora nikogo nie zainteresuje
)
A co do 'dowcipu' to nie miałem nawet kiedy skumac bo nie przeglądam non stop forum... ale tak czy tak nie skumałem

sorry Venio
mam wszystko z dys na początku czyli leksja, ortografia, grafi
i czasami widze literki ktorych wogole tam nie ma
a czasmai nie widze tych ktore tam sa uff
BTW moj nik to tez dluga historia
Komentarz
-
To nie pyłek, to gwóźdź.Zamieszczone przez Jaca czym matryce czyscicliscie :-) bo malo dokladnie... a wogole to byl dslr czy kompakt...kopakt pewnie... to skad ten pylek... i co ty taki uradowany :-)
Bonk, Venio: załóżcie wątek "Historia nicków"
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
hehe no bo czesto mnie mylą z tym jednym raperem polskim co sie VIENIO zwie. I troche mnie to denerwujeZamieszczone przez bonksorry Venio
mam wszystko z dys na początku czyli leksja, ortografia, grafi
i czasami widze literki ktorych wogole tam nie ma
a czasmai nie widze tych ktore tam sa uff
BTW moj nik to tez dluga historia

A co do twojego nicka... hmm juz to widze "Historia pewnego bonka" lol
Komentarz
-
-
Wsumie nie było by to nic dziwnego po wątkach takich jak:Zamieszczone przez Tomasz GolinskiTo nie pyłek, to gwóźdź.
Bonk, Venio: załóżcie wątek "Historia nicków"

"dusza canona..." i "Powiedzenia umilajace zycie"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Veniohehe no bo czesto mnie mylą z tym jednym raperem polskim co sie VIENIO zwie. I troche mnie to denerwuje
A co do twojego nicka... hmm juz to widze "Historia pewnego bonka" lol
moj pelny nick to Bonk Sikacz na obrazach tez sie tak podpisuje
EDIT: a offtopy są jak nie ma o czym pisac
trzeba jakos przetrwac do wiosny albo kolejnej premiery nikona
.Ostatnio edytowany przez bonk; 3313.Komentarz
-
wszystkie techniki do osiagniecia formy oddajacej tamta zfoconą chwile sa ok. W koncu do obrabiania tez trzeba wyczucia.. PS sam w sobie nic nie zrobi.. no chyba ze ktos uwaza ze podciaganie saturation do granic obrzydzenia za cos pozytywnego.
Kiedys ciemnia, teraz komp.. czas leci.. technika idzie do przodu i trzeba z niej brać jak najwiecej.. inaczej bedziesz stal ciagle w miejscu.Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
Komentarz