X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukep
    Początki nałogu
    • 2006
    • 387

W!

Nikt mnie nie przekona do Kobiet w ciazy, jednak!

Zdrowko

Komentarz

• matka_Wariatka
      Bywalec
      • 2006
      • 120

Zamieszczone przez perqsista
      Najważniejsze że masz świetne pomysły. Generalnie tak czy tak jesteś stockowym guru i już Jak robisz w JPGu to bez szarej karty i pomiaru na nią za wiele sie nie zdziała.

Edit: wywaliłem bzdurne wywody nt. WB w kompakcie i lustrzance.Tomasz Goliński naprowadził mnie na właściwe tory
      wielkie dzieki Dobry Czlowieku
      bede probowala dalej!

lukep - zeby nie te kobiety, to bys tu nie pisal :razz:
      matka
      ((((()))))

Komentarz

• Emielcia
        • 2005
        • 9

Zamieszczone przez matka_Wariatka
        wczorajsze - http://www.mdmedia.pl/aga

co sadzicie?

to mi sie najbardziej podoba :-)

Komentarz

• matka_Wariatka
          Bywalec
          • 2006
          • 120

dzieki Emielcia
          matka
          ((((()))))

Komentarz

• marekb
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 2273

tez mam cieżarną "modelkę" w domku i nie moge się zabrać do aktów ale jutro na stówę zacznę. imho w pozycji leżącej brzuszek lepiej sie prezentuje niż w verticalu i tego sie bede trzymał

Komentarz

• Mac
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 2063

Kiedyś przeglądałem stronę Wacława Wańtucha, to chyba ekspert w tym zakresie, napewno warto tam spojrzeć.
              EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• NawaShibari
                Coś już napisał
                • 2008
                • 59

Fotografia "ciążowa"

Witam,
                przyjaciółka poprosiła mnie o zrobienie jej kilku zdjęć ciążowych, z akcentem na piękny ciążowy brzuszek. Czy moglibyście podzielić się swoimi uwagami w tym zakresie - szczególnie zależy mi na poleceniu prac fotografow, którymi móglbym się zainspirować, podejrzyć... może ktoś zechce podzielić się swoimi osiągnięciami. Będę wdzięczny.

Komentarz

• rorochch
                  Coś już napisał
                  • 2010
                  • 84

"Fotografia ciezarowek" czyli SESJE Z BRZUSZKIEM :-)

To moze wrzuce pare moich zdjec, bardzo niedoskonalych, ale paniom sie podobaly, powaznie! popisze co i jak, bo moze sie komu na cos to przyda? :-)
                  Ostatnio edytowany przez Vitez; 18.

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Połączone, posprzątane.
                    Miłej lektury/oglądania i jak ktoś ma swoje przykłady (plus opisy techniczne) to niech się tu śmiało dopisuje.

Komentarz

• dinderi
                      Pełne uzależnienie
                      • 2009
                      • 3028

Było w moim wątku, ale moze być również tu
                      Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                      09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• pank
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 1502

E tam, coś nudni Panowie jesteście.

Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• dinderi
                          Pełne uzależnienie
                          • 2009
                          • 3028

Pank, podoba mi się ta sesja.
                          Ciekawe, jak na nia beda patrzeć dzieci, kiedy bardziej swiadomie, beda przegladać zdjecia rodziców Ale to nie fotografa sprawa...
                          Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                          09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• pank
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 1502

Znając rodziców, dzieci będą dumne.
                            Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• rorochch
                              Coś już napisał
                              • 2010
                              • 84

Pank,
                              Te zamglenia zwlaszcza w gornych partiach to efekt obrobki, czy mgly? Zwlaszcza na pierwszym zdjeciu wyglada to bardzo zle, i cos bardzo brzydkiego dzieje sie nad glowa dziewczyny. Jesli robiles to zdjecie pod swiatlo, to trzeba bylo z przodu odbic blenda.
                              A swoja droga zdjecia kompletnie nie w mojej estetyce. Rekwizyty (smycz, obroza) sa juz wyeksploatowane i budza usmiech politowania.
                              Dideri,
                              Nie dales za duzej foty? Otwiera mi sie do polowy. No ale moze to moje lacze wolne jak slimak.

Komentarz

• pank
                                Pełne uzależnienie
                                • 2008
                                • 1502

Zamieszczone przez rorochch
                                Pank,
                                Te zamglenia zwlaszcza w gornych partiach to efekt obrobki, czy mgly? Zwlaszcza na pierwszym zdjeciu wyglada to bardzo zle, i cos bardzo brzydkiego dzieje sie nad glowa dziewczyny. Jesli robiles to zdjecie pod swiatlo, to trzeba bylo z przodu odbic blenda.
                                Obróbki. Blenda była i jeszcze doświetlane lampą.

Zamieszczone przez rorochch
                                A swoja droga zdjecia kompletnie nie w mojej estetyce. Rekwizyty (smycz, obroza) sa juz wyeksploatowane i budza usmiech politowania.
                                Tak? To poka mi taką sesję ciążową królumiszczu.

Komentarz

Pracuję...