X
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
Poprawka, w pierwszym zdjęciu mgła to wynik zdjęcia pod słońce.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Ja jestem wlasnie po sesji ciazowej. Ale nie dane mi bylo niestety poszalec, jak u Panka ;-)http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.Komentarz
-
No to pokapoka.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
-
Pank, wybacz, ale jak napisalem to nie moje klimaty i tyle. Mam prawo miec inny gust? Swiatlo i blenda, powiadasz, zbyt plaskie to wszystko wyszlo, technicznie 3+. Zwlaszcza to ujecie pod swiatlo. Jest taki prosty patent: ustawiasz modela dokladnie pod slonce (musi byc dosc nisko) i z przodu z duzej blendy albo nawet przescieradla doswietlasz. Nie ma bata, musi byc dobrze. A tu jak widze cos nie zagralo.
Dinderi,
teraz sie otworzylo cale, jak wspomnialem, to musial zaszalec moj blueconnect, co mi sie czesto daje we znaki.Komentarz
-
Oczywiście, z tym że pisałeś nie o guście tylko zużytej konwencji.
Wyszło jak miało wyjść, blade i przepalone. Taka była koncepcja.Swiatlo i blenda, powiadasz, zbyt plaskie to wszystko wyszlo, technicznie 3+. Zwlaszcza to ujecie pod swiatlo. Jest taki prosty patent: ustawiasz modela dokladnie pod slonce (musi byc dosc nisko) i z przodu z duzej blendy albo nawet przescieradla doswietlasz. Nie ma bata, musi byc dobrze. A tu jak widze cos nie zagralo.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
-
No to pokaż, proszę podobną sesję ciążową.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Pank,
O tym, ze zdjecia sa dobre, ciekawe, oryginalne nie decyduja rekwizyty. Te rekwizyty moze bym nawet i przelknal, ale nie w tym wykonaniu - z powodow o ktorych pisalem powyzej. No i jeszcze tak dla twojej wiedzy: w latach 60-siatych, 70-siatych podobne rekwizyty i klimaty sado-macho wylansowal nie kto inny, ale sam Helmut Newton. A teraz mamy rok 2010. No i co tu duzo ukrywac, Newton byl tylko jeden. To co zrobiles to tak, jakbys wylamywal juz dawno otwarte drzwi. I juz zupelnie prywatnie: sesja ciazowa w stylu sado-macho, to nie oryginalnosc, to brak dobrego smaku.Komentarz
-
-
Wiem kto to był Helmut Newton, niemniej nie same rekwizyty są tu istotne a ich zestawienie i kontekst. Takiej sesji ciążowej nie było więc pisanie o wywarzaniu otwartych drzwi jest co najmniej naciągane. Z założenia ta sesja miała być na granicy kiczu to że kłóci się z Twoim poczuciem dobrego smaku niespecjalnie mnie interesuje ponieważ nie Ty byłeś zamawiającym sesję. Z resztą wolę brak dobrego smaku niż sztampę, a odsłanianie brzuszka na tle szarej tektury specjalnie kreatywne nie jest.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Biała ciąża na białym tle?Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
-
Chyba o to chodzilo http://www.artb.com.pl/artB/portrait...ara002redp.jpgKontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Pank,
o jaki kontekst ci chodzi, o ciaze w kontekscie sado-amcho? Nadal nie widze w tym zadnego chwytu formalnego, zadnej tresci, a co najwyzej marne nasladownictwo pewnych klimatow juz dawno przetrawionych przez popkulture. Zeby jeszcze od strony fotograficznej bylo to wykonane poprawnie, to bym sie nie czepial, albo chociaz zeby bylo ciekawie. Klopot w tym, ze nie jest. Chciales sie pochwalic, pochwaliles i wystarczy juz bicia piany. Bo chyba nie chcesz sie dowiedziec co w tym nie gra technicznie jak mniemam. A co do brzuszka na kartonie, to nikt sie nie silil na pseudonewtona, ot poprawne foty, jak od fotografa z Bialegostoku. Bez urazy, obywatele w tym i fotografowie z Bialegostoku i jego okolic. Lubie to miejsce i estetycznie nie mam mu nic do zarzucenia, ba!, powiem nawet, ze takich kartaczy jakie jadlem w Supraslu to mistrzostwo swiata, babka ziemniaczana z pewnej garmazerki w Bialymstoku jest lepsza niz sushi w samym Tokyo. Tyle z mojej strony co do przezyc estetycznych. :-)Komentarz

Komentarz