X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • E.3
    Bywalec
    • 2009
    • 141

Też
    Moje graty: EOS 350, 50 f/1.8 (plastik fantastik) i IT

Komentarz

• Handelson
      Uzależniony
      • 2009
      • 789

Zamieszczone przez E.3
      Też
      No to twardziel jesteś

Komentarz

• E.3
        Bywalec
        • 2009
        • 141

Nie sądzę, uważam że to zależy jak kto trzyma aparat i od osobistych przyzwyczajeń... Tyle mojej subiektywnej opinii
        Moje graty: EOS 350, 50 f/1.8 (plastik fantastik) i IT

Komentarz

• Handelson
          Uzależniony
          • 2009
          • 789

Zamieszczone przez E.3
          Nie sądzę, uważam że to zależy jak kto trzyma aparat i od osobistych przyzwyczajeń... Tyle mojej subiektywnej opinii
          Spoko
          Ja też tak uważałem a teraz jak odepnę od 5tki to jakaś taka mała i niewygodna mi się wydaje

Komentarz

• iso
            Uzależniony
            • 2009
            • 547

potrzebuje pomocy. właśnie dojechał mój grip zamiennik delta (meike) bg-e5. wszystko śmiga, pasuje. problem jest ze wskazaniem poziomu naładowaina baterii - oryginał lp-e5 w puszcze niemal pełny a w gripie pokazuje że rozładowany. czekam aż się drugi naładuje ale nie sądzę że coś to zmieni. odsyłać?

Komentarz

• Bolek02
              Pełne uzależnienie
              • 2010
              • 3225

Zamieszczone przez iso
              potrzebuje pomocy. właśnie dojechał mój grip zamiennik delta (meike) bg-e5. wszystko śmiga, pasuje. problem jest ze wskazaniem poziomu naładowaina baterii - oryginał lp-e5 w puszcze niemal pełny a w gripie pokazuje że rozładowany. czekam aż się drugi naładuje ale nie sądzę że coś to zmieni. odsyłać?
              Włóż dwa w pełni naładowane oryginalne aku i sprawa sie wyjaśni - jak masz jeden aku w gripie to się raczej nie dowiesz. :-(
              Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• iso
                Uzależniony
                • 2009
                • 547

mm tasty... właśnie odkryłem że nie działają też przyciski od ael i wyboru pkt af. Av działa.

Komentarz

• iso
                  Uzależniony
                  • 2009
                  • 547

zaczał pokazywać normalnie. ale przyciski nadal nie działają. muszę odesłać niestety.

Komentarz

• Bolek02
                    Pełne uzależnienie
                    • 2010
                    • 3225

Zamieszczone przez iso
                    zaczał pokazywać normalnie. ale przyciski nadal nie działają. muszę odesłać niestety.
                    Raczej nie masz wyboru skoro raz to nie działa raz tamto Kup ty lepiej używany oryginał, to lepiej na tym wyjdziesz.
                    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• iso
                      Uzależniony
                      • 2009
                      • 547

coś nie teges było w środku. a problem z baterią to chyba moje blond włosy, bo po przełożeniu baterii w drugi slot pokazywało dobrze ale przyciski nawalały, to fakt. oryginalnego nie kupię bo to za duże pieniądze jak za taką cegłę.

Komentarz

• henkin
                        • 2009
                        • 11

Witam zastanawiam nad zakupem tego gripu http://allegro.pl/alpha-digital-bg-e...211252246.html i może któryś z użytkowników go ma to prosił bym o napisanie jak się sprawuje
                        Canon 5D mark III/Canon 50D grip/24-105 L IS f/4.0USM/Helios 44M-4 58/50 1,8/Nissin di622 Mark II

Komentarz

• MC_
                          Pełne uzależnienie
                          • 2009
                          • 3444

Poproś towersa o sprawdzenie przed wysyłką.

Komentarz

• iso
                            Uzależniony
                            • 2009
                            • 547

patrz post wyżej

Komentarz

• mariusz231
                              Coś już napisał
                              • 2010
                              • 71

Witam wszystkich,

Czy ktoś z was używa z powodzeniem któregoś gripa z linków http://allegro.pl/foto-ivy-grip-jeni...264597621.html http://allegro.pl/grip-bat-pack-phot...270369043.html http://allegro.pl/battery-pack-grip-...261449231.html próbuje dorwać używany oryginał na alledrogo, lecz jest ciężko i chyba zdecyduje się na zamiennik. Po przeczytaniu masy wątków na różnych forach mam mętlik i nie mogę się zdecydować

Pozdrawiam
                              C450D/T17-50 2.8/C70-210 3.5-4.5

Komentarz

• andrewjohn
                                Początki nałogu
                                • 2008
                                • 349

Zamieszczone przez mariusz231
                                Witam wszystkich,

Czy ktoś z was używa z powodzeniem któregoś gripa z linków http://allegro.pl/foto-ivy-grip-jeni...264597621.html http://allegro.pl/grip-bat-pack-phot...270369043.html http://allegro.pl/battery-pack-grip-...261449231.html próbuje dorwać używany oryginał na alledrogo, lecz jest ciężko i chyba zdecyduje się na zamiennik. Po przeczytaniu masy wątków na różnych forach mam mętlik i nie mogę się zdecydować

Pozdrawiam
                                Myślę, że wszystkie podane wyżej są podobnej jakości i funkcjonalnie spokojnie zastepują orginał. Najbardziej chwalony, o ile dobrze pamietam był Photix, ale ja mam Delte, na którą było najwiecej narzekań i też się sprawdza ( wprawdzie w miarę używania w paru miejscach na brzegach guma lekko się odklejała, ale odrobina kleju i jest OK). Generalnie uważam, że watro brać zamiennik, cena jednak dwa razy niższa a funkjonalność ta sama. No chyba,że ktoś musi mieć logo Canon...
                                Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Komentarz

Pracuję...