Hefajstos, ciągnięcie tego tematu jest bez sensu, bo powoduje tylko wzrost animozji między uczestnikami. Ja bym to skończył i zajął się konkretem. Chyba, że wolisz trollowanie.
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
Elo, brat
Nie no, jest spox. Lustrzaneczka jest gites. Twoj tata musi byc niezłym kozakiem, ze Ci tak sprzęt kopsnął ot tak. I nic się nie stresuj ziom, wyluzuj zwieracze
Na początek 85 1.8 i 50-tka Ci styknie, ale później to bez co najmniej 24-70/2,8, 35L, 85/1,2 i 70-200/2,8 IS USM nie kopsniesz wydolki.
Zwykla lampka systemowa to kaszana, ale jak spytasz tate, to może ma gdzieś walające się ze dwie aurory (tylko co najmniej 600ws) coby Ci podkopsał, reszta to dla cieniasow.
Także wyluzuj stary i smigaj na srita focic co sie da, to rozkminisz może trochę puchę i lada dzień będziesz zjadał tatę na śniadanie.
Pozdro ziom
Wielkie Yoł
Komentarz
-
Autorze tego wątku (niewątpliwie humor z niego bije ale czarny
)!
Czy znana jest Ci zasada, że wchodząc do kogoś witasz się z nim - grzecznie, szczególnie jeśli kogoś nie znasz? Wpadłeś na forum i rzucasz ziomalami i jołami (mało madafaka z rozpędu nie dodasz). Skończ to głupie łapanie się za byle co i pytaj o robinie zdjęć bo wychowywać tu raczej nie będziemy (co zbierzesz po głowie z takim zachowaniem to Twoje).Komentarz
-
Dobre !Elo, brat
Nie no, jest spox. Lustrzaneczka jest gites. Twoj tata musi byc niezłym kozakiem, ze Ci tak sprzęt kopsnął ot tak. I nic się nie stresuj ziom, wyluzuj zwieracze
Na początek 85 1.8 i 50-tka Ci styknie, ale później to bez co najmniej 24-70/2,8, 35L, 85/1,2 i 70-200/2,8 IS USM nie kopsniesz wydolki.
Zwykla lampka systemowa to kaszana, ale jak spytasz tate, to może ma gdzieś walające się ze dwie aurory (tylko co najmniej 600ws) coby Ci podkopsał, reszta to dla cieniasow.
Także wyluzuj stary i smigaj na srita focic co sie da, to rozkminisz może trochę puchę i lada dzień będziesz zjadał tatę na śniadanie.
Pozdro ziom
Wielkie Yoł
6D mark II+BG-E21 / 60D+BG-E9 / 600D+BG-E8 / 350D+BG-E3 / C 16-35 4 IS L / C 17-55 2.8 IS /C 10-22 3.5-4.5 /T 28-75 2.8 /C 50 1.8 STM /C 85 1.8 /C 100 2.8 L MACRO /C 60 2.8 MACRO /C 35 2.0 IS /S 8 3.5 FISH-EYE /T 70-200 2.8 /C 70-300 4-5.6 IS /... / i coś tam jeszcze ...Komentarz
-
5 stron wątku a gdyby zebrać wszystkie sensowne odpowiedzi do tematu to może jedna nie cała by się zebrała, widze że bardziej w smaku jest pokazanie komuś ze nie mozna mówić yoł albo że ziomal to obrazliwe słowo, ja moze i jestem amatorem i nie znam się na sprzęcie i może zadałem wg was głupie pytanie ale to wy pokazaliście mi że nie warto odpowiadać na pytania tylko warto pokazać że użytkownik nie używa znaków interpunkcyjnych , dużych liter oraz pisze jak do znajomych bo uważałem że nie jest to klub snobistycznego popijania herbaty, najwidoczniej myliłem się. Po wczorajszych postach kilku (o dziwo) przydatnych w porównaniu do pozostałych dowiedziałem się wiele przydatnych informacji . Przepraszam wszystkich za to że z instrukcją obsługi którą czytałem na przemian z pisaniem tego tematu byłe i wciąz jestem świeży jak jajka na wiejskiej fermie. No cóż ci którzy tak głośno krzyczą chyba poprostu lubią pokazać swoją wyższość ale wg mnie robią to w niewłaściwy sposób
, (a mi zarzucane jest robienie czegoś w niewłaświy sposób )
Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Wyje...ło mnie z butów. 17latek ma pretensje do ojca, że mu dał tani sprzęt bo sam on ma droższy... połowa tutaj ciężko zbiera na taki zestaw, a ten przyszedł i pyskuje.
Chłopie ludzie maja w życiu większe problemy...google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.Komentarz
-
50D+350D+szklarnia.Komentarz
-
nie czytałem regulaminu, ale nie moza tego kolesia "zbanowac" albo usunac ten temat?
bo drążenie tego tematu jest dla mnie bez sensu...Komentarz
-
A może chcesz zamienić ten stary odrapany 5d na nowiutki Canon 1000d?
5d prehistoria, 1000d to jest nówka
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Tu nie chodzi o to jak piszesz tylko co. Wyrażasz w ten sposób swój szacunek do ojca, do ludzi, do rzeczy jakie dostałeś. Ciesz się chłopie z tego co masz, a nie jeszcze narzekasz nie mając o tym zielonego "kwadracika". Jeżeli Twój ojciec ma obiektywy za 8 tyś. to nie oznacza, że musi Ci takie darować. Nie są Ci potrzebne, nie wykorzystasz ich potencjału, nie będziesz i tak szanował tego gestu jak i darowanego przedmiotu.A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971Komentarz
-
5 stron wątku a gdyby zebrać wszystkie sensowne odpowiedzi do tematu to może jedna nie cała by się zebrała, widze że bardziej w smaku jest pokazanie komuś ze nie mozna mówić yoł albo że ziomal to obrazliwe słowo, ja moze i jestem amatorem i nie znam się na sprzęcie i może zadałem wg was głupie pytanie ale to wy pokazaliście mi że nie warto odpowiadać na pytania tylko warto pokazać że użytkownik nie używa znaków interpunkcyjnych , dużych liter oraz pisze jak do znajomych bo uważałem że nie jest to klub snobistycznego popijania herbaty, najwidoczniej myliłem się. Po wczorajszych postach kilku (o dziwo) przydatnych w porównaniu do pozostałych dowiedziałem się wiele przydatnych informacji . Przepraszam wszystkich za to że z instrukcją obsługi którą czytałem na przemian z pisaniem tego tematu byłe i wciąz jestem świeży jak jajka na wiejskiej fermie. No cóż ci którzy tak głośno krzyczą chyba poprostu lubią pokazać swoją wyższość ale wg mnie robią to w niewłaściwy sposób
, (a mi zarzucane jest robienie czegoś w niewłaświy sposób )
Dostałeś konkretne odpowiedzi.
Masz naprawdę dobry sprzęt. 5d + 85f1.8 jest świetny do portretu.
A to że oddrapany, on ma robić zdjęcia i będzie robił genialne foty.
Trzeba tylko trochę nim ich porobić.
Nie rozumiem czemy szukasz zaczepek??
- czy chcesz robić zdjecia??
Odpowiedzi na Twoje pytanie padło kilka.
Więc pokaż teraz jakie zdjęcia wychodza z 5d + 85 1.85d2+ lenistwo: 16-35L II 2.8+70-200L 2.8 + 580ex(nie używam)
+ jeszcze 24L II i 85II L , były 17-50tami, c17-55 x2, 17-40L, 50-135 (wspaniałe szkło) 70-200L 4 i canon 350d je widział wszystkieKomentarz
Komentarz