To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rem
    • 2006
    • 10

Dzień dobry wszystkim

Komentarz

• Bonsai

Wita Was serdecznie Ola-Bonsai wraz z A610. Na razie uważnie czytam Wasze mądre posty.

Komentarz

• apropo

czesc jestem kolejna nowa osoba,ktora zlapala bakcyla foto witam,milo mi bedzie was poznac

apropo + canon s3 is

Komentarz

• crater
          Początki nałogu
          • 2006
          • 399

Witam wszystkich
          www.facebook.com/StudioColorbox

Komentarz

• JanuL
            • 2006
            • 4

Cześć Wszystkim, którzy powyżej się przywitali

Pozdrawiam,

JanuL
            300D , statyw , parę innych gratów , taskanych wiecznie w torbie. No i Smiena tylko z filmem BW.

Komentarz

• pantau

Czesc.

Wlasnie odkrylem Wasze forum,od tygodnia jestem na razie szczesliwym uzytkownikiem 5D, moja pierwsza cyfra.

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow.

Tomek

Komentarz

• Meo

Nowicjusz wita wszystkich wyjadaczy ;-)

Komentarz

• TAK

to ja tez sie przywitam Dzień dobry Wszystkim

Komentarz

• mawk

Witam,
                    na razie głównie czytam;

fascynacja cyfrą sprawia, że mój Canon AE-1 pokryje się wkrótce kurzem, ale na pewno wprowadzi jeszcze trzecie pokolenie naszej rodziny (w postaci mojego w tym momencie 2letnego synka) w świat fotografii, nie wiem jeszcze do końca tylko co będzie między "Canon", a "...D", co będzie podpięte z przodu, itd.

Dlatego głównie czytam.
                    Pozdrawiam

Komentarz

• zyzio

Skoro juz się zarejestrowałem, to głupio się nie przedstawić..

Od niedawna jestem posiadaczem canona 350d + kit (niestety), ale fotografią interesuje się już od dłuższego czasu, przeżyłem kilka parszywych kompaktów i analogów.

Czytam WAS nałogowo od tygodnia, tzn. wszystkie porady i wskazówki dotyczące dSLR (zrobiłem sosbie osłonę przeciwsłoneczną i wężyk z czego jestem dumny). Ogólnie dobre porady, można sie wiele dowiedzieć. Ja pewnie z czasem także zaczne się udzielać, jak potestuje sprzęt i zaczne robić konkretne fotki to kilka wrzucę pod krytyczne oko fachowców.

Poza tym, mówcie mi zyzio
                      Pozdrawiam.

Komentarz

• pepeplaza
                        Dopiero zaczyna
                        • 2006
                        • 34

Czytam Was od blisko miesiąca i jestem pod dużym wrażeniem ilości informacji jaką można tu uzyskać. Swoją pierwszą lustrzankę (350D) mam od pół roku. Zdążyłem dokupić już pierwszy obiektyw i filtr UV. Z tego co zdążyłem się zorientować jest to bardzo egzotyczne szkło bo nie widziałem aby ktoś z tutejszych forumowiczów je posiadał. Ten rzadki okaz to EF 70-300mm/f4.5-5.6 DO IS USM. Liczę się z bezwzględną krytyką mojego wyboru zwłaszcza ze strony tych, dla których stosunek jakości do ceny jest najważniejszy. Aby ułatwić frontalny atak wszystkim chętnym pozwolę sobie niebawem utworzyć w stosownej kategorii wątek pod wszystko mówiącym tytułem.

A teraz, aby formalności stało się zadość, wypowiem sakramentalne Witam!

P.S.
                        Mam nadzieję, że będziecie w moich wypowiedziach mogli czasami dostrzec ironię mimo, że nie posiłkuję się w tekście graficznymi pomocami - emotionikonkami.

pepeplaza
                        (mój login brzmi trochę bezosobowo, ale chyba nie da się już tego po zakończeniu rejestracji zmienić...)

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Zamieszczone przez pepeplaza
                          pepeplaza
                          (mój login brzmi trochę bezosobowo, ale chyba nie da się już tego po zakończeniu rejestracji zmienić...)
                          Hazan moze, tylko musisz ladnie poprosic i dobrze uzasadnic.

Komentarz

• liquidsound
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 1956

Durne sa takie tematy ale skoro juz tyle tu jestem to sie przywitam:

Dzien dobry mam na imie Bartek, mam 22 lata, mieszkam w Krakowie i lubie robic zdjecia. Mam 350D + Kit + 28-75 f2.8 i mnostwo innych gratow nie zwiazych z foto,ale rownie fajnych jak te wypisane:grin:

Ladnie??
                            1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                            Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• Kubak82
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 2348

przywitac sie wszak wypada ale obowiazkowo MUSISZ sie wpisac do grona posiadaczy 350s - http://canon-board.info/showthread.php?t=3830 - to jest IMO najdurniejszy watek ale ludziom jak grochem o sciane - kazdy z uporem maniaka musi napisac tych pare slow pt "czesc, ja tez mam 350d"

przez ten watem zaczalem sie nawet zastanawiac nad przesiadka na 30-tke

Komentarz

• liquidsound
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 1956

Wybacz moje niedopatrzenie!! Juz sie poprawie.
                                1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                                Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

Pracuję...