Witam wszystkich.
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
witam wszystkich na forum
mam nadzieje ze milo mi sie bedzie tu spedzac czas i wiele sie ty nauczę
Komentarz
-
Witam wszystkich,
Od jakiegoś czasu przeglądam bietnie to forum, teraz przyszedł czas na bardziej aktywny udział. Tydzień temu zamieniłem swojego analogowego EOS 500 na 350D. Fotografuję z długimi przerwami od kilku lat, niestety ostatnio z powodu braku czasu musiałem ograniczyć się do zdjęć okolicznościowych. Planuję jednak to zmienić :grin:
Pozdrawiam,
MarcinKomentarz
-
Dobry wszystkim
To i ja się przywitam :-)
Ksywa jak widzicie, a na imię mam Łukasz.
Sprzęt to popularna 350-tka, kitowy obiektyw, 55 - 200 US, 70 - 300 IS US i pare filtrów.
Do napisania na forum :razz:
Komentarz
-
-
Witam wszystkich w szczególności borkomara
dzięki któremu zaczeła się moja pasja fotografowaniem, posiadam niedawno zakupiony 350D +kit +ef 50 f/1,8 i bardzo duzo samokrytycyzmu:-?, Kończę studia informatyczne dorabiam na pracach sezonowych za granicą i chyba właśnie znalazłem skarbonkę pojemniejszą niż moja dziewczyna
Komentarz
-
Stało się , po dłuższej abstynencji, wracam do jedynej słusznej marki. Od dzisiaj jestem posiadaczem 5. Witam wszystkich uzależnionych.
Pozdrawiam ErykKomentarz
-
Witam Wszystkich
Co prawda mój pierwszy post powitalny wylądował gzie indziej, to tutaj chcę się z Wami wszystkimi przywitać.
Pozdrawiam was wszystkich !!!
Janusz M. + mój wierny towarzysz 300D + stara dobra towarzyszka SMIENA 8M300D , statyw , parę innych gratów , taskanych wiecznie w torbie. No i Smiena tylko z filmem BW.Komentarz
-
Witam wszystkich serdecznie!
Przykro mi z powodu Waszych wydatkow
A swoja droga to jaki aparat lepszy, Canon czy Nikon
pozdrawiamKomentarz
-
-
To nie skarbonka, to studnia bez dnaZamieszczone przez SausageDogchyba właśnie znalazłem skarbonkę pojemniejszą niż moja dziewczyna
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
-
Mimo że to nie mój pierwszy post, ale też się przywitam.
Kończę studia, fotki robię amatorsko, ale staram się często. Na razie 300V + Tamron 28-80 i 70-300.
Dzięki wszystkim za wszystko - to forum dużo mnie nauczyło (zwłaszcza opcja Szukaj, reklamowana przez Vitezia :-) )
PozdrawiamKomentarz
-
dzien dobry...
ja tez sie przywiatm skoro temat takowy istnieje.
robie zdjecia rozne od lat 4.... do kwietnia... khmm Nikonem... ale 1.5 miesiaca oczekiwania na aparat w serwisie nikonowskim sprawil iz stalem sie szczesliwym posiadaczem 20D.
glownei fotografuje koncerty, imprezy klubowe, i swoja narzeczona
oczywiscie tez kraje piekne i przyrody piekno ale to raczej dla siebie i nie mam kiedy upubliczniac tegoz.
zapraaszam do galerii koncertowo imprezowej na http://www.clubbing.waw.pl/g.phpKomentarz
-
Odmienia sie: VitezaZamieszczone przez Marcin Kułak(zwłaszcza opcja Szukaj, reklamowana przez Vitezia :-) )
.
Komentarz
Komentarz