To ja moze na blach&white ale nie mniej serdecznie witam all user
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Jako świeżo upieczony użytkownik 300D witam wszystkich canonierów. Właśnie jestem po przesiadce z Fuji S5500, to dopiero był aparat.Komentarz
-
czołem.
Póki co mam de siedemdziesiąt + parę szkiełek, Witam sie na forum C, bo mam nadzieję niedługo zakupic 5d.
Pozdro
Komentarz
-
-
-
-
witam nazywam sie MAteusz i mam 17 lat. moje hobby to grafika komputerowa, rysunek a teraz także powoli staje sie fotografia
forum bardzo fajne
pozdrawiam cała ekipe
Przemkowska Grupa Fotograficzna : http://www.pgf.przemkow.getphoto.pl/
Nikon D50 + 18- 55 kit + Sigma 70-300 APO +1 GB San Disk + statyw + itp.+ dwoje oczuKomentarz
-
-
uups, właśnie tu dotarłem i skrobnąwszy się w główkę, czemuż to wcześniej nie uczyniłem tego co wypada przecież bardzo, niniejszym tekstem pragnę nadrobić poczynioną gafę i kłaniam się nisko wszystkim tubylcom - WITAM!Komentarz
-
-
Jestem nowy więc Witam wszytskich na forum
Bardzo cieszę sie że znalazłem takie miejsce. Już sporo mi dało. Zobaczymy jak bedzie dalejKomentarz
-
Witam wszystkich "działaczy", tzn. canonierów.
Witam serdecznie,
jeden raz już zaistniałem na forum, jednak trzeba się przywitać.
Przybył jeszcze jeden do gromadki.Komentarz
-
Witam wszystkich serdecznie
Z czytelnika forum postanowilem się przeistoczyć w czytelnika zarejestrowanego który może i swoje 3 grosze napisze
podpis...
Komentarz
-
O! Mała wpadka...
Czytam to forum już z rok, parę razy napisałem nawet trochę gupot, a nie zauważyłem, że przywitać się trzeba. Ale ja dziki jestem to sie samo przez sie rozumie.
Witam wszystkich
Pozdrawiam,
MarcinKomentarz
-
Cześć.
Witam wszystkich serdecznie i równo, a w szczególności użytkowników "Zielonych" !!! ;-)
Nie to, abym komuś się podlizywał. :grin:
Ukłony do TYTUSA (co widać obok )* za jego wyczerpujące wypowiedzi, po których wszystko łatwe i proste.:grin:
np. http://canon-board.info/newreply.php...wreply&p=93685
Jeszcze raz CZEŚĆ!
To teraz mogę sobie znów poczytać.
*)-dokonam zmiany, a bym nie był posądzany o plagiat, lub oddam TYTUSOWI na upalne dni. Aaa, i książkę[S.Tym "MAMUTA TU MAM"] też mogę przesłać jak rodzina przeczyta.Komentarz
Komentarz