To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ErnestPierwszy
    Uzależniony
    • 2006
    • 734

Witam się!

Cześć!
    Mam na imię Marek, mieszkam w Wawce i od soboty (1.04) jestem szczęśliwym posiadaczem 350D. Sprzętem jestem zachwycony, szczególnie jakością zdjęć z lampą, jakbym nie ustawił to jest dobrze
    Niestety odkryłem jednego stuck-pixela (znaczy takiego co jest zawsze w tym samym miejscu i jest biały). Jest tylko (lub aż) jeden na 8 milionów więc chyba spoko. Rozprawię się z nim pod koniec gwarancji

Pozdrawiam serdecznie,
    Marek (ErnestPierwszy)

Komentarz

• GaGacek
      Bywalec
      • 2005
      • 235

witam - kliknij mnie
      nie jestes sam klikadełko klikadełko
      Ostatnio edytowany przez GaGacek; 2991.
      Are you brave enough?

Komentarz

• Trolu
        Coś już napisał
        • 2005
        • 64

Czesc Marku
        Skoro jest jeden to chyba nie ma sie co przejmować, ale skoro masz ten aparat od kilku dni dopiero to ja osobiście na Twoim miejscu poszedlbym do sklepu, w którym go kupiles, albo odesłał i poprostu poprosił o wymiane na inny egzemplarz. Masz do tego prawo i mozesz tak robić dotąd aż nie bedziesz w pelni zadowolony

Pozdrawiam i witam nowego forumowicza
        Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
        *** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***

Komentarz

• ErnestPierwszy
          Uzależniony
          • 2006
          • 734

Może i tak, ale nie ma pewności, że ten nowy nie będzie miał znowu hot (stuck) pikseli w innym miejscu i może kilku! PS. Kupowałem w Agito.pl - superszybki sklep.
          Jak nowy-nieśmigany ma to każdy kolejny może mieć Odpuszczam sobie wymiany, bo będę wymieniał a nie focił

Spoooko, na normalnych jasnych fotach ledwo widać lub nie widać. Tylko jak jest ciemne tło.

Widomo trochę wkurza po wydaniu blisko 3000 zł, ale serwisy tylko mapują a to mogę sobie sam zrobić w PhotoShopie

Pozdrówka!

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez ErnestPierwszy
            Może i tak, ale nie ma pewności, że ten nowy nie będzie miał znowu hot (stuck) pikseli w innym miejscu i może kilku! PS. Kupowałem w Agito.pl - superszybki sklep.
            Jak nowy-nieśmigany ma to każdy kolejny może mieć Odpuszczam sobie wymiany, bo będę wymieniał a nie focił

Nie wymieniaj. Zanies na Żytnia i jak bedziesz mily to ci od reki zamapuja (sprobuj wcisnac ze np jutro wyjezdzasz i bardzo ci zalezy miec to od reki, jak nie bedzie kolejki klientow to lykna... chyba ze czytaja to forum to ten pomysl spalony ).

Komentarz

• Jac
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 4813

moze wyciac kilka ostatnich postwo z tego watku ;-)
              Instagram

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Tasiemcy nie ma co ruszac. I tak byl/jest i bedzie w nich balagan.

Komentarz

• hazy
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 39

Witam wszystkich serdecznie
                  Czytam Was od jakiegos czasu ale dopiero dzis "zapisalem sie". Zrobilem w zyciu pare... zdjec, glownie na analogach (tych z zoltego forum i eosem33) oraz S1Pro. Aktualnie jedzie do mnie 30D z 17-40L i nie moge sie doczekac. Z czasem uzupelnie zapewne wiecej danych. A poza tym milo tutaj.

hazy
                  ... i nie mam czasu robić zdjęć

Komentarz

• bojar

Witam wszystkich,
                    Mieszkam w Lublinie. Fotografią interesuję się niedawna. Obecnie uczę się robić zdjęcia na 300D z kilkoma najpopularniejszymi na tym forum szkiełkami (nie L-kami ;-). Wcześniej męczyłem się z Olym 700UZ.
                    Pozdrawiam serdecznie,
                    bojar

Komentarz

• keyter

Czesc,

podgladam to forum od dluzszego czasu i w koncu postanowilem sie zdekonspirowac.
                      Od kilku lat uzywam analogowego EOSa 300 + 50 f/1.8. Chcialbym przejsc na cyfre i pewnie, gdy to sie juz stanie, zapytam sie na Forum o to i owo.

pozdrawiam
                      keyter

Komentarz

• Jac
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 4813

Oj nie lepiej nie pytaj :-) wyszukiwarka prawde ci powie ;-) Witamy.
                        Instagram

Komentarz

• kaawka
                          Coś już napisał
                          • 2006
                          • 59

witam wszystkich

Cześć
                          Czytam forum już od dawna
                          Witam wszystkich serdecznie
                          Przeskakuję właśnie z analoga na cyfrę. 20D już niedługo będzie mój
                          Tak tak zdaje sobie sprawę z wydatków

pzdr

Komentarz

• ZarJac
                            Dopiero zaczyna
                            • 2005
                            • 38

Korzystając z okazji zbliżających się Świąt, postanowiłem przywitać się na Forum. Na imię mam Jacek. Jestem fotoamatorem, starym stażem i powoli wiekiem, ale cały czas młodym w środku. Zacząłem około 1958 r., z aparatem DRUCH. Po nim były: Pentacon PENTI II (18x24 mm), START + ZENIT E, PENTACON six TL + Praktica TTL, Canon EOS 500 NQD, FUJI FinePix S 602 Z i pożyczany EOS 300D. Stanęło (?) na tym, co jest w stopce. Fotografuję dla siebie i bliskich, to, co nas otacza, a ja uznam za warte zachowania, na dłużej, w pamięci. Forum czytam od roku i cały czas czegoś uczę się. Pozdrawiam wszystkich i życzę najwspanialszych Świąt Wielkanocnych – radosnych, zdrowych i słonecznych.
                            EOS R5, CANON RF 24-105mm f/4L IS USM, RF 100mm f2,8L MACRO IS USM, RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM, RF 50mm f/1,8 STM, 580EX, (+ EF-EOS R na wszelki wypadek).

Komentarz

• Darkoe
                              • 2006
                              • 6

Witam CANONMANIAKI
                              Forum czytam od dłuższego czasu a dziś postanowiłem się zarejestrować. Pierwszego swojego posta piszę w tym dziale bo myślę ,że tak wypada najpierw się przywitać. Więc na imię mam Darek i myślę ,że będę tu miło z wami spędzał czas.
                              Więc witam i Pozdrawiam
                              Przy okazji tego posta Wesołych Świąt

Komentarz

• bartek212
                                Dopiero zaczyna
                                • 2006
                                • 26

Witam Od trzech lat jestem posiadaczem Canona A70 W tym roku planuję przesiadkę na EOSa 350D (na razie "kitowego") Mam nadzieję, że będzie dość bezbolesna Pozdrawiam i... czytam dalej

Komentarz

Pracuję...