To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • oneman

Witam wszystkich
    Jestem amatorem od pół roku , czytam oglądam i pstrykam dosłownie wszystko Canonem EOS 550D ze szkłem 18-55. Sprzęt zaczyna mnie "słuchać"więc za chwilę zmieniam szkiełka . Nie będę na razie śmiecił tego forum swoimi postami (poza tym ale dział do tego przeznaczony) ponieważ oglądając galerie stałych bywalców stwierdziłem że nie mam nic do powiedzenia...... poza tym że dużo pracy przede mną (i kasy do wydania) zanim coś napiszę

pozdrawiam

Komentarz

• Vampirius

Witam i pozdrawiam wszystkich.
      Jacek

Komentarz

• cobra
        • 2010
        • 10

Witam wszystkich odwiedzających to Forum.
        Przeglądam je od pewnego czasu, głównie galerie i oceny zdjęć. Może przyjdzie taki czas, że i ja odważę się coś tu pokazać. Muszę się jednak jeszcze sporo nauczyć.

Tomek

Komentarz

• Hellborn
          • 2010
          • 7

Witajcie,
          Mam na imię Marcin, mieszkam pod Wrocławiem. Po kilku latach zabawy S3IS postanowiłem zainwestować w lustrzankę i bawić się dalej.
          Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
          Hellborn
          P.S. Proszę na początek o wyrozumiałość

Komentarz

• cinmar1977

Powitanie

Witam wszystkich!
            Od ładnych kilku lat staram się nie kaleczyć zdjęć wykonywanych lustrzankami Canona. Zaczynałem od EOSa 33, a obecnie większość zdjęć wykonuję 5Dmk2. Pracuję i mieszkam w Chinach. Mam nadzieję, że uda mi się skorzystać z wiedzy i porad specjalistów na tym forum.
            Pozdrawiam

Komentarz

• kris81pl
              Dopiero zaczyna
              • 2010
              • 24

Witam!!!

Witam, jestem tu nowy, pozdrawiam wszystkich Kanoników!
              C5Dc, C50D, C500N

Komentarz

• qbanez
                Dopiero zaczyna
                • 2010
                • 37

To i ja się przywitam. Nazywam się Jakub Purej, a w internecie można mnie znaleźć pod nickiem: qbanez. Fotografią interesuję się nie na poważnie od paru lat, a na poważnie to właściwie od bieżącego roku. Fotografuję wszystko to co wyda mi się tego warte - nie ograniczam się do żadnej jednej dziedziny, ale największą słabość mam do ptaków, street photo, oraz reporterki... W canona wszedłem przez przypadek - moim celem był zawsze nikon, ale losy potoczyły się inaczej i w sumie nie żałuję. Mam skłonności do bycia onanistą sprzętowym, czego na rzecz robienia zdjęć staram się sukcesywnie unikać i przeciwdziałać temu... Niski budżet ma też w tym swój udział. Jak by nie było - kocham jasne szkła. No i wyznaję zasadę, że nie aparat robi zdjęcie tylko osoba, która go trzyma. Witam, pozdrawiam i kłaniam się nisko
                www.qbanez.wordpress.com

Komentarz

• Piotruś
                  • 2008
                  • 2

Witam!

Komentarz

• adrian1115
                    Dopiero zaczyna
                    • 2010
                    • 23

Już jestem troche na forum ale ani razu się nie przywitałem więc trzeba nadrobić.

Witam wszystkich

Komentarz

• rainbow_jeremy
                      Dopiero zaczyna
                      • 2010
                      • 21

Witam wszystkich,

Nie miałem do tej pory dylematów ani problemów, których ktoś by już nie rozwiązał.
                      Chciałbym natomiast skorzystać z giełdy - muszę się więc poudzielać...

Komentarz

• RodArt
                        Dopiero zaczyna
                        • 2010
                        • 15

Witam,

mam na imię Piotr. Jestem fotografem amatorem. Fotografuję odkąd pamiętam heh, a tak na dobre to zajmuję się fotografią sportów ekstremalnych (deskorolka/rolki/bmx/parkour) od 2007 roku. Interesuję się również fotografią fashion/glamour/beuaty. Mam nadzieję, iż w niedalekiej przyszłości wraz z nowym sprzętem będę mógł rozwijać się w tej dziedzinie.

pozdrawiam wszystkich fotografów
                        C 350D + BG-E3 | S 8mm f/3.5 CS MC | C 18-55mm f/3.5-5.6 IS | C 50mm f/1.8 II | Pentacon 135mm f/2.8 MC | lampy Metz 36 C-2 | Phottix Tetra II Wireless Flash | Softbox, Parasolki, Statywy..

Komentarz

• Hastrabull
                          • 2010
                          • 4

Witajcie,

w sumie przeglądam to forum od pewnego czasu, ale jeszcze nie mialem okazji tak naprawde sie przywitac, tak wiec wlasnie teraz to robie

A co do mnie, amatorszczyzna i zabawa
                          Mój blog:
                          http://tomaszrydz.blogspot.com/
                          Mój sprzęt:
                          Canon EOS 1000D + Lampa Sunpak PZ42X
                          Obiektywy: Tamron 28-105mm AF, Canon 18-55mm AF, Canon 80-200mm AF, Manualna portretówka 50mm która ma chyba ze 30 lat

Komentarz

• Wojciech Jarosz

Kłaniam się z gorliwością nowicjusza,

Miło mi gościć w Waszych wirtualnych progach.
                            Od wielu lat przyglądam się CB, no i dojrzałem w końcu do "sformalizowania" mojej relacji z niniejszym forum

Z Canonem mi po drodze od czasów analogowej 300. Teraz cyfrowe lustro niższej kategorii dzwigam. Fotografia przyrodnicza rajcuje mnie ponad wszystko inne w świecie światła i cienia, choć umiejętności, póki (mam nadzieję) co, mizerne. Część moich zdjęć na plfoto wisi (pod moim nazwiskiem).

Serdeczności,
                            WJ

Komentarz

• Galandir

witam wszystkich.
                              Mariusz mnie zwą a na forum jestem od hmmm od kiedy kupiłem canona G1 z czasem przerzuciłem się na lumixa fz30. Potem się tu nie zjawiałem (czas) a minęło od tamtej pory jakieś 3 lat. Teraz jestem posiadaczem ( od 2 miesięcy) canona 30D Eos no i przyznam szczerze że przeżywam wielkie rozterki bo to bardzo wymagający sprzęt.
                              Zajmuje się fotografią amatorsko a fotografuje pejzaże i architekturę. Oczywiście wszystko w celach malarskich.

tym czasem pozdrawiam .

Komentarz

• bartlomiejeos

Witam wszystkich. Na forum siedzę jakiś czas, głównie czytając ogrom dobrych i pomocnych tematów. Sam chyba nie pomogę ze względu na początkujące stadium fotografii. Chciałem skorzystać z giełdy ale polityka forum wymaga odemnie postów. Więc piszę.

Komentarz

Pracuję...