To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • RadOs41
    Początki nałogu
    • 2011
    • 350

Witajcie na CB - chociaż od pewnego czasu jestem już zarejestrowany i kilka postów namazałem. Mam na imię Radek, lokalizacja Radom.
    CB wolnymi chwilami staram się czytać, i co pewien czas coś ciekawego dowiaduję się. Fotografią "zajmuje się" od ponad 30-tu lat, ale cały czas zupełnie amatorsko i z niewielkimi przerwami. W tym czasie miałem okazje zapoznać się z kilkoma korpusami (smiena, strat, praktiki, zenity i od ponad 10-ciu lat różne canony). Od jakiegoś czasu zbieram się (jak sójka za morze), aby uporządkować swoje zdjęcia cyfrowe i może umieścić je na jakimś portalu, ale brak czasu. Do tej pory mam tylko tony zdjęć papierowych, także te cyfrowe przerabiam na papier. Chociaż w ostatnich tygodniach zrobiłem już pewne postępy. Przejrzałem kilkanaście tys. zdjęć i zacząłem wybierać te, które można by pokazać "światu".
    Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów - Radek
    Trochę gratów i nieco innych szpargałów...

Komentarz

• Pichu
      Dopiero zaczyna
      • 2012
      • 47

To i ja się przywitam jako świeży użytkownik tego forum. WITOJCIE Canonierzy!!!
      Canon EOS 500D, Canon EF-S 18-55mm II, Canon EF-S 55-250mm IS, Canon EF 50mm 1.4 USM, Tamron SP AF 90mm f/2.8 Di 1:1 Macro, YN-565EX

Komentarz

• Uzicks

Również jako nowy użytkownik tego forum chciałbym się serdecznie przywitać, a więc Witajcie .

Pozdro...

Komentarz

• fj_mike
          Dopiero zaczyna
          • 2012
          • 18

Witam.
          Nazywam się Michał, jestem z Gdyni.
          Fotograf amator (z przewagą na amator).

Komentarz

• PanJakubek

Jako że wypadało by się przywitać to się przywituję :>

Komentarz

• kamil118
              • 2012
              • 13

Dzień Dobry. Na forum jestem od niedawna, sprzęt też posiadam od jakichś 3 miesięcy, więc proszę o łagodne ocenianie ewentualnych fotek wrzuconych tutaj;-)
              Puszka 500d || Kit 18-55 || sigma 17-70 || canon 55-250 IS II || Helios 44-2 58mm ||

Komentarz

• mtytko
                • 2012
                • 1

Witam

Chciałem sie tylko przywitać, nie wiem czy tu - ale cóż jestem nowym użytkownikiem zarówno tego forum jak i systemu Canon.

Pozdrawiam
                Fotografia to pył wieczności...

Komentarz

• rafal1980
                  Bywalec
                  • 2012
                  • 236

Witam drodzy Canonierzy, mam na imię Rafał i pochodzę z Włocławka
                  Jestem świeżo po skompletowaniu studia więc na pewno niedługo będzie można obejrzeć pierwsze owoce mojej pracy

Komentarz

• Nefron
                    Dopiero zaczyna
                    • 2012
                    • 16

Witam, od kilku miesięcy jestem zarejestrowany, ale dotychczas działałem jako uczeń łaknący wiedzy, pilnie śledzący przekazywane na forum wiadomości. Fotografia zaimuję się wyłącznie amatorsko od 20 lat. Od 15 w systemie canona, przez 10 lat używałem Canona EOS IX - świetny aparacik, dotychczas działa, ale trudno już o filmy. Następny był Canon 400D, a aktualnie Canon 7D + dodatki.

Komentarz

• Victor
                      • 2012
                      • 0

Witam urzytkowników CB

Mam na imię Michał i mieszkam w Gliwicach i od niedawna znowu zostałem Canonierem. :eek:

Komentarz

• marecki43

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Komentarz

• przemo_k
                          Bywalec
                          • 2012
                          • 130

Witam dopiero teraz, bo jakoś wczesniej tego wątku nie zauważyłem
                          Byłem wiernym fanem Nikona a od maja nastąpił zwrot w akcji i jestem fanem Canona
                          Pozdrawiam wszystkich!
                          pozdrawiam

Przemek

Komentarz

• cohontes
                            Początki nałogu
                            • 2011
                            • 344

A też się przywitam obecny (ale już niedługo) użytkownik systemu Pentax. Niestety dostępność szkieł wymusza zwrot w stronę Canona. Ale wyjdzie to raczej na wielki plus.
                            5D | R6 | EF 16-35MM F/4L IS USM | EF 40MM F/2.8 STM | RF 50MM F/1.8 STM | EF 135MM F/2L USM | RF 70-200MM F/4L IS USM
                            X-T30 | XF 18-55 mm f/2.8-4.0 R | XF 35 mm f/1.4 R | XF 56 mm f/1.2 R |

Komentarz

• JJarcz
                              • 2012
                              • 5

Cześć i czołem
                              Zapraszam na
                              http://jjarcz.blogspot.com/

Komentarz

• kkokosz
                                • 2012
                                • 6

Wprawdzie powitałem się już z wątku o zmianie layoutu forum, ale widzę, że jest też wydzielony do celów powitalnych osobny wątek, zatem wpiszę się i tu: witam wszystkich forumowiczów

Komentarz

Pracuję...