Hej jestem Daro witam wszystkich
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Cześć Wszystkim
Póki co poobserwuje co tu się pisze
Mam nadzieje, że jak już coś wpiszę to mnie nie wyrzucicie
Moje "biografia aparatowa" chronologicznie: AMI 2, Smiena 8M, ZENITH 11, ZENITH 12 XP, Practica(?), Canon EOS 300V, SONY H9 i obecnie Canon EOS 550D
Szkła: EF 28/f2.8, EF-S 17-85/f4-5.6 IS USM, EF 70-200/f4 L USMKomentarz
-
-
Hej, witajcie... założyłem konto, bo chcę wejść w system Canona. Na początek postanowiłem znaleźć sobie jakiegoś dobrego, niezniszczonego *******. Niestety zawiodłem się, bo nie mogę dać ogłoszenia (buuu). Trzy miesiące stażu muszę mieć. W takim układzie nie będę czekał trzy miesiące na to, by zacząć szukać tutaj aparatu z dobrej ręki, więc póki co, cóż więcej mogę tutaj zrobić?Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.canon, olympusKomentarz
-
I ja chciałbym wszystkich serdecznie Przywitać:-D
Od wczoraj jestem posiadaczem 350D z "Kitem" (niestety:sad
ale do czasu
zastąpił mi on wysłużone już Fuji S5800.
Po tak krótkim czasie jestem już bardzo pozytywnie zaskoczony.
Pozdrawiam wszystkich:razz:
Rafał.Canon350D + Tamron18-200mm + Tamron 90mm + kit 18-55mm + statyw hama i inne "pierdoły" -))Komentarz
-
No to i ja zaliczę obowiązek każdego nowego forumowicza,
Witam wszystkich serdecznie, Andrzej z tej strony jestem świeży jeśli chodzi o tematykę lustrzanek póki co wszystkie swoje fotki pstrykałem kompaktami były to głównie zloty samochodowe imprezy motoryzacyjne etc ... przyszedł czas na coś poważniejszego tak więc lustrzanka zakupiona Canon 60D dwa szkiełka zobaczymy co z tego będzie
Pozdrawiam ze stolicy
...
Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...Komentarz
-
-
-
Fakt, kultura nakazuje się przywitać/przedstawić w nowym towarzystwie. Dawid, aktualnie z Bydgoszczy. Od jakiegoś czasu moją największą pasją jest rower, parę(naście) miesięcy temu doszła fotografia. Dobrze, że da się połączyć jedno z drugim, przynajmniej w jakimś stopniu (podczas wyjazdów coś jednak zawsze schodzi na drugi plan...)
Pozdrawiam!Komentarz
-
Aj dopiero znalazłem ten temat, pozdrawiam wszystkich użytkowników forum CB a tymbardziej tych zamieszkujących UK, mam nadzieje że któregoś razu uda się wybrać na jakieś wspólne fotyMasz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.Komentarz
-
Witam serdecznie.
Cóż o sobie mogę napisać. Student obecnie drugiego roku Inżynierii Biomedycznej,
jestem z Bydgoszczy, moje imię widnieje w nicku
Od dziś posiadacz EOSa 400D. Używka, ale mam nadzieję, że nie będę mieć z nim problemów
PozdrawiamKomentarz
-
Witam serdecznie.
Do niedawna posiadzacz kompaktu potem D350 .Od niedawna szczesliwy wlasciciel D50 .
Krotko o sobie .
Zyje i mieszkam wraz z rodzina i gromadka wspanialych dzieciakow w szwecji ,30 km od stolicy.Foto interesuje mnie od dlozszego czasu.Mama byla fotografem wiec cos zostalo w pamieci .Niestety na dzien dzisiejszy nie pracuje w zawodzie nad czym bardzo ubolewam .
Na forum trafilem przez przypadek ,szukajac obiektywu .Nie czuje sie mocny w fotografi jezeli chodzi o sprawy techniczne jestem totalny laikiem ,cykam wiec glownie na automacie .
W sumie od niedawna delikatnie mowiac ,wciagnalem sie w fotografie i zglebianie jej tajnikow.
Mogie wiec smialo powiedziec ze jestem totalnym amatorem ktoremu czasem uda sie fotka .To wlasnie chce zmienic dlatego raz jeszcze witam wszystkich sredecznie .
pozdrawiam FalkenKomentarz
-
Witam do tej pory byłem cichym obserwatorem ale w końcu postanowiłem się przywitać Jestem fotografem amatorem Jeśli kogoś to interesuje
a tak poza to Witam i Pozdrawiam Wszystkich
Komentarz
-
-
Czołem ! - Witam wszystkich, mam na imię Krzysztof, posiadam canona 500D od kilku miesięcy. Preferuję stałki na M42, ekstremalne zbliżenia i cykanie krajobrazów. Często zaglądałem na owe forum, aż w końcu postanowiłem dołączyć do grona Canonierów - Pozdrawiam !!!Komentarz
Komentarz