witam wszystkich
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
To i ja sie przywitam :-).
Witam serdecznie i dziekuje za poswiecany czas
!
"Focusing less on your gear and more on what you’re shooting is a great way to develop your eye."Komentarz
-
Witam wszystkich, swoją zabawe z fotografią zacząłem 3 lata temu z aparatem A75 jako zupełny laik dużo było bawienia i kombinowania o co w tym wszystkim chodzi. Od końca maja jestem szczęśliwym posiadaczem 400d no i zabawa zaczęła sie od początku. Troche poczytałem ale ciągle jestem (i chyba tak zostanie) tylko amatorem.
Pozdrawiam MariuszCanon 400d + SIGMA 70-300 4-5.6 APO DG MACROKomentarz
-
-
-
Komentarz
-
Witam serdecznie !!!
Forum przeglądam od kilku lat ale pisze pierwszy raz
Zgodnie z tytułem pora się przedstawić!
Grzegorz Jóźwiak z Wrześni - fotografuje od kilku lat,
ostatnio próbuję tym zarobić.
Moje zdjęcia to głównie fotografia ślubna
Będę wdzięczny za ocenę moich zdjęć na forumKomentarz
-
Witam!
Niedawno zdobyłem działo, odkurzyłem obiektyw ze starego Zenitha, potem dobrałem sobie jakieś świeższe obiektywy. Coś tam pofotografowałem. No a teraz wakacje się (eh...) skończyły, więc można by się i na forum przywitać. Dzień dobry zatem!
Puzzle Canona: 50/1.8, 3 kawałki, od lat 6.Komentarz
-
Zgodnie z dobrym zwyczajem - Dzień Dobry!
Od kilkunastu lat amatorsko strzelam tu i tam. Od półtora roku na C.
Pozdrawiam.Komentarz
-
Od jakiegoś czasu czytam forum, wreszcie przyszła pora na przywitanie się...
Cześć wszystkim! :wink:
pozdrawiam
Filip"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. MroczekKomentarz
-
Witam.To mój pierwszy post,od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem 350D.To moja pierwsza lustrzanka.Mam wiele zapału i trochę za mało talentu.Pozdrawiam.:wink:Komentarz
-
Siewka!!!
Czuję się tu wyalienowany z rozentuzjazmowanego tłumu.
Canon AE-1 P, Canon 50mm f/1,4; Canon 135mm f/1,2; Canon 50mm f/3,5 Macro; Tokina 28-75mm f/2,8-4,3; pierścienie makro canon, lampa byle jaka.Komentarz
-
Witam. Fotografią interesuję się od jakiegoś czasu, głównie astrofotografią. Canona będę posiadał za kilka dni, albo 350D lub 400D, a mam zamiar stosować go przede wszystkim do fotografii nocnego nieba
W tej dziedzinie fotografii stawiałem już pierwsze kroki za pomocą refraktora 70/350mm oraz Olympusa C750UZ pozbawionego całkowicie obiektywu (gdy się spojrzy na aparat od przodu widać matrycę
). Niestety dużym ograniczeniem dla mnie w tym aparacie jest podgląd wyłącznie na monitorze przez co bardzo ciężko ustawić ostrość. Z aparatu wyciągnąłem chyba wszystko co umiałem, dlatego teraz kolej na lustrzankę, wybór padł na Canona ponieważ pod względem szumów w przedziale cenowym 2000 - 2500 zł jest nie do przebicia 
Oto 2 zdjęcia które kiedyś wykonałem:
Komentarz
-
witam
ciesze sie ze jest to forum - bo kopalnia wiedzy jak dla mnie laika
pozdrawiam wszystkich z Wrocławia i okolic
na CBKomentarz
-
Witam wszystkich.
Skoro jest tu ten wątek, to się pod nim podpisuję:cool:
Forum przeglądam już od dłuższego czasu - głównie w poszukiwaniu w miarę wiarygodnych;-) opinii o sprzęcie.
Ale skutki (w postaci szkiełek) już są albo do mnie jadą... I chyba przez to, nadszedł czas cokolwiek się też wypowiedzieć:-)Komentarz

Komentarz