X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Drozdi
    Początki nałogu
    • 2006
    • 418

RadiB dla mnie tez nie ma to sensu, ze karta sformatowana na PC nie byla "widziana" przez mojego IXUSa. Sformatowalem na Canonie i dziala. Piszesz:

Zamieszczone przez RadiB
    Typowy przyklad z przyczyna bledu znajdujaca sie miedzy krzeslem a klawiatura.
    Czyli reasumujac, jak sformatuje na urzadzeniu na ktorym bede pracowal, gwarantuje mi 100% funkcjonalnosci. Czy moze sie myle? Gdzie lezy ten blad z Twojego cytatu?
    - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Komentarz

• RadiB
      Bywalec
      • 2005
      • 176

Zamieszczone przez Drozdi
      Czyli reasumujac, jak sformatuje na urzadzeniu na ktorym bede pracowal, gwarantuje mi 100% funkcjonalnosci. Czy moze sie myle? Gdzie lezy ten blad z Twojego cytatu?
      Zrob prosty test:
      Przeformatuj karte na zmiane FAT16, FAT32, NTFS i wloz do aparatu. Zaloze sie ze przynajmniej w jednym przypadku dostaniesz komunikat "karta uszkodzona".
      IIRC Ixus'y nie pracuja z FAT32, z NTFS na pewno nie. Mysle ze dales sie skusic standartowej opcji Windy i przeformatowales karte FAT'em32. Dokladnie z tego powodu w instrukcjach pisze zeby formatowac w aparacie. Poeksperymentuj i zobaczysz ze IXUS polknie tez karty formatowane w czytniku.

Komentarz

Pracuję...