Zamieszczone przez misiul
X
-
Oby, bo pewnie nie będziesz narzekał na brak zainteresowanych. Liczę na jeden z pierwszych testowych egzemplarzy ;-) -
Jak już mówiłem 3mam kciuki; pomysł przedniej marki, a i realizacja ( widząc po zaangażowaniu ) będzie niezgorsza.Zamieszczone przez misiulA do mojego pilota części już skompletowane. Teraz tylko oprogramować procka, wytrawić płytkę, zmontować i na testy
. W maju musi się zrobić.
Pozdrawiam.Komentarz
-
na fotce tak, jest duży, ale w ręce leży dobrze, jest smukły. Nie jest jak tonfaNie wydaje Wam się, że ten Thomson jest za duży
za przysłowiową piątke (uzywany>allegro) to dobra alternatywa
Komentarz
-
Zamieszczone przez _invictusna fotce tak, jest duży, ale w ręce leży dobrze, jest smukły. Nie jest jak tonfa
za przysłowiową piątke (uzywany>allegro) to dobra alternatywa
Ja to bym go nawet za 10zł kupił :> Korzyści płynące z jego używania za tak małą cenę :> Nie ma, co wybredzać :>Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez _invictusbrrrrr..."(...) stan jak na zdjęciu, reszta nie sprawdzana, nie testowana, towar z zajęcia komorniczego, nie podlega zwrotowi, nie daję gwarancji, mogą wystąpić ukryte wady lub usterki (...)"
tak generalnie to ten pilot thompson ROC130 to jaki duży jest? ile ma cm długości?pozdro.,
m.
-
Zamieszczone przez _invictus
Ja kupiłem tego urzywanego :> Ciekawe czy będzie chodził...Komentarz
-
A ja kupilem oryginalnego RC-1 za 70zl z wysylka wiec mysle, ze dobry deal - pilot jak noweczka
5D +Komentarz
-
a gdzieZamieszczone przez borkomarA ja kupilem oryginalnego RC-1 za 70zl z wysylka wiec mysle, ze dobry deal - pilot jak noweczka
Komentarz
-
-
-
heloł, heloł ... misiul ... czas Ci się qńczy.Zamieszczone przez misiul... części już skompletowane. ... W maju musi się zrobić.
Daj znać jak tam po(d)stępy. ;-)Komentarz
-
Syn Tomaszek 6 tyg. mi nie pozwala się zająć robotą. Ale postaram się terminu dotrzymać. PozdrawiamZamieszczone przez ms714033heloł, heloł ... misiul ... czas Ci się qńczy.
Daj znać jak tam po(d)stępy. ;-)350d +kit + tamron 28-75 Speedlite 380EXKomentarz
-
Usprawiedliwiony!!!Zamieszczone przez misiulSyn Tomaszek 6 tyg. mi nie pozwala się zająć robotą.

Komentarz
Komentarz