X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Aszu
    Uzależniony
    • 2004
    • 707

Zamieszczone przez Vitez
    Drogo... Tommy ma taniej (chyba cos kolo 3600? nie wiem dokladnie...) , a najciekawsza oferte ma agito.com.pl - 300D+kit+grip za 4550 z polska gwarancja i faktura .
    A kupiłbyś taki aparat od takiego TIPa?
    //mj

Komentarz

• eternus
      Uzależniony
      • 2004
      • 668

Zamieszczone przez Aszu
      Nie bardzo rozumiem, o co pytasz?
      EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
      "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
      że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• Mori
        Początki nałogu
        • 2004
        • 411

Ja też nie - o co Ci chodzi dokładnie?
        Nikon od 14/09/09
        ex-Canon

http://blog.moridin.pl - Blog o fotografii, Makach i nurkowaniu ...
        http://photography.moridin.pl
        http://mac-abc.moridin.pl - Poradniki i tutoriale dla switcherów z Windows na Maka

Komentarz

• Cichy
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 7443

ja też nie kumam... U mnie 300 D po 3690 Kit
          O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Aszu
            Zamieszczone przez Vitez
            Drogo... Tommy ma taniej (chyba cos kolo 3600? nie wiem dokladnie...) , a najciekawsza oferte ma agito.com.pl - 300D+kit+grip za 4550 z polska gwarancja i faktura .
            Mowisz o Tommym? - tak.
            Mowisz o Agito - to sklep nie TiP, i tez bym kupil bo mam kilku znajomych plus sporo glosow na grupie foto.cyfrowa potwierdzajacych rzetelnosc sklepu, dodatkowo z Agito odbieralbym osobiscie w Warszawie :P placac przy odbiorze.

Komentarz

• Aszu
              Uzależniony
              • 2004
              • 707

U Tommego kupiłbym w CIEMNO!
              Jest PEWNE.

Ale jak słowo daję w życiu bym niekupił w jakimś zapyziałym sklepie który ma ceny 20% tańsze niż choćby TOMMY.

Śmierdzi.
              //mj

Komentarz

• eternus
                Uzależniony
                • 2004
                • 668

Zamieszczone przez Vitez
                Zamieszczone przez Aszu
                Zamieszczone przez Vitez
                Mowisz o Tommym? - tak.
                Mowisz o Agito - to sklep nie TiP, i tez bym kupil bo mam kilku znajomych plus sporo glosow na grupie foto.cyfrowa potwierdzajacych rzetelnosc sklepu, dodatkowo z Agito odbieralbym osobiscie w Warszawie :P placac przy odbiorze.
                Qurcze - a ja juz w najblizszych dniach mialem sie z gosciem kontaktowac i potwierdzac, ze biore na 100%. A teraz to juz sam nie wiem co robic. Widze, ze tu kilka osob (polecanych przez Was) sprzedaje o 200 zlotych taniej. A wiadomo 2 stowki piechota nie chodza. Ale juz wspominalem o moich fobiach i osobistej checi odbioru. A z Krakowa/Tarnowa to nie znacie innej oferty?

O Agito bym pomyslal, ale ja w ogole tym gripem nie jestem zainteresowany - i dalej jest to wysylka:/

Najbardziej powalily mnie ceny w firmowym sklepie Canona - przy Rynku w Krakowie - KIT kosztuje cos kolo 5500! Do tego obok na polce stal Nikon D70, ktorego sprzedawca usilnie mi zachwalal, zniechecajac do EOSa 300D. Dziwne dzieje sie u nas rzeczy...

W sumie to jak kupie od tego TIPa z Krakowa i wszystko bedzie OK, to i tak bede zadowolony.

Komentarz

• filip71
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 250

Ja fizycznie kupowałem w Agito i POLECAM, sklep jest pewny a co do kwesti czy TIP czy sklep to każdy musi sobie sam odpowiedzieć.
                  Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3

Komentarz

• Mori
                    Początki nałogu
                    • 2004
                    • 411

Eternus:
                    1. Nie wiesz co tracisz bez gripa.
                    2. Od Tommiego możesz brać w ciemno.
                    Nikon od 14/09/09
                    ex-Canon

http://mac-abc.moridin.pl - Poradniki i tutoriale dla switcherów z Windows na Maka

Komentarz

• eternus
                      Uzależniony
                      • 2004
                      • 668

Zamieszczone przez Mori
                      Eternus:
                      1. Nie wiesz co tracisz bez gripa.
                      2. Od Tommiego możesz brać w ciemno.
                      Ad 1: w razie czego gripa po prostu dokupie
                      Ad2: To sie musze nad tym powaznie zastanowic. Mozecie mi podac namiary na Tommiego? Spytam go co mi moze zaoferowac.

Komentarz

• Mori
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 411

Grip kosztuje w rejonie 500-900PLN zależy czy allegro, sklep czy TIP. Naprawdę warto skorzystać z tej promocji. CF 256MB sprzedasz i będzie więcej kasy na 1GB. ;-)
                        Nikon od 14/09/09
                        ex-Canon

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Zamieszczone przez Aszu
                          Ale jak słowo daję w życiu bym niekupił w jakimś zapyziałym sklepie który ma ceny 20% tańsze niż choćby TOMMY.

Śmierdzi.
                          Sklepy moga miec promocyjne partie materialow od dystrybutorow, TiPy raczej nie. I taka wlasnie promocje z wyraznie ograniczonym czasem (chyba do wyczerpania zapasow) widze u Agito - pewnie dostali od dystrybutora darmowa partie gripow.
                          A jaki ma w tym interes dystrybutor? Pozbedzie sie zalegajacych magazyny 300D i gripow ktore i tak za grosze dostal od producenta.
                          Na pytanie od ktorego dystrybutora (polski czy zagraniczny) ma aparaty Agito nie potrafie odpowiedziec...

Komentarz

• santiblue
                            Początki nałogu
                            • 2004
                            • 322

Nie do konca. Promocje zrobil Canon Polska poniewaz zostal z towarem a musi sprzedac przed wprowadzeniem 20D. bo 10D potanieje i juz nie sprzeda 300D w rozsadnej cenie ( bez strat).
                            dSLR + coś tam...

Komentarz

• eternus
                              Uzależniony
                              • 2004
                              • 668

Zamieszczone przez santiblue
                              Nie do konca. Promocje zrobil Canon Polska poniewaz zostal z towarem a musi sprzedac przed wprowadzeniem 20D. bo 10D potanieje i juz nie sprzeda 300D w rozsadnej cenie ( bez strat).
                              Czyli twierdzisz, ze 300d w ciagu najblizszych kilku tygodni moze znaczaco potaniec?

Komentarz

• santiblue
                                Początki nałogu
                                • 2004
                                • 322

300D juz nie potanieje. Moze minimalnie. Cena promocyjna zestawu sie utrzyma. Taniej moga miec TIPy zciagajace sprzet. Ale w sklepach juz nie. Niedlugo bedzie tanszy za to 10D. no moze nie niedlugo ale za miesiac lub wtedy gdy dostepny bedzie 20D
                                dSLR + coś tam...

Komentarz

Pracuję...