X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12158

Odp: Canon M6

przypominam, ze watek jest o M6 nie o Fuji X!

mozna jeszcze naciagnac definicje do w ogole EOS M albo* porownania M6 z Fuji X. ale moze juz nie mocniej

* - "albo" jest uzyte celowo, w odroznieniu od "lub". dla osob nie po polibudzie wyjasnienie: Związki logiczne | eioba.pl
    www albo tez flickr

Komentarz

• latant
      Początki nałogu
      • 2009
      • 410

Cyfrowe zaprasza na darmowe webinarium o M6. Może w potoku marketingowego bełkotu będzie coś wartościowego.
      28.03.2017 godz. 18.00

Aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe, projektory, akcesoria fotograficzne - Sklep internetowy Cyfrowe.pl
      CMEHA - reszta to upgrade

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18766

No to mam i ja . Póki co jestem zaskoczony tym jakie to maleństwo i że sprawia całkiem solidne wrażenie.
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

• marfot
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 4568

Zamieszczone przez Kolekcjoner
          Póki co jestem zaskoczony tym jakie to maleństwo
          No to jak podepniesz jakiekolwiek szkło EF poprzez ten cały adapter to czar pryśnie
          https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
          EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18766

Zamieszczone przez marfot
            No to jak podepniesz jakiekolwiek szkło EF poprzez ten cały adapter to czar pryśnie
            Już podpiąłem 70-200/2.8, wygląda to przezabawnie . Czar nie pryska jak się ogląda zdjęcia z tego maleństwa. Jednak Canon to jest to jeśli chodzi o obrazek .
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

• takpoprostu
              Początki nałogu
              • 2009
              • 394

Da ktoś sample raw/jpg z m100 ???
              *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Komentarz

• marfot
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 4568

Zamieszczone przez takpoprostu
                Da ktoś sample raw/jpg z m100 ???
                Na początek stąd:
                Expert review of the Canon EOS M100 camera with sample photos, test shots, videos and more...

i stąd:
                https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
                EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Komentarz

• takpoprostu
                  Początki nałogu
                  • 2009
                  • 394

Te już mam za sobą... Ale co od użytkownika z forum to od użytkownika z forum. O
                  Mam pewność że nic nie było grzebane. M6 i m100 to te same matryce ?
                  *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18766

Zamieszczone przez takpoprostu
                    Te już mam za sobą... Ale co od użytkownika z forum to od użytkownika z forum. O
                    Mam pewność że nic nie było grzebane. M6 i m100 to te same matryce ?
                    Te same i te same co w D80. Nie pamiętam już czy w którymś nie ma innego procka. Genearlnie sampli w sieci masz miliony, nie wiem jaki problem pościągać i się pobawić. Zdjęcia od kogoś są moim zdaniem niewiele warte bo nie wiadomo jak powstały. Jeśli masz takie wątpliwości to najlepiej kupić body w internecie porobić zdjęcia i jakby się okazała kicha to zwrócić.
                    Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.
                    Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...