X
-
-
-
Niestety nawal roboty nie pozwolił mi na testy. Przy pierwszej nadarzającej się okazji spróbuję się wywiązać
Pozdrawiamregulamin pkt 8Komentarz
-
Witam!
Zastanawia mnie jak działa ten filtr szary w G9? To jest jakiś "logarytm" oprogramowania? Da się "zrobić" taki filtr szary na już zrobionym zdjęciu w jakimś programie? Czy to jakoś inaczej działa ten filtr szary niż softwerowo?>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Chyba - algorytm???
Właśnie o to mi chodziło ;-) jakiś skrót myślowy. Dzięki za uwagę ;-)
A wracając do pytania, czy to jest jakiś algorytm?? Da się "zrobić" taki filtr szary na już zrobionym zdjęciu w jakimś programie?>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<Komentarz
-
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
RiccardoA jak się go wyłącza? Wyczytałem, że ... Wyjątkową cechą tego aparatu jest wbudowany filtr szary, który przepuszcza około 15% padającego światła...W G7 jest fizyczny filtr szary.
z tąd http://optyczne.pl/62.3-Test_aparatu...ytkowanie.html
Czyli da się go jakoś wylączyć czy każde zdjęcie jest robione z szarym filtrem?? Niestety nie mam jak sprawdzić bo G9 dostanę dopiero w maju. Pozdrawiam>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Polskie Menu do Canona G9
Nie wiem czy był ten temat, ale przeglądałem i nie doszukałem się.
Mam Canona G9 z Menu w języku angielskim oraz znaczków pochodzenia azjatyckiego. Chcialbym wgrać polskie Menu, ale szukałem i nie widze nigdzie w necie, moze ktoś już wgrywał, może jakies sugestie, skąd ściągnąć - jak wgrać itp. robiłem to z 400D, 40D itp, ale z kompaktem nie mam doświadczenia więc proszę o podpowiedź.### AndreasK ###
Canon G12Komentarz
-
W G9 powinno być już wgrane polskie menu. Trzeba wejść w menu/ zakładka "nastawy ogólne (taki klucz i młotek) i tam szukasz wybór języka>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<Komentarz
-
Gdyby bylo to bym wlaczyl
niestety wersja MADE IN JAPAN w calej okazalosci, albo angielski albo znaczki, stad moje zapytanie o firmware z PL wersja.### AndreasK ###
Canon G12Komentarz
-
Sample z Ricoha GX100
Komentarz
-
Witam, jestem dość świeżym posiadaczem G9. Pierwsze fotki zrobione nim można zobaczyć tu: www.trzeciafaza.ownlog.com (wpisy od 5go maja). Mam kilka pytań dotyczących dokupienia lampy oraz konwerterów tele i szerokiego. Osobę kompetentą i chętna do odpowiedzi na kilka pytań, czasem podstawowych proszę o kontakt na priv, nie chce tutaj pisać bo się*zrobi bałagan, a i tak pewnie bym nie dostała odpowiedzi na połowę pytań.Komentarz
Komentarz