Mam jeszcze nadzieję że wyjdzie..... Ogłaszam wszem i wobec, że po siedmiu latach na allegro ktos mnie w końcu oszukał. Dobrze, że na tak małą kasę .....
X
-
-
No to w takim razie jest mi niezmiernie przykro, że to właśnie ja podałem na forum linka do tej aukcji.
Komentarz
-
-
przykro nie przykro. ale jak ja 400/5,6 do statywu przymocuję? Zna ktos może linka do aukcji (pewnej!) z super-wytrzymałą taśma klejacą - najchetniej białą z czerwonym paskiem? ;-)chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF
:rolleyes:Komentarz
-
:/ mnie też ustrzelił s....l . Jeśli ktoś zgłosi na policję to chętnie poproszę o kontakt. łatwiej dopiąć się do założonej już sprawy na policji nawet w innym mieście niż zgłaszać na nowo. 1000 pytań i odpowiedzi na idiotyczne pytania.Komentarz
-
Komentarz
-
[QUOTE=Artur Lewandowski;341507]:/ mnie też ustrzelił s....l . Jeśli ktoś zgłosi na policję to chętnie poproszę o kontakt.QUOTE]
Ja zgłoszę to najprawdopodobniej w poniedziałek. Jakby co, to dam, znać na prova.chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF
:rolleyes:Komentarz
-
No to nade mną coś czuwało (brak kasy najpewniej) bo miałem się na to decydować, choc cena była co najmniej intrygująca. Pewnie też bym popłynął...Komentarz
-
Ja też byłem o krok od kupna, ale wcześniej wysłałem maile do wszystkich(chyba pięciu osób), którzy już kupili, z zapytaniem jak się sprawuje to mocowanie. Odpowiedzieli wszyscy w ten sam sposób, że towar się jeszcze nie pojawił i to mnie trochę zaniepokoiło.6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105LKomentarz
-
Czy ktoś ma już doświadczenia z tego rodzaju zamiennikami ?
Pozdrawiam
Marek/BiperekKomentarz
-
Ja mam dokłądnie takie samo mocowanie, ściągnąłem sobie od żółtych braci ;-)
No oryginał to to nie jest i poruszanie w nim obietywu dalekie jest od swobody poruszania w oryginalnym pierścieniu, ale jako nieruchome mocowanie sprawdza się tak jak powinnoKomentarz
-
Dokładnie tak jak ja. Kupiłem w hong-kongu, czekałem 12 dni i zapłaciłem za wszystko (ring + przesyłka) 68 zł.Komentarz
-
-
Problem z językiem to nie problem, choć ja tam z chińczykiem trohę pogadałem, po angielsku oczywiście. Kupujesz kup teraz, płacisz paypalem i gość przysyła - wszystko. Ja kupiłem na amerykańskim ebay od sprzedawcy big_is. Pytałem tylko wcześniej czy wysyłał już coś do Polski no i okazało się, że ma wielu klientów w naszej ojczyźnie. Paczka super zapakowana, wartość do 10$, zero problemów.Komentarz
-
ale tak pomijając wszystko i to że jest drogie i to że metalowe i to że można to dorobić - to czy Wy naprawdę odczuwacie potrzebe posiadania tego???wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.plKomentarz
Komentarz