Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Earl Grey
    Bywalec
    • 2006
    • 147

Zamieszczone przez SebaWolf
    Ja kupiłem plecak Naneu Pro Alpha...
    A czy do tylniej kieszeni tego plecaka zmieści się plik dokumentów formatu A4? Mam ten plecak na oku, ale potrzebuję czegoś, do czego będę mógł wpakować papiery do pracy.

Komentarz

• SebaWolf
      Początki nałogu
      • 2006
      • 324

Zamieszczone przez Earl Grey
      A czy do tylniej kieszeni tego plecaka zmieści się plik dokumentów formatu A4? Mam ten plecak na oku, ale potrzebuję czegoś, do czego będę mógł wpakować papiery do pracy.
      sprawdze jak wroce do domu, czy akurat do tylnej kieszeni wejdą ale zawsze można zdemontować przegrode pomiedzy gorna a dolna komorą i włożyć teczke z dokumentami jest tez oddzielna głęboka kieszen w którą można włożyć dokumenty ale czy wejdzie tego wiecej tez sprawdze wieczorem i dam znać

jesli dokumenty to chyba rozejrzałbym sie za czyms co ma komore na laptopa na plecach

Komentarz

• Strebor
        Bywalec
        • 2005
        • 242

SEBAWOLF gdzie można kupic torby naneu pro?
        Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Komentarz

• SebaWolf
          Początki nałogu
          • 2006
          • 324

zainteresowanym mogę polecić sklep www.fotovip.pl kupiłem nieco taniej niż cena na allegro kontakt super przesyłka szybka itp

Łączenie wpisu:

jedyny sposób na wciśnięcie w plecak naneu pro alpha zeszytu formatu A4 to demontaż przegrody odzielającej dolną i górną komorę, nic grubszego tam nie wejdzie niestety
          Ostatnio edytowany przez SebaWolf; 6579.

Komentarz

• bruckner
            Początki nałogu
            • 2006
            • 275

pytanie o torbę...

W!
            Przymierzam się do zakupu torby tak na przyszłość, do zestawu 350d +kit z gripem + sigma 70-300 APO DG + Jupiter 9 + Helios 58/2 i jakieś duperele (baterie ładowarka)
            I tu pytanie: Jaka torba?
            Zastanawiałem się nad Lowepro Rezo 170 AW (lub 180AW żeby mieć luzu trochę). Fajna jest bo otwiera się klapa w stronę przeciwną do typowego kierunku otwarcia w torbach
            Lowepro Stealth Reporter 200AW. Też jest wygodny dostęp do sprzętu.

torba ma być już na raczej dłuższy czas użytkowania a nie na zmianę po 6 miesiącach

Aaa i ważne też jest żeby się 350tka zmieściła z podpiętą sigmą
            co radzicie..?

pozdr.

Fotki Digart
            FOTOblog

Komentarz

• JurekGR
              Bywalec
              • 2005
              • 245

Może Cie moja zainteresuje. Spełni Twoje oczekiwania :-)
              Link w stopce.
              Nex :cool:

Pozdrawiam,
              Jurek.

Komentarz

• mkwiek
                Uzależniony
                • 2006
                • 862

ja mam stealth reporter AW 200 i jest ok. mieści się tu 30D z założonym tamronem 17-50, 100-300 USM, 200 2.8 L, 580EX, Stofen, akumulatorki i karty i coś się jeszcze wepcha
                I am FX

Komentarz

• RemikP
                  Coś już napisał
                  • 2005
                  • 51

to ja tak na szybko przylaczam sie do pytania zestawik podobny bo:
                  20D+S70-300+kit wazne by sigma byla podpieta:P

Edit: Heh wczesniej otworzylem temat i teraz dopiero napisalem :P sory i ominac mojego posta
                  20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel

Komentarz

• bruckner
                    Początki nałogu
                    • 2006
                    • 275

Zamieszczone przez JurekGR
                    Może Cie moja zainteresuje. Spełni Twoje oczekiwania :-)
                    Link w stopce.
                    Mam Nova 1AW i nie lubie z niej wyjmować sprzętu... jakoś niepewnie... a w tych dwóch przeze mnie podanych.. inaczej...
                    :rolleyes:
                    pozdr

Fotki Digart
                    FOTOblog

Komentarz

• Bagnet007
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1344

Mam Lowepro REZO 170AW i sądzę, że zestaw który wymieniłeś na początku raczej nie wejdzie. Nie jestem pewien czy sam 350D z gripem i Sigmą by się pomieścił W każdym razie luzu za wiele by nie było. Kupiłem z myślą o Olympus'ie i z nim zdaje egzamin wzorowo. Jeśli większy aparat to niestety odpada.

Komentarz

• bruckner
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 275

a rezo 180 AW?? większa jest... chodzi mi szczególnie o rodzaj otwierania- łatwy dostęp.. Bagnet007 Jak się sprawdza Rezo 170AW??

EDIT: a tak BTW jakie wymiary będzie miał 350d z gripem?
                        Ostatnio edytowany przez bruckner; 5395.

Fotki Digart
                        FOTOblog

Komentarz

• Bagnet007
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1344

Zamieszczone przez bruckner
                          a rezo 180 AW?? większa jest... chodzi mi szczególnie o rodzaj otwierania- łatwy dostęp.. Bagnet007 Jak się sprawdza Rezo 170AW??
                          Wg. mnie jest bardzo ok. Wygodnie się ją nosi, wygodnie otwiera. Mi wchodzi wszystko: aparat, dwa obiektywy (wkrótce trzy), gruszka, śrubokręt Ale jak pisałem, raczej na mały sprzęt. Na zdjęciach wydaje się większa :-)

Komentarz

• bruckner
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 275

no ok w sumie to się nie musi mieścić puszka z podpiętą sigmą... może z tym rezo 180AW, 190AW?? no i ten stealth reporter 200AW to tylko pytanie jak z gripem??
                            pozdr

Fotki Digart
                            FOTOblog

Komentarz

• Bagnet007
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 1344

Zamieszczone przez bruckner
                              no ok w sumie to się nie musi mieścić puszka z podpiętą sigmą... może z tym rezo 180AW, 190AW?? no i ten stealth reporter 200AW to tylko pytanie jak z gripem??
                              pozdr
                              Wyższych modeli nie miałem w rękach więc się nie wypowiem. Co do gripa to przy 170AW może być problem. Mogę się odnieść do mojego byłego EOS'a 33. Sam aparat wszedłby bez problemu, ale z gripem staje się za wysoki i ciężko by wchodził (o ile w ogóle by wszedł) do torby. Ale to przy 170AW, inne modele lepiej sprawdzić własnoręcznie w sklepie.

Komentarz

• wojtek_j
                                Początki nałogu
                                • 2006
                                • 352

Ja miałem torbę ale kupiłem sobie plecaczek Lowepro Micro Trekker 200 i powiem szczerze szkoda że nie miałem go od początku.Nie jest taki drogi a wszystko co mam mieć ze sobą spokojnie mi się mieści.Polecam go a na dodatek dostałem na niego dożywotnią gwarancje!!!
                                7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Komentarz

Pracuję...