Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
sprawdze jak wroce do domu, czy akurat do tylnej kieszeni wejdą ale zawsze można zdemontować przegrode pomiedzy gorna a dolna komorą i włożyć teczke z dokumentami jest tez oddzielna głęboka kieszen w którą można włożyć dokumenty ale czy wejdzie tego wiecej tez sprawdze wieczorem i dam znać
jesli dokumenty to chyba rozejrzałbym sie za czyms co ma komore na laptopa na plecachKomentarz
-
SEBAWOLF gdzie można kupic torby naneu pro?Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Komentarz
-
zainteresowanym mogę polecić sklep www.fotovip.pl kupiłem nieco taniej niż cena na allegro kontakt super przesyłka szybka itp
Łączenie wpisu:
jedyny sposób na wciśnięcie w plecak naneu pro alpha zeszytu formatu A4 to demontaż przegrody odzielającej dolną i górną komorę, nic grubszego tam nie wejdzie niestetyOstatnio edytowany przez SebaWolf; 6579.Komentarz
-
pytanie o torbę...
W!
Przymierzam się do zakupu torby tak na przyszłość, do zestawu 350d +kit z gripem + sigma 70-300 APO DG + Jupiter 9 + Helios 58/2 i jakieś duperele (baterie ładowarka)
I tu pytanie: Jaka torba?
Zastanawiałem się nad Lowepro Rezo 170 AW (lub 180AW żeby mieć luzu trochę). Fajna jest bo otwiera się klapa w stronę przeciwną do typowego kierunku otwarcia w torbach
Lowepro Stealth Reporter 200AW. Też jest wygodny dostęp do sprzętu.
torba ma być już na raczej dłuższy czas użytkowania a nie na zmianę po 6 miesiącach
Aaa i ważne też jest żeby się 350tka zmieściła z podpiętą sigmą
co radzicie..?
pozdr.Komentarz
-
Może Cie moja zainteresuje. Spełni Twoje oczekiwania :-)
Link w stopce.Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.Komentarz
-
ja mam stealth reporter AW 200 i jest ok. mieści się tu 30D z założonym tamronem 17-50, 100-300 USM, 200 2.8 L, 580EX, Stofen, akumulatorki i karty i coś się jeszcze wepcha
I am FXKomentarz
-
to ja tak na szybko przylaczam sie do pytania zestawik podobny bo:
20D+S70-300+kit wazne by sigma byla podpieta:P
Edit: Heh wczesniej otworzylem temat i teraz dopiero napisalem :P sory i ominac mojego posta
20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel
Komentarz
-
Komentarz
-
Mam Lowepro REZO 170AW i sądzę, że zestaw który wymieniłeś na początku raczej nie wejdzie. Nie jestem pewien czy sam 350D z gripem i Sigmą by się pomieścił
W każdym razie luzu za wiele by nie było. Kupiłem z myślą o Olympus'ie i z nim zdaje egzamin wzorowo. Jeśli większy aparat to niestety odpada.

Komentarz
-
a rezo 180 AW?? większa jest... chodzi mi szczególnie o rodzaj otwierania- łatwy dostęp.. Bagnet007 Jak się sprawdza Rezo 170AW??
EDIT: a tak BTW jakie wymiary będzie miał 350d z gripem?Ostatnio edytowany przez bruckner; 5395.Komentarz
-
Wg. mnie jest bardzo ok. Wygodnie się ją nosi, wygodnie otwiera. Mi wchodzi wszystko: aparat, dwa obiektywy (wkrótce trzy), gruszka, śrubokręt
Ale jak pisałem, raczej na mały sprzęt. Na zdjęciach wydaje się większa :-)

Komentarz
-
no ok w sumie to się nie musi mieścić puszka z podpiętą sigmą... może z tym rezo 180AW, 190AW?? no i ten stealth reporter 200AW to tylko pytanie jak z gripem??
pozdrKomentarz
-
Wyższych modeli nie miałem w rękach więc się nie wypowiem. Co do gripa to przy 170AW może być problem. Mogę się odnieść do mojego byłego EOS'a 33. Sam aparat wszedłby bez problemu, ale z gripem staje się za wysoki i ciężko by wchodził (o ile w ogóle by wszedł) do torby. Ale to przy 170AW, inne modele lepiej sprawdzić własnoręcznie w sklepie.
Komentarz
-
Ja miałem torbę ale kupiłem sobie plecaczek Lowepro Micro Trekker 200 i powiem szczerze szkoda że nie miałem go od początku.Nie jest taki drogi a wszystko co mam mieć ze sobą spokojnie mi się mieści.Polecam go a na dodatek dostałem na niego dożywotnią gwarancje!!!7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tamKomentarz
Komentarz