Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Białek

Dzięki za radę, zdecydowałem się na LowePro Rover Plus AW. Wygląda na solidną robotę.
    Pozdro

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez Białek
      Dzięki za radę, zdecydowałem się na LowePro Rover Plus AW. Wygląda na solidną robotę.
      A szkoda... ja sie miedzy tym a Compu Roverem zastanawialem... pomacalem oba jednoczesnie i zdecydowanie wygral Compu Rover.

Komentarz

• Białek

Zamieszczone przez Vitez
        A szkoda... ja sie miedzy tym a Compu Roverem zastanawialem... pomacalem oba jednoczesnie i zdecydowanie wygral Compu Rover.
        Czas pokaże. Myślę, że w przyszłym tygodniu uda się trochę pojeździć. Będzie okazja do pierwszych wrażeń.
        Białek
        Pozdro

Komentarz

• Grzegorz S
          • 2006
          • 12

Zamieszczone przez Białek
          Czas pokaże. Myślę, że w przyszłym tygodniu uda się trochę pojeździć. Będzie okazja do pierwszych wrażeń.
          Ja mam LowePro Rover Plus AW i na rower wydaje mi się jednak za duży. Dlatego chcę kupić Orion Trekker II na dłuższe przejażdżki. Na krótkie oraz chodzenie po mieście mam LowePro SlingShot 200 i to wydaje się rozwiązaniem najlepszym.

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Grzegorz S
            LowePro SlingShot 200 i to wydaje się rozwiązaniem najlepszym.
            Szczegolnie dla twojego kregoslupa .

Komentarz

• Grzegorz S
              • 2006
              • 12

Zamieszczone przez Vitez
              Szczegolnie dla twojego kregoslupa .
              Oczywiście. Lustrzankę z kilkoma obiektywami znacznie lepiej nosić w takim plecaku, niż w torbie.

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez Grzegorz S
                Oczywiście. Lustrzankę z kilkoma obiektywami znacznie lepiej nosić w takim plecaku, niż w torbie.
                Nie zgodze sie. Ten plecak obciaza nierownomiernie tak jak i torba. Ale torbe latwiej przerzucic na drugie ramie

Komentarz

• ciri
                  Coś już napisał
                  • 2006
                  • 63

Ja kupiłam torbe, i widze ze przydałby sie i plecaczektorba ma swoje plusy bo nie trzeba jej ściagać zeby wyciągnąc aparat ale po całym dniu noszenia torby na ramieniu, wieczorem ma sie już dość.:/
                  20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42

Komentarz

• Alexander

Zamieszczone przez ciri
                    Ja kupiłam torbe, i widze ze przydałby sie i plecaczektorba ma swoje plusy bo nie trzeba jej ściagać zeby wyciągnąc aparat ale po całym dniu noszenia torby na ramieniu, wieczorem ma sie już dość.:/
                    Zgadza się. Mam pecak i chodząc z kilkukilogramowym sprzętem nawet przez kilkanaście godzin dziennie nie mam takiego problemu.

Komentarz

• eLukasz

Kata ?

Kod html:
                      <p>

Komentarz

• Fotoaparatka
                        Coś już napisał
                        • 2006
                        • 72

Ja noszę w Lowerpro SlingShot 200 AW:-)

Komentarz

• trucker
                          Coś już napisał
                          • 2006
                          • 89

Zamieszczone przez snowboarder
                          ... Super pasek...
                          no wlasnie,snowboarder - jak ten super pasek trzyma sie na ramieniu, ( a konkretnie ta czesc ktora przylega bezposrednio do ramienia)? Czytalem opinie goscia ktory "plakal" ze pasek zeslizguje mu sie z ramienia. A moze gosc byl nietypowo zbudowany??:
                          Torba rzeczywiscie wyglada dosc orginalnie, ostatniej rzeczy jakiej bym sie tam spodziewal to chyba wlasnie sprzetu fotograficzneg - i o to wlasnie chodzi;-)
                          WWW.MALYSZPHOTO.COM

Komentarz

• viTo
                            Bywalec
                            • 2006
                            • 130

ja mam plecaczek na rower, bo glownie tym sie poruszam po miescie i nie tylko... MiniTrekker jest maly i wystarcza mi...aparat z kitem + jakies kanapki i herbata... :-)
                            EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
                            Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Komentarz

• CoNic
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 185

A może coś takiego, jako alternatywa dla gripa/akumulatorków
                              Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Komentarz

• viTo
                                Bywalec
                                • 2006
                                • 130

spoko ta torba... szkoda ze nie ma od razu wbudowanej ladowarki dla canonierów....:grin: Odcieli ci prad w domu, to torba za okno, bateria do ladowarki i heja... ladowanko...
                                Ogolnie pomysl mi sie podoba... :wink:
                                EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
                                Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Komentarz

Pracuję...