Zamieszczone przez aqua
X
-
Moim (i chyba nie tylko) zdaniem, napisy na paskach Canona sa bardzo "kłujące w oczy" - w sensie wabienia dresów itp. W sumie to właściwie mnie ten problem nie dotyczy (w Szwajcarii nie ma dresów :-)), ale tak jakoś po prostu ładniej to wygląda... -
-
to ja cię Muflon nie rozumiem, tak bez dreszczyka emocji w teren wychodzić :wink:Zamieszczone przez muflonW sumie to właściwie mnie ten problem nie dotyczy (w Szwajcarii nie ma dresów :-)),
pewne rodzaje fotografii jak np. reporterka to bez takiego dopingu nie osiągną swoich wyżyn, uciekający reporter - to jest temat na reportaż
a tak nieco serio, to czy grip sprzedawany jest z baterią, czy trzeba sobie drugą kupić ?Komentarz
-
-
Ten do 10D bez baterii - trzeba samemu dokupywac (ja teraz w sumie mam 4 - na dwie porcje do gripa 8) ).Zamieszczone przez Kubamana tak nieco serio, to czy grip sprzedawany jest z baterią, czy trzeba sobie drugą kupić ?Komentarz
-
do 20D tez jest golas i trzeba dokupic 2 -ga albo od biedy uzywac jedneja tak nieco serio, to czy grip sprzedawany jest z baterią, czy trzeba sobie drugą kupić ?
a tak a propos robil ktos testy z akku AA w gripie do 20D ?
pozdr.
KrzysiekPodpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.Komentarz
-
chyba w luminous ladscape napisano, że generalnie jest to opcja ostatniego ratunku - byle dociągnąć kilkanaście min do końca foceniaZamieszczone przez Chrisdo 20D tez jest golas i trzeba dokupic 2 -ga albo od biedy uzywac jedneja tak nieco serio, to czy grip sprzedawany jest z baterią, czy trzeba sobie drugą kupić ?
a tak a propos robil ktos testy z akku AA w gripie do 20D ?
pozdr.
KrzysiekKomentarz
-
cos mi sie wierzyc nie chce ze 6 sztuk akku AA np 2300 wypadna gorzej niz 2 x 1500 BP511
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.Komentarz
-
Chris, zwróć uwagę na ten post Muflona.
Zamieszczone przez muflonMożesz się trochę zdziwić.. to nie chodzi do końca o pojemność, ale również o sposób pracy akku. Poszukaj na pl.rec.foto.cyfrowa postów Marka Lewandowskiego p.t. "wykład gościnny".Zamieszczone przez Jacale juz niedlugo szykuje sie wyjazd i sie przekonam ile to warte ale powinno byc niezle bo akku maja 2200 mAh a BP-511 canona podobno 1300 mAh a niektore podrobki do 1700 mAh30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
wiem , wiem czytalem
ale nie moze byc az tak tragicznie - moze to chodzilo o alkaiczne ?Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.Komentarz
-
pamiętaj też, że paluszki są podpięte szeregowo, więc sześć wciąż ma 2300, a 2 aku mają 3000. plus efekt oporu wewnętrznego. na oko, tragedia. ale nie sprawdzałem i nie mam jak sprawdzić.30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
no wlasnie - empiria to jest to 8)
jak znajde chwile czasu to zapakuje do gripa te szesc paluszkow i sprawdze
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.Komentarz
Komentarz