X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Dzygit-Dublin
    Uzależniony
    • 2005
    • 754

w usa jest zone
    cena z dostawa do domu ok 86 eu wiec nie ma biedy,
    zobaczymy kiedy dojdzie wczoraj wpłaciłem kasę

Darek
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ostatnio edytowany przez Dzygit-Dublin; 3093. Powód: Automerged Doublepost
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Komentarz

• arturs
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 4196

Zamieszczone przez Dzygit-Dublin
      w usa jest zone

Darek
      http://www.amazon.com/Pocket-Wizard-.../dp/B003YFITC4
      u mnie na stole też już jest
      329 zł brutto więc też nieźle
      5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• Dzygit-Dublin
        Uzależniony
        • 2005
        • 754

Zamieszczone przez arturs
        to duzej roznicy nie ma ahaha

jak dzialanie zona ???
        pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Komentarz

• sebcio80
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2655

w usa jest zone

Darek
          http://www.amazon.com/Pocket-Wizard-.../dp/B003YFITC4
          w niektorych w sklepach w Polsce dostepny od reki juz jest, a jak nie ma to dostawy sa pod koniec tygodnia
          Moje wątki na forum: sport | fashion
          | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• Dzygit-Dublin
            Uzależniony
            • 2005
            • 754

tu o zonie na razie można pomarzyć wiec w pl lepiej,tu tylko zamówiłem przez handlarza

zone ok ale namiary na stopkę w ludzkiej cenie by się przydały gdzieś gdzie akcepuja paypala

Komentarz

• sebcio80
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2655

zone ok ale namiary na stopkę w ludzkiej cenie by się przydały gdzieś gdzie akcepuja paypala
              a po ile u Ciebie? w USA w oficjalnym serwisie są po 20$ więc w Europie taniej niż 20EU nie bedzie
              | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• arturs
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 4196

jak dzialanie zona ???
                z pierwszych pobieżnych fotek kufla na stole ( bo softboxa nie chciało mi się wyciągać a kufelek owszem ) wygląda że
                działa tak jak powinno - i to zarówno w trybie M ale także w auto - na razie próbowałem tylko na gołych lampach i na stole ale wygląda że to był ten brakujący element tych zabawek
                5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• sebcio80
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2655

działa tak jak powinno - i to zarówno w trybie M ale także w auto - na razie próbowałem tylko na gołych lampach i na stole ale wygląda że to był ten brakujący element tych zabawek
                  szkoda tylko ze przez dolaczenie tego AC3 tracimy kompaktowac MiniTT1, wiem ze to lekka zabawka ale troche to juz wystaje i jeszcze latwiej cos uszkodzic i polamac,

sadzac jednak z rosnacej popularnosci tego systemu to przypuszczam ze PW moze sie zdecydowac na jeszcze jedno urzadzenie, taki MiniTT1 z wbudowanym od razu sterowaniem

Komentarz

• dancio
                    Bywalec
                    • 2008
                    • 104

arturs gdzie kupiles zone ... u nas w Polsce bo patrzylem w b&h jest po 69$ tylko gorzej z kosztami wysylki.. i jak to dziala ...czy spelnia sie w 100 % ??
                    2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl

Komentarz

• sebcio80
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 2655

Zamieszczone przez dancio
                      arturs gdzie kupiles zone ... u nas w Polsce bo patrzylem w b&h jest po 69$ tylko gorzej z kosztami wysylki.. i jak to dziala ...czy spelnia sie w 100 % ??
                      adstudio.com.pl - kupilem ostatnie sztuki ale jeszcze w tym tygodniu ma przyjsc 10 sztuk

http://www.foto-net.pl/sklep/produkt...ownik-AC3.html - "dostepny natychmiast"

Komentarz

• arturs
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 4196

Zamieszczone przez sebcio80
                        szkoda tylko ze przez dolaczenie tego AC3 tracimy kompaktowac MiniTT1, wiem ze to lekka zabawka ale troche to juz wystaje i jeszcze latwiej cos uszkodzic i polamac,

sadzac jednak z rosnacej popularnosci tego systemu to przypuszczam ze PW moze sie zdecydowac na jeszcze jedno urzadzenie, taki MiniTT1 z wbudowanym od razu sterowaniem
                        a po co? to i tak niezbędne przy poważniejszej zabawie więc lepiej 2x wydać kasę niż raz..

Zamieszczone przez dancio
                        pisałem wyżej, wygląda że ok ale jak potestuję w plenerze albo jak będzie mi się chciało statyw targać i softy pozapinać to będę mądrzejszy ale na pierwszy rzut oka to jest to co trzeba

adstudio.com.pl - kupilem ostatnie sztuki ale jeszcze w tym tygodniu ma przyjsc 10 sztuk

http://www.foto-net.pl/sklep/produkt...ownik-AC3.html - "dostepny natychmiast"
                        ja też w adstudio.. w fotonecie podobno jeszcze są..
                        Sebcio - a ty masz 2 mini i z dwóch aparatów wyzwalasz czy jakoś inaczej (np. 2 osoby robią) że aż 2 ZC Ci potrzebne?
                        5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• sebcio80
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 2655

Sebcio - a ty masz 2 mini i z dwóch aparatów wyzwalasz czy jakoś inaczej (np. 2 osoby robią) że aż 2 ZC Ci potrzebne?
                          na weselu robie na dwa body, ciagle zmienianie to upierdliwa sprawa no i mozna stopke uszkodzic...

do tej pory ustawialem moc manualnie i na 5D musialem iso 3200 dawac a na 1D z jasnym szklem bylo ISO 800, jasne moglym zwiekszyc moc na lampie

no i na sesje plenerowe niektore jak robie z kumplem tez sie przyda, chociaz tu bede musial dokupic jeszcze jednego Flexa
                          coś tekst urwało:

jasne moglym zwiekszyc moc na lampie ale wtedy za malo zastanego bedzie no i lamp tez nie chce przemeczac
                          Ostatnio edytowany przez sebcio80; 3099. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• micles
                            Zablokowany
                            • 2006
                            • 4359

Żeby tylko cena tego całego systemu była normalniejsza... Echh... :P

Komentarz

• sebcio80
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 2655

Zamieszczone przez micles
                              Żeby tylko cena tego całego systemu była normalniejsza... Echh... :P
                              biorac pod uwage cene zwyklych radiowek PW bez bajerow to cena jest zaskakujaco niska,
                              jednak cena PW to przede wszystkim placanie za support, ciagle aktualizacje, ulepszenia,
                              obecne odbiorniki to wlasciwie zupelnie inny produkt niz jak je kupowalem, dodali softem tyle bajerow ze czlowiek sie gubi juz w setupie, i co istotne kazda aktualizacje robisz sam, prostu i latwo

Komentarz

• arturs
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 4196

biorac pod uwage cene zwyklych radiowek PW bez bajerow to cena jest zaskakujaco niska,
                                jednak cena PW to przede wszystkim placanie za support, ciagle aktualizacje, ulepszenia,
                                obecne odbiorniki to wlasciwie zupelnie inny produkt niz jak je kupowalem, dodali softem tyle bajerow ze czlowiek sie gubi juz w setupie, i co istotne kazda aktualizacje robisz sam, prostu i latwo
                                no dokładnie.. jak kupowałem to wersja oprogramowania było 3.xxx a teraz jest 5.150 - dzisiaj właśnie stwierdziłem że połowa nie wiem do czego jest ale kiedyś się wezmę i się dowiem
                                5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

Pracuję...