X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • popmart
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1721

róznaica jest ale na 20/30D i 5D były linki......choc trzeba przyznać że króluje Sandisk ale przeciętnie King elite Pro jest ok

niestety jak to napisał kolega 225 PLN za CF 2gb king Elite bo dołek idzie w góre (tu posypały się niecenzuralne słowa pod adresem sami wiecie kogo)

Komentarz

• Tytus
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1358

Zamieszczone przez popmart
      225 PLN za CF 2gb king Elite
      no i w końcu mamy spadek cen...:-P
      20Dset
      maj łeb...

Komentarz

• popmart
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1721

no i mam 2GB CF wiekszość wypraw 1-2 dniowych obędzie się bez Data Banku (w sumie 328/2G+79/512=407 Raw + najmniejszy Jpg) Uraaa

Ale kartę 2G mój data bank (level) zgrywa w 33min ufff a baterie pozwolą zgrać max 2-3 zapełnione karty

Karta jest szybka co szczególnie widać w moim 300D znacznie lepiej "uwalnia" Bufor aparatu niż 512 (taka sama)

Komentarz

• Routlaw
          Uzależniony
          • 2005
          • 983

Ale kartę 2G mój data bank (level) zgrywa w 33min ufff a baterie pozwolą zgrać max 2-3 zapełnione karty
          cos długo.. to chyba nie obsługuje USB 2.0? Ja mam tak jak podłączam Apacera bezpośrednio do aparatu. Jak zastosuje czytnik kart CF to z 5 minut trwa transfer..
          14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• borkomar
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1083

Karta jest szybka co szczególnie widać w moim 300D znacznie lepiej "uwalnia" Bufor aparatu niż 512 (taka sama)
            NO moj zczytuje 1GB w niecale 3min ;-) .
            Nie wiem jak 2GB bo jeszcze nie posiadlem owej.
            Jesli Sandisk nie zejdzie z cena tak jak Kingston to pewnie kupie druga ElitePro - nie widze sensu placenia ponad 100zl wiecej za te sama pojemnosc i podobna wydajnosci - mowa o ULtra II.
            5D +

Komentarz

• popmart
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1721

Zamieszczone przez Routlaw
              cos długo.. to chyba nie obsługuje USB 2.0? Ja mam tak jak podłączam Apacera bezpośrednio do aparatu. Jak zastosuje czytnik kart CF to z 5 minut trwa transfer..

A co ma do tego USB 2.0 Poprostu czytnik w data banku jest wolny .... a sam data bank ma usb 2.0 kiedy się przylącza do kompa...

ale swoją drogą przez to starcza baterii na 2-3 karty.... a mogło by na wiecej jakby czas zczytywania byl krótki .... czas powoli myśleć o zmianie Data Banku

Komentarz

Pracuję...