X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kula
    Coś już napisał
    • 2006
    • 63

wiadomo czy jeszcze w warszawie jeszcze jest?
    pozdrawiam

Komentarz

• kula
      Coś już napisał
      • 2006
      • 63

moge poinformowac ze w warszawie juz nie ma ;p kupilem ostatnia sztuke na warszawe. Taki pisze jak by ktos jeszcze szukal
      tylko zzkoda ze ta ostatnia sztuka to byla czarno srebrna a nie czarna ;/
      pozdrawiam

Komentarz

• maxbmx
        Początki nałogu
        • 2006
        • 364

Jakośc plecaka napewno bardzo wysoka. (jak i cena) Jedyne co mi sie osobiscie w nim nie podoba to to ze jest mały. Fotograf snowboardowy bierze ze sobą przeciez lampy na które nie ma miejsca. Przydał by sie taki plecak brtn ale nie 29L tylko z 45L odpowiednio sprytnie zaprojektowany zeby był wygodny i pakowny.
        Moje zdjęcia
        RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Komentarz

• merger
          Uzależniony
          • 2006
          • 619

jedna mocna lampe +430ex/580ex zapakujesz.. i dwa statywy tez. nie zapakujesz oczywiscie calego zestawu a 45L to kurde jakas masakra by byla. ten plecak juz jest duzy, a taki 1,5 raza wiekszy to musialby byc dopiero ogromny.
          5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
          430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• Woodland
            Bywalec
            • 2006
            • 106

Mam ten plecak i mam tylko jedno zastrzeżenie: 350d z gripem wchodzi na styk i lekko wypych tylną ściankę. Daje to lekki dyskomfort przy noszeniu plecaka. Poza tym wszystko super.
            Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.

Komentarz

• merger
              Uzależniony
              • 2006
              • 619

a wkladasz go w ktorej czesci plecaka? od gory czy od dolu?
              5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
              430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

Komentarz

• Woodland
                Bywalec
                • 2006
                • 106

Zamieszczone przez merger
                a wkladasz go w ktorej czesci plecaka? od gory czy od dolu?
                Od dołu. Ale próbowałem obu wariantów. Efekt podobny.
                Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.

Komentarz

• merger
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 619

ja go wkladam od dolu i bokiem i daje rade. od gory faktycznie neiwygodnie..

Komentarz

• merger
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 619

update:
                    - po drugim wypadzie na stok podlamala mi sie klamra od pasa biodrowego, nadal trzyma, ale lada moment moze odpasc. bedzie trzeba kleic :/
                    - po zapakowaniu sprzetu jest ciezki plecak ale da sie z nim jezdzic. po wladowaniu statywow dwoch (w sumie kilo wiecej) juz jezdzic sie odechciewa

tak btw. ma ktos moze namiar na super lekkie statywy (mniej niz 0,5 kg), ale zeby daly sie rozlozyc do metra wysokosci i utrzymaly lampe.
                    btw2. namiar na lekkie i mocne lampy tez bylby mile widziany

Komentarz

• sowczarek
                      • 2007
                      • 14

Fajny teścik, dzięki.

Komentarz

• Saurus
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 269

A może coś takiego?

Ja mam bo potrzebny mi był naprawdę lekki i przenośny statyw, jak na cenę 30 zł to jestem miło zaskoczony rozkłada się niby do 1,20 m ale to 20 cm to wysunięta kolumna - co już mocno kładzie stabilność, ale z samymi nogami rozłożonymi nie jest tak źle, a wymagania w sumie spełnia - przy 1 m jest dość stabilny a waży nieco ponad 0,6 kg. Jeśli ma być do lamp to tym bardziej nie będzie przeszkadzać raczej mała solidność wykonania.
                        Używam normalnie z aparatem i jest nawet ok. Prawie 2 kg dużego statywu który po złożeniu miał z 70 cm nie chciało mi się nosić, a ten mogę mieć przy sobie i nie czuć że noszę coś dodatkowego, poza tym bez problemu mieści mi się do plecaka.
                        Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
                        "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Komentarz

• merger
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 619

no ja mam dwa statywy co waza po 0,5 kg. po zlozeniu maja 30 cm po pelnym rozlozeniu ponad metr, wiec wszystko co wazy wiecej odpada :P

Komentarz

• Saurus
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 269

A ile cię kosztowały?
                            Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
                            "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Komentarz

• merger
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 619

tyle

Komentarz

• merger
                                Uzależniony
                                • 2006
                                • 619

ktos pytal, czy ten plecak uchroni sprzet jak sie na niego wywali na plecy.
                                uchroni. wczoraj zaliczylem dwie gleby na zawodach indor IV na sliskiej powierzchni i dwie gleby wlasnie na plecy przygniatajac calym swoim ciezarem! caly sprzet w srodku. wszystko ok. wiec polecam :P

Komentarz

Pracuję...